Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief shuttle
 • Inclusief activiteit

Met trein door Noorwegen

 • Rondreis
 • 5 of 7 nachten
 • Noorwegen
Nu vanaf € 629,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Krijg het beste van Noorwegen te zien op een reis van 5 of 7 nachten in Oslo en Bergen, incl. ontbijt, treinreizen, fjordcruise en heen- en terugvlucht

Aan de overkant van de Noordzee ligt een mythische plek. Een land met majestueuze bergen en diepgroene naaldbossen, waar Odin en Thor regeren en waar trollen en feeën zich gewoon onder de mensen mengen. Over welk land we het hebben? Noorwegen natuurlijk! Bovendien laat dit sprookjesland zich van zijn beste kant zien. Je reist immers met de trein van Oslo naar Bergen en terug. En als kers op de taart maak je een cruise over een fjord. Waar wacht je dus nog op. All aboard!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 3 nachten in Hotel Anker Oslo
 • 2 of 3 nachten in Magic Hotel Bergen
 • 1 extra nacht in Hotel Anker Oslo
 • Dagelijks ontbijt
 • Fjordcruise in Bergen
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem naar Oslo
 • Treintickets tussen Oslo en Bergen (heen en terug)
Van Oslo naar Noorwegen

Er zijn van die landen die je gewoon moet gezien hebben. En Noorwegen is absoluut een van die landen. Diepblauwe fjorden, spectaculaire rotskusten, groene naaldbossen, gezellige steden en nog veel meer... in een oogwenk ben je je hart verloren aan deze plek. Daarom krijg jij tijdens deze reis het beste van Noorwegen te zien. Je verblijft in twee parels van steden: Oslo en Noorwegen. Bovendien reis je met de trein heen en terug tussen deze twee steden. Wist je dat deze verbinding door Lonely Planet werd uitgeroepen tot mooiste treinreis ter wereld. Hier krijg je immers het beste van Noorwegen te zien: bevroren meren, donkere bossen, uitgestrekte grasvlaktes en besneeuwde bergtoppen. Je zal aan het raam gekluisterd zitten.

Hieronder zie je een reisoverzicht van 5 nachten. Voor een rondreis van 7 nachten verblijf je eerst 3 nachten in Oslo en vervolgens 3 nachten in Bergen.

Reisschema

Dag 1 & 2: Oslo

Omgeven door bossen, heuvels en meren: Oslo is echt een sprookjesstad. De grootste troef van de Noorse hoofdstad? Natuur, natuur en natuur! Zelfs vanuit het centrum sta je zo in een groen dennenbos of een diepblauw meer. Maar Oslo is ook een staat die barst van cultuur. Het gloednieuwe operage... Lees meer

Anker Hotel Oslo

Dag 3 & 4: Bergen

All aboard! Op dag 3 van je verblijf laat je Oslo enkele dagen achter je. Je stapt op de trein naar Bergen, en maakt onderweg een van de mooiste treinritten ter wereld. Geloof ons maar, op de 'Bergensbanen' zal je je geen minuut vervelen. Na 7 uur, 496 km rol je met een camera vol mooi... Lees meer

Magic Hotel Solheimsviken

Dag 5 & 6: weer naar Oslo

Op dag 5 spring je weer op de trein naar Oslo. Je kan nog een keer van het prachtige Noorse landschap genieten. Eens in Oslo begroet je een oude bekende. Bezoek nog even dat ene restaurantje waar je zo graag heen wilde, en maak een selfie bij het operagebouw. Na een welverdiende nachtrust is h... Lees meer

Anker Hotel Oslo
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Transfers tussen luchthaven en hotel
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Check-in

Anker Hotel vanaf 15:00 uur
Magic Hotel vanaf 14:00 uur

Check-out

Anker Hotel tot 12:00 uur
Magic Hotel tot 12:00 uur

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen en 1 kind t.e.m. 3 jaar per kamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
- Een kind van 0 t.e.m. 3 jaar krijgt korting, afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Babybed

Gratis beschikbaar in de hotels (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs) of zelf meenemen.

Eenpersoonstoeslag

Je betaalt een toeslag afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Toegankelijkheid

Deze reis is helaas niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in beide hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in beide hotels

Treinreis

De treinreis duurt ongeveer 6,5 tot 7 uur. Je trein naar Bergen vertrekt om 08:25 of 12:03 uur, je trein naar Oslo om 07:57 of 11:59 uur (afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur). Deze tijden zijn onder voorbehoud. Je treintickets krijg je ten laatste 2 weken voor je vertrek toegestuurd.

Fjordcruise

De fjordcruise duurt ongeveer 3,5 uur. Na je boeking krijg je eerst een bevestiging en later de eigenlijke voucher toegestuurd. Dan verneem je ook de exacte vertrektijden. Neem die laatste voucher uitgeprint mee naar de haven om te kunnen deelnemen aan de cruise.

Reisduur

Je kiest tussen een rondreis van 5 of 7 nachten. Op een korte rondreis verblijf je 2 nachten in Oslo, 2 nachten in Bergen en nog 1 nacht in Oslo. Kies je voor de lange rondreis, dan verblijf je 3 nachten in Oslo, 3 nachten in Bergen en nog 1 nacht in Oslo.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten zodra de gehele betaling is voldaan.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter