Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

  • Inclusief activiteit

Dagticket Bobbejaanland

  • Pretparken
  • Kasterlee
€ 35,- -15%
Voor € 30,-
  • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

In 't plezantste land beleef je een dag vol spektakel en plezier! Koop nu je dagtickets en ontdek het samen met je vrienden of familie, t.e.m. 5 november 2017

Tem de golven van de Wildwaterbaan, ga op ontdekking in The Forbidden Caves of sta oog in oog met de enige, echte King Kong. Meer snelheid? Vlieg door de dubbele schroeven en duizelingwekkende loopings in de zeven rollercoasters. Meer avontuur? Snel dan naar het mysterieuze Khyonesia voor onze nieuwste virtual-reality-achtbaan Mount Mara, waar de kwade geesten een enorme vulkaanuitbarsting hebben veroorzaakt. Slaag jij erin om de dodelijke vuurzee voor te blijven? Tijd voor een rustpauze! Stap in het legendarische reuzenrad en geniet van het wonderbaarlijke uitzicht over ’t plezantste land. Om daarna meteen door te stormen naar de gloednieuwe stuntshow Wicked Wheels! Een spetterend spektakel van auto’s en motors die door vlammen de lucht in vliegen en sensationele stunts uitvoeren. Kortom, achter elke boom schuilt een nieuwe attractie leuker dan de vorige. Bobbejaanland, dat is plezant met een grote P.

Deze aanbieding is inclusief:
  • Een dagticket Bobbejaanland, geldig t.e.m. 5 november 2017
Nieuw in zomer 2017: Wicked Wheels

Klaar? Actie! Beleef deze zomer de gloednieuwe stuntshow Wicked Wheels! Denk: epische car tricks, piepende banden, geschifte drifts en sensationele special effects. Leer de termen 'two-wheeling', 'backflips' en 'handbrake turn' alvast van buiten. Geen enkele stunt blijft gespaard! Een spectaculair spektakel van auto’s en motors die door vlammen de lucht in vliegen en knappe tricks uitvoeren. Je waant je bijna op een filmset in Hollywood!

Maak je klaar voor Wicked Wheels, van 8 juli tot en met 27 augustus in ’t plezantste land!

Hoe werkt het?

Je krijgt na het boeken een e-mail met daarin een link naar je voucher(s). Let op, de bevestigingsmail zelf is geen geldig toegangsbewijs. Download je voucher(s) via de link in de mail en print ze uit. De vouchers zijn overdraagbaar, zodat je zo ook cadeau kan doen. Je neemt de afgedrukte versie mee naar Bobbejaanland. Daar hoef je niet aan de kassa te passeren, maar je kan direct naar de toegangspoort waar de unieke barcode wordt gelezen. Zorg er dus voor dat deze goed scanbaar is, beschadigde codes worden niet geaccepteerd.

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 1,95 per persoon
Praktische informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor Bobbejaanland BvbA. Je komt in een directe overeenkomst met Bobbejaanland BvbA. De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding kan niet terugbetaald worden.

Aantal personen

Maximaal 10 personen per boeking. Je krijgt een voucher per persoon. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Geldigheid

Je vouchers zijn geldig t.e.m. 5 november 2017

Let op, de voucher is niet geldig op 27/08/2017 en op 03/09/2017.

Kinderkorting

Kinderen t.e.m. 1 meter groot krijgen gratis toegang tot het park, voor hen hoef je dus geen voucher te kopen.
Voor kinderen t.e.m. 10 jaar koop je een voucher voor € 26,-

Toegankelijkheid

Bobbejaanland is rolstoeltoegankelijk, er zijn brede toegangspoorten en brede wegen op het gehele domein.

Huisdieren

Honden mogen voor € 3,- mee naar Bobbejaanland, op voorwaarde dat ze aan de leiband worden gehouden. Let op, ze zijn niet toegelaten in attracties, winkeltjes en restaurants.

Parking

€ 8,- per parkeerplaats. Vergeet niet om een parkeermunt te kopen in de General Store, vooraan in het park. Je hebt een parkeermunt nodig om de parking te verlaten met je auto.

Wicked Wheels

De show 'Wicked Wheels' wordt dagelijks georganiseerd van 8 juli tot en met 27 augustus.

Openingsuren

De openingsuren zijn afhankelijk van het seizoen, kijk voor de exacte openingstijden op de website http://www.bobbejaanland.be/plan-je-bezoek/kalender.

De korting

Het kortingspercentage waarmee wij adverteren is het verschil tussen de prijs die wij aanbieden en de prijs die het park aanbiedt.

Locatie

't Plezantste land ligt in de Antwerpse Kempen, vlak bij Herentals en de E313.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter