Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Door Letland & Litouwen

 • Rondreis
 • 7 nachten
 • Letland, Litouwen
Nu vanaf € 599,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Riga, Vilnius en de Baltische kust zijn de headliners van deze gevarieerde zevendaagse rondreis, inclusief ontbijt, heen- en terugvlucht en huurauto

Riga ontpopt zich stilaan tot de populairste parel van de Baltische Staten. Maar is Riga wel echt de mooiste? Tijd voor een vergelijkende studie! Jij reist naar Letland en Litouwen en vergelijkt de hoofdsteden van beide landen. Het wordt een heftige strijd, want zowel Riga als Vilnius zijn prachtige steden, boordevol historische gebouwen en gezellige pleintjes. En dan krijgen de steden ook nog eens concurrentie van de Baltische kust. Je bezoekt het Litouwse plaatsje Palanga om er te genieten van de natuurrijke omgeving en de frisse zeelucht. Dat het niet gemakkelijk wordt om te bepalen wat nu de mooiste halte van deze rondreis is, staat nu al vast. Maar he, jij houdt er toch een zalige én originele rondreis aan over!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 nachten in PK Riga Hotel (1e, 2e en 7e nacht)
 • 2 nachten in AMBERTON Green Apartments in Palanga (3e en 4e nacht)
 • 2 nachten in Panorama Hotel Vilnius (5e en 6e nacht)
 • Elke ochtend ontbijt in alle hotels
 • Gratis gebruik van de spa in de voormiddag in AMBERTON Green Apartments
 • Heen- en terugvlucht vanaf Charleroi, Zaventem of Amsterdam naar Riga
 • Huurauto Toyota Yaris of vergelijkbaar
Reisschema

Dag 1 & 2: Riga

Ravissant Riga weet al haar bezoekers te verleiden met haar ontegensprekelijke charme en met haar prachtige gebouwen in art-nouveaustijl. En ook UNESCO ging door de knieën voor deze prachtige stad, het volledige historische centrum werd toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst. Kuieren langs de kl... Lees meer

Hestia Hotel Jugend

Dag 3 & 4: Palanga

Op dag 3 verlaat je Letland en ga je die andere Baltische staat opzoeken: Litouwen. Daar houd je halt bij het gezellige kustplaatsje Palanga. Even heerlijk uitwaaien aan de Baltische kust, heerlijk! Het hele jaar door is de pier van Palanga (op ca. 1,5 km van je hotel) ontzettend populair bij ... Lees meer

AMBERTON Green Apartments Hotel

Dag 5 & 6: Vilnius

Waar in Riga de jugendstil de baas was en in Palanga Moeder Natuur overheerste, arriveer je nu in de stad van de barok: het waanzinnige Vilnius. Net als in Riga zal je mond openvallen bij het zien van het prachtige oude stadsdeel. Wederom erkende UNESCO deze schoonheid door het historische cen... Lees meer

Panorama Hotel Vilnius

Dag 7 & 8: Terug naar Riga

Op dag 7 heb je een fikse tocht voor de boeg. Het is zo'n vier uur rijden van Vilnius naar Riga. Onderweg kan je met je reispartner al even uitgebreid napraten over de reis en over wat jullie als dé parel van de Baltische Staten beschouwen. Onderweg passeer je natuurlijk ook nog voldoende ... Lees meer

Hestia Hotel Jugend
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Eventuele toeristenbelasting
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 personen per kamer

Kinderkorting

Niet van toepassing

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs en de huurauto

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in alle hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

€ 10,- per nacht bij PK Riga Hotel (o.b.v. beschikbaarheid) of openbaar parkeren voor € 10,- (200 meter van het hotel) of € 4,- per nacht (400 meter van het hotel)
Gratis bij AMBERTON Green Apartments Hotel
€ 10,- per nacht bij Panorama Hotel Vilnius

Wifi

Gratis in alle hotels

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Belangrijke info huurauto!

Als je met de huurauto de landsgrens Letland-Litouwen en Litouwen-Letland oversteekt, dan zijn daar verplichte kosten aan verbonden, die je ter plaatse dient te voldoen.
Het is verplicht om bij het afhalen van de huurauto te vermelden dat je van plan bent om een landsgrens over te steken.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter