Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Schitterend Sardinië met huurauto

 • Rondreis
 • Italië
13 beoordelingen
Nu vanaf € 539,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Rondreis van 7 of 11 nachten met verblijf in verschillende hotels, inclusief ontbijt, heen- en terugvlucht, huurauto en extra's

Wij weten welk kijkboek binnenkort op jouw salontafel kampeert: het persoonlijke fotoalbum dat je hebt laten maken na deze vakantie op Sardinië. Wanneer je vrienden door het boek bladeren, worden ze groen van jaloezie. Jij hebt immers fantastische kiekjes van schitterende rotsformaties, van pittoreske Italiaanse dorpjes en van de mediterrane gerechten die je hier verorberd hebt. De stranden in je album stralen een en al exotiek uit, en toch heb je Europa niet eens verlaten. En ook van de verborgen hoekjes van het eiland heb jij de mooiste foto's kunnen maken. Je verkent Sardinië immers met een huurauto, dus jij gaat en staat waar je wil. Fantastisch toch!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 nachten in Hotel Janus in Castelsardo
 • 3 nachten in Hotel Fuile E Mare in Orosei
 • Enkel bij rondreis van 11 nachten: 4 nachten in Hotel Sa Mola in Bonarcado
 • 2 nachten in Villa Barbarina in Alghero
 • Elke ochtend ontbijt in alle hotels
 • Welkomstdrankje in Hotel Fuile E Mare (en ook in Hotel Sa Mole bij een rondreis van 11 nachten)
 • 2 uur wellness in SPA Riviera, op 40 meter van Hotel Janus
 • Heen- en terugvlucht vanaf Charleroi of Eindhoven naar Alghero
 • Huurauto
Extra optie
 • Bootexcursie naar de Cala's, bij Hotel Fuile e Mare
 • Wijnproeverij tijdens het verblijf in Hotel Fuile e Mare
 • Wandeling naar de Basilica Santa Maria en de waterval Sos Molinos bij Hotel Sa Mola
 • Kookworkshop van 2 uur met citroenen plukken en eieren rapen bij Hotel Sa Mola
Een rondreis om ú tegen te zeggen

Sardinië is een Italiaans eiland dat zeker en vast meer te bieden heeft dan enkel lekkere sardientjes. Dat ontdek je maar al te gauw tijdens deze rondreis met huurauto. Draai het autoraampje open, voel de zon op je gezicht en kijk naar de schitterende landschappen die aan je voorbij trekken. Na enkele minuten buig je al voor de schoonheid van dit wonderlijke eiland.

Bij het boeken kan je kiezen tussen een kortere rondreis van 7 nachten of een lange rondreis van 11 nachten. Het reisschema dat hieronder beschreven staat, is van toepassing op de lange rondreis. Bij een reis van 7 nachten vervalt het verblijf in Hotel Sa Mola in Bonarcardo. Je verblijft dan 2 nachten in Castelsardo, 3 nachten in Orosei en 2 nachten in Alghero. Op dag 6 rijd je dus meteen door naar Alghero, je eindbestemming. Na 7 nachten, op dag 8 is het dan helaas al tijd om naar huis te gaan. Maar maak je geen zorgen, ook 8 dagen op Sardinië volstaan om een fotoalbum vol te krijgen!

Reisschema

Dag 1 & 2: Castelsardo

"Na Sardinië kan de hemel alleen nog tegenvallen," aldus een oud Sardijns spreekwoord. Dat klinkt alvast veelbelovend! Vol goede moed stap je in je huurauto en jawel, de eerste indruk is positief. Op het wondermooie Sardinië stelt het landschap zelden teleur. Zeker wanneer je richtin... Lees meer

Janus Hotel

Dag 3 - 5: Orosei

Een toeristische gids over Sardinië is geen overbodige luxe op deze rondreis: verschillende wegen leiden van Castelsardo naar Orosei. Kies je voor een route langs de schilderachtige kustlijn? Of wil je ook wel eens de stadjes van het binnenland zoals Ozieri of Nuoro leren kennen? De Sardijnse ... Lees meer

Hotel Fuile e Mare

Dag 6 - 9: Bonarcado

Kies je voor de langere rondreis van 11 nachten? Dan reis je verder naar het plaatsje Bonarcado. Op zich is Bonarcado een vrij rustig dorpje, met een beetje middeleeuws erfgoed dat een korte verkenning wel waard is. Bovendien vind je er tussen het groen ook de mooie watervallen van Sos Molinos... Lees meer

Hotel Sa Mola

Dag 10 & 11: Alghero

Op dag 10 is de dag aangebroken om je naar de laatste bestemming van deze rondreis te begeven. Een spijtige zaak, zoveel is zeker, maar tijd om daarover te mokken heb je niet. Alghero is immers een van de vele parels van Sardinië die spontaan een glimlach op je gezicht tovert. Opnieuw zijn er ... Lees meer

Villa Barbarina Alghero
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Toeristenbelasting in Villa Barbarina: € 1,- p.p.p.n.
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Check-in

Hotel Janus: vanaf 16:30 uur
Hotel Fuile E Mare: vanaf 14:00 uur
Hotel Sa Mola: vanaf 15:00 uur
Villa Barbarina: vanaf 13:00 uur
Let op! Als je later dan middernacht wil inchecken bij Hotel Fuile E Mare of Villa Barbarina, dan dien je het hotel daar op voorhand van op de hoogte te brengen.

Check-out

Hotel Janus: tot 10:30 uur
Hotel Fuile E Mare: tot 10:00 uur
Hotel Sa Mola: tot 11:00 uur
Villa Barbarina: tot 10:00 uur

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen en een kind t.e.m. 3 jaar per kamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer krijgt een kind t.e.m. 3 jaar korting, afhankelijk van de leeftijd, reisdatum en verblijfsduur.

Babybed

Tegen betaling beschikbaar in alle hotels. Neem vooraf aan het boeken contact op met onze vakantieadviseurs.
Hotel Janus: € 10,- per nacht
Hotel Fuile E Mare: € 8,- per nacht
Hotel Sa Mola: € 8,- per nacht
Villa Barbarina: € 10,- per nacht

Eenpersoonstoeslag

Je betaalt een toeslag afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in Hotel Janus
Afwezig in de andere hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Beschikbaar bij hotel Janus voor € 10,- per nacht (op voorhand reserveren via het hotel is mogelijk)
Gratis beschikbaar bij de andere hotels

Wifi

Gratis in Hotel Janus, Hotel Fuile E Mare en Villa Barbarina
Gratis in de gemeenschappelijke ruimtes van Hotel Sa Mola

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten zodra de gehele betaling is voldaan.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter