• Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Moskou & Sint-Petersburg

 • Citytrip
 • 7 nachten
 • Rusland
Nu vanaf € 689,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Al 9 keer geboekt

Een culturele ervaring om ú tegen te zeggen: 7 nachten waarvan 6 in hotels en 1 op de nachttrein, incl. ontbijt in de hotels, transfers en heen- en terugvlucht

Even poseren op het Rode Plein bij de iconische Sint-Basiliuskathedraal, verder lopen langs het imposante Kremlin en de Christus Verlosserkathedraal met de gouden koepels en tot slot arriveren in het moderne centrum, waar flitsende wolkenkrabbers het straatbeeld domineren. Dat is Moskou, een stad vol tegenstrijdigheden, vol geschiedenis, maar ook vol magistrale bouwwerken. Na je verkenning van de Russische hoofdstad reis je per nachttrein naar het keizerlijke Sint-Petersburg. Moest men je vertellen dat deze stad nog steeds bestuurd werd door tsaren, je zou het geloven. Aan royale glamour en waanzinnige paleizen is er immers lang geen gebrek! Flaneer over de Nevsky Prospekt en bewandel de sierlijke bruggen van deze grachtenstad. Een dubbele citytrip die je niet snel zal vergeten!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 nachten in Ibis Moscow Paveletskaya (of gelijkwaardig) in Moskou, incl. ontbijt
 • 1 nacht in de trein van Moskou naar Sint-Petersburg (in een 4-persoonscabine)
 • 4 nachten in Nevsky Grand Hotel (of gelijkwaardig) in Sint-Petersburg, incl. ontbijt
 • Transfers tussen de luchthaven, hotels en treinstation
 • Heen- en terugvlucht vanaf Zaventem of Amsterdam
Extra optie
 • Stadstour Moskou, incl transfer
 • Stadstour Sint-Petersburg, incl. transfer
 • Stadstour Sint-Petersburg met bezoek aan de Petrus-en-Paulusvesting, incl. transfer
 • Excursie Hermitage, incl. ticket voor het openbaar vervoer
 • Excursie naar de Kerk van de Verlosser op het Bloed en de St. Isaac kathedraal, incl. ticket voor het openbaar vervoer
Reisschema

Dag 1 & 2: Moskou

De metropool Moskou wordt je eerste bestemming op deze dubbele citytrip. Een verkenning van de stad is hier een hele ervaring, want het ene moment sta je voor een historisch sovjetgebouw, het ander moment voor een met ornamenten overladen kerk of ander bouwwerk en nog een ander moment bevind j... Lees meer

Ibis Moscow Paveletskaya  of vergelijkbaar

Dag 3: Nachttrein van Moskou naar Sint-Petersburg

Na drie dagen zit je verkenning van Moskou er helaas al op. Tussen 21:00 uur en 22:00 uur (afhankelijk van de treinuren) komt je transfer je ophalen in het hotel. Je wordt naar het station gebracht, waar je plaatsneemt in je vierpersoonscabine en omstreeks 23:00 uur de nachttrein vertrekt. Op ... Lees meer

Dag 4 - 8: St. Petersburg

De laatste halte van deze rondreis is zeker niet de minste. Dat merk je meteen wanneer je omstreeks 7:00 à 8:00 uur in de ochtend van dag 4 arriveert in het betoverende Sint-Petersburg. De stad van de Romanovs staat bomvol architectonisch erfgoed en is bovendien nog eens uitermate gezellig. De... Lees meer

Nevsky Grand Hotel  of vergelijkbaar
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Toeristenbelasting € 4,50 p.p. in Sint-Petersburg
 • Ontbijt na de nacht op de trein
 • Visumkosten
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Check-in

Vanaf 14:00 uur in beide hotels

Check-out

Tot 12:00 uur in beide hotels

Kamerbezetting

Maximaal 1 persoon per eenpersoonskamer
Minimaal 2 volwassenen en maximaal 2 volwassenen en 1 kind t.e.m. 12 jaar per tweepersoonskamer (kind slaapt in het bed van de ouders)

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
- Een kind van 0 t.e.m. 12 jaar krijgt korting, afhankelijk van de leeftijd, reisdatum en verblijfsduur.

Eenpersoonstoeslag

Er zijn eenpersoonskamers beschikbaar

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in beide hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in beide hotels

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten zodra de gehele betaling is voldaan.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig, dat bij terugkeer uit Rusland nog minimaal 6 maanden geldig dient te zijn. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “00000” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven.

Visum

Wanneer je met een Belgisch paspoort naar de Rusland reist, is een visum vereist. Voor de meest recente informatie over visa - inclusief lengte van het verblijf en kosten - raadpleeg je http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/ of http://www.vhs-belgium.com/.

Vluchttijden

Vluchttijden zijn onder voorbehoud. De definitieve vluchttijden worden op een later tijdstip aan je doorgegeven

Vaccinaties

Reis je naar Rusland, dan heb je mogelijk vaccinaties nodig tegen hepatitis A en DTP. Raadpleeg voor het meest recente advies je huisarts of http://www.itg.be/itg/

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter