Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief shuttle

Van Lissabon naar Porto

 • Citytrip
 • 5 nachten
 • Portugal
Nu vanaf € 419,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Ontdek het beste van Portugal! Verblijf 3 nachten in Lissabon, 2 nachten in Porto, incl. heen- en terugvlucht en treintickets

Wat is nog beter dan een citytrip? Een dubbele citytrip natuurlijk! Waarom zou je je immers tot één stad beperken als je er twee kan bezoeken? Tijdens deze reis leer je twee toppers van steden kennen: Lissabon en Porto. Met de trein reis je van de oevers van de Taag naar de oevers van de Douro. En terwijl je voor het raam naar het voorbijrazende landschap kijkt, word je langzaam maar zeker verliefd op dit land.

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 nachten in Travel Park Lisboa
 • 2 nachten in ClipHotel
 • Dagelijks ontbijt
 • Heen- en terugvlucht
 • Treinticket Lissabon-Porto
Met de trein door Portugal

Bij de keuze tussen voor een citytrip naar Lissabon of Porto ga je niet over één nacht ijs. Gelukkig kan jij vijf nachten lang genieten van beide steden. De eerste drie nachten breng je in het magische Lissabon door. En wanneer je alle hoekjes van de Portugese hoofdstad verkend hebt,reis je met de trein naar het gezellige Porto, waar je 2 nachten verblijft.

Reisschema

Dag 1 - 3: Lissabon

De eerste drie dagen van je reis verblijf je in Lissabon. De komende dagen krijg je de kans om deze prachtige stad te leren kennen. Wandel door de smalle en pittoreske straatjes van de wijk Alfama, geniet van de prachtige panorama's op de talrijke miradouro's en ga 's avonds op zoe... Lees meer

Hotel Travel Park Lisbon

Dag 4 - 6: Porto

Op dag vier vertrek je in het station Santa Apolonia richting Porto. Onderweg geniet je van het voorbijrazende landschap, en na een treinrit van ca. 3 uur kom je in Porto aan. De stad mag dan wel het kleinere broertje van Lissabon genoemd worden, toch hoeft deze plek zeker niet voor de Portuge... Lees meer

ClipHotel
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Toeristenbelasting € 1,- p.p.p.d. (in Lissabon)
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Minimaal 2 en maximaal 3 personen per kamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
- Een kind van 0 t.e.m. 12 jaar krijgt korting, afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Babybed

Gratis ter plaatse beschikbaar (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs) of zelf meenemen.

Korting 3e persoon

De 3e persoon per kamer krijgt korting, afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Eenpersoonstoeslag

Niet van toepassing

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis beschikbaar in beide hotels (in alle ruimtes).

Trein

Op dag 4 neem je de trein in het station Santa Apolonia. Dit is om 12.00 of om 14.00 uur (het exacte uur ontvang je samen met je reisbescheiden). Na een treinrit van ongeveer 2 uur en 44 minuten kom je aan in het station Campanha in Porto.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter