Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

  • Inclusief activiteit

Wellness Sint-Niklaas

  • Wellness
  • Sint-Niklaas
€ 29,- -32%
Voor € 19,90
  • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Vergeet even de stress van alledag en laat je verwennen in een van de mooiste en grootste wellnesscentra van het land

Er zijn zo van die dagen dat je even alles wil vergeten en gewoon heerlijk wil ontspannen. Hoe heerlijk is het toch om even de tijd stil te zetten en om te genieten van het moment? Wel, in Thermen Kathara is dat allemaal mogelijk. Laat je een dag verwennen in grootste wellnesscentrum. Na een dagje ontspannen voel je je als herboren!

Deze aanbieding is inclusief:
  • TIcket voor Thermen Katara
Thermen Katara

Als je een dagje uitgebreid wil ontspannen, dan ben je in Thermen Katara alvast aan het juiste adres. Dit wellnesscentrum heeft een oppervlakte van 10.000 m² en is daarmee het grootste wellnesscentrum van ons land! In deze oase van rust is er voor ieder wat wils. Geniet van het Romeins voetenbad, de oosterse relaxatieruimte, de Arabische sauna en panoramasauna, de Marokkaanse scrub- en verzorgingsruimte, het Turks stoombad, de Finse opgietsauna, de Japanse sauna en de infraroodsauna. Hier maak je als het ware een reis door de wereld van sauna en wellness! Vergeet al je zorgen en droom even heerlijk weg in dit bijzondere wellnesscentrum.

Opgelet: Je koopt bij ons een voucher, dit is een ticket geldig voor 1 persoon. Na je boeking krijg je per e-mail een voucherlink. Hier download je de voucher(s) en print je ze (niet de bevestigingsmail). Neem de voucher(s) mee naar Thermen Katara!

Hoe werkt het?

Je koopt bij ons een voucher, dit is een ticket geldig voor 1 persoon. Na je boeking krijg je per e-mail een voucherlink. Hier download je de voucher(s) en print je ze (niet de bevestigingsmail). . Neem de voucher(s) mee naar Thermen Katara en je geniet ter plaatse van toegang tot het wellnesscomplex. Reserveren is niet nodig.

Let op: je boekingsbevestiging of factuur is geen geldig toegangsbewijs! Druk je voucher(s) af en neem deze mee naar Thermen Katara.

Exclusief
  • Boekingskosten € 1,50 per persoon
Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Aantal personen

Max. 2 personen per boeking. Je krijgt een voucher per persoon. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Geldigheid

De voucher is geldig t.e.m. 31 augustus 2017

Openingsuren

Dagelijks geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur, op vrijdag en zaterdag tot 23.30 uur.

Vrije toegang

Reservering is niet nodig met deze voucher, tenzij je je saunadagje wil starten met een ontbijt of wil uitbreiden met een massage of behandeling.

Sluitingsdata

Thermen Katara is gesloten van 29 juni 2017 t.e.m. 7 juli 2017.

Leeftijd

Kinderen van 8 t.e.m. 16 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene

Badkledij

Het dragen van badkledij is niet toegestaan in Thermen Katara, behalve op woensdag.

Behandelingen en massages

Niet inbegrepen, je kan deze wel bijboeken als je op voorhand even belt.

Restaurant en bar

Doorlopend open, eten bestellen kan tot 21:30 uur

Parking

Gratis

Cadeau

De voucher is overdraagbaar, dit wellnessarrangement kan dus cadeau gegeven worden.

Voucher

Je koopt bij ons een voucher, dit is een ticket geldig voor 1 persoon. Na je boeking krijg je per e-mail een voucherlink. Hier download je de voucher(s) en print je ze (niet de bevestigingsmail). Neem de voucher(s) mee naar Thermen Katara

De korting

Het kortingspercentage waarmee wij adverteren is het verschil tussen de prijs die wij aanbieden en de prijs die de partner aanbiedt.

Locatie

Thermen Katara ligt in Belsele, op ca. 8 km van het centrum van Sint-Niklaas.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter