Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief shuttle

Betoverend Oslo & Trondheim

 • Citytrip
 • Noorwegen
Nu vanaf € 799,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Aanschouw de pracht van Noorwegen tijdens een rondreis langs Oslo en Trondheim: 5 of 7 nachten met ontbijt, treinticket en heen- en terugvlucht

Er zijn heel wat landen die aanspraak maken op de titel "mooiste ter wereld". Uiteraard kan er slechts eentje echt met die eer gaan lopen. Wat ons betreft is dat Noorwegen. Diepe fjorden snijden het land in, metersdikke gletsjers en heuse ijswatervallen zijn een uiting van de onstuimige, noordelijke natuurkracht, en de zon schijnt prachtig op de grillige, beboste flanken van het Noorse gebergte. Dat er ook nog steden tussen die ongebreidelde landschappen liggen, het zou je bijna verbazen! En toch dwaal jij binnenkort door de straten van Oslo, kijk je uit over de gelijknamige fjord en beland je na een pracht van een treinrit in het gezellige Trondheim, studentenstad, muziekstad, historische hoofdstad van het land. En, geef je ons al gelijk? Is dit niet het magnifiekste land dat je ooit hebt gezien?

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 3 nachten in Anker Hotel Oslo + 1 nacht op het einde van de reis
 • 2 of 3 nachten in Quality Hotel Augustin Trondheim
 • Elke ochtend ontbijt
 • Treinticket Oslo - Trondheim (heen en terug)
 • Heen- en terugvlucht vanaf Zaventem naar Oslo
Van Oslo naar Trondheim

Noorwegen lijkt wel het schetsboek van Moeder Natuur. Hier maakte ze een meesterwerkje met water, daar koos ze voor hard gesteente. Nog wat bossen erbij, en het sfeervolle kleurenpalet was compleet. Wat kan dit plaatje nog schitterender maken, vroeg ze zich af. Het bijzondere licht van de middernachtzon was geboren... Het is dan ook geen wonder dat in een land als dit de natuur tot in het hart van de stad doordringt. Zo wordt het leven in Oslo en Trondheim geregeerd door de fjorden, een rondvaart is dan ook op zijn plaats. En zelfs in de hoofdstad van het land hoef je maar de metro te nemen om in een oase van rust en natuur te belanden!

Hieronder wordt de reis van 5 nachten beschreven (2 nachten Oslo + 2 nachten Trondheim + 1 nacht Oslo). Kies je voor 7 nachten, dan blijf je 3 nachten in Oslo en Trondheim, alvorens je terugkeert naar Oslo voor de laatste nacht.

Reisschema

Dag 1 & 2: Oslo

De hoofdstad van het land is misschien niet heel erg groot, maar wel rijk aan bezienswaardigheden. En die bevinden zich zowel binnen als in openlucht. Mooie dagen lokken je naar het fort Akershus en het dak van Opera, die een gestileerde ijsberg lijkt. Ook het openluchtmuseum laat zich graag b... Lees meer

Anker Hotel

Dag 3 & 4: Met de trein naar Trondheim

Op dag 3 trek je met je treinticket in de hand naar het station. Akke-akke-tuut-tuut, weg zijn wij! De reis van 6 à 7 uur voert je noordwaarts door het wondere landschap dat haast buitenaards mooi is. Na een rit die je voor eeuwig in je geheugen hebt opgeslagen, kom je aan in Trondheim. Noemt ... Lees meer

Quality Augustin Hotell & Konferanse

Dag 5 & 6: Oslo

Wat heb je toch geluk! Je mag nog een keer de prachtige treinreis beleven! Je krijgt ongetwijfeld de kans om andere details te spotten dan op de heenreis. Daarnaast verheug je je ook alweer op je laatste avond in Oslo. Een avondwandeling langs de restaurantjes op de kade bij Aker Brygge. Dat l... Lees meer

Anker Hotel
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Transfers luchthaven-hotel en terug
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 personen per kamer

Kinderkorting

Niet van toepassing

Babybed

Gratis beschikbaar in de hotels (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs).

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk.

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in beide hotels

Treinticket

Je krijgt het treinticket later toegestuurd per e-mail.
De treinreis tussen Oslo en Trondheim duurt 6 tot 7 uur.
De precieze vertrektijden worden je later doorgegeven.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten zodra de gehele betaling is voldaan.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Locatie

Het Anker Hotel ligt in het hartje van de hippe wijk Grunerlokka, op amper 10 minuten wandelen van het station en de drukke hoofdstraat Karl Johansgate. Vanaf de luchthaven Rygge bedraagt de afstand zo'n 65 km. Met de bus geraak je in 55 minuten in het centrum van Oslo.

Adres Quality Hotel Augustin AS
Kongensgt 26
7011 Trondheim
Noorwegen

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter