Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief shuttle

Ontdek Madrid en historisch Segovia

 • Citytrip
 • Spanje
Nu vanaf € 709,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Naar het hart van Spanje: combineer in 5 nachten het bruisende Madrid met historisch Segovia, incl. ontbijt, bezoek aan Koninklijk Paleis La Granja de San Ildefonso, treinticket en heen- en terugvlucht

De Spaanse geschiedenis ligt voor het grijpen tijdens jouw volgende, behoorlijk unieke citytrip. Je neemt namelijk geen genoegen met een stad. Nu je toch naar het Iberisch schiereiland vliegt, zet je er direct twee op het programma. Waar je begint? Dat ligt voor de hand. Madrid, de machtige hoofdstad, mag je natuurlijk niet missen! Wanneer je hier de prachtige tuinen, boeiende musea, en levendige straatjes op je duimpje kent, spring je op de trein. Amper een halfuurtje verder ligt een onbekendere parel te schitteren, Segovia. Je wandelt er van de Romeinse hoogdagen naar de middeleeuwen. Dan ga je even fast forward naar de 18e eeuw, tijdens een bezoek aan het pronkerige paleis van La Granja de San Ildefonso. Eens terug in Madrid sta je weer in het heden, of moeten we zeggen "zit"? Want daar spotten we jou, op een terrasje, met een fruitige sangria voor je neus, genietend van het zuiderse leven!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 nachten in het begin + 1 nacht op het einde in Hotel Príncipe Pío in Madrid
 • 2 nachten in Palacio San Facundo in Segovia
 • Dagelijks ontbijt in beide hotels
 • Welkomstgeschenkje in Palacio San Facundo
 • Bezoek Koninklijk Paleis La Granja de San Ildefonso
 • Treinticket Madrid - Segovia (heen en terug)
 • Heen- en terugvlucht vanaf Charleroi naar Madrid
Madrid & Segovia, de perfecte combinatie

Madrid moeten we misschien niet meer voorstellen. Ken je Spanje een beetje, dan weet je dat je hier je dagen kan vullen in fantastische musea. Evengoed struin je er door het groen in het Parque del Retiro of de Jardines de Sabatini, die recht tegenover je hotel liggen. Segovia valt wonderwel te combineren met je verkenning van Madrid. De treinverbinding zorgt er namelijk voor dat beide steden op amper een halfuurtje van elkaar verwijderd zijn! De eerste 2 nachten van je reis breng je door in Madrid, dan volgen 2 nachten in Segovia. Voor je naar huis terugkeert spendeer je nog 1 nacht in Madrid. De trein brengt je vanaf Madrid Charmartin in zo'n 28 minuten naar Segovia.

Reisschema

Dag 1 & 2: Ontdek Madrid

De eerste dagen van de reis staan in het teken van een culturele ontdekking in Madrid. Je installeert je in een hotel recht tegenover het Koninklijk Paleis en het park Jardines de Sabatini, dat hieraan grenst. Wat er als eerste op je lijstje staat, is dus niet echt een verrassing meer! Ook and... Lees meer

Hotel Príncipe Pío

Dag 3 & 4: Prachtig Segovia

Tijd voor nieuwe ontdekkingen! Je reist per trein zo'n 90 kilometer naar het noordwesten, waar je aankomt in Segovia. Lijst je alle bezienswaardigheden van de oude binnenstad op, dan staat het indrukwekkende Romeinse aquaduct ongetwijfeld bovenaan. Dit bouwwerk dateert van begin 2e eeuw en... Lees meer

Hotel Palacio San Facundo

Dag 5 & 6: Madrid en huiswaarts

Na 2 dagen in Segovia breng je nog wat tijd door in Madrid. Plan nog een bezoekje aan de musea die je in het begin hebt gemist. Het bekende Prado bijvoorbeeld herbergt werken van de grootste Spaanse en internationale meesters. Het hoeft niet altijd kunst en cultuur te zijn natuurlijk. Al zijn ... Lees meer

Hotel Príncipe Pío
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Transfer luchthaven-hotel en terug
 • Transfer van en naar de treinstations
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Check-in

Vanaf 14:00 uur in beide hotels

Check-out

Tot 12:00 uur in beide hotels

Bezetting

Maximaal 2 volwassenen en 1 baby t.e.m. 1 jaar per kamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
Een baby t.e.m. 1 jaar verblijft gratis in het hotel

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs

Babybed

Gratis ter plaatse beschikbaar (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs) of zelf meenemen.

Toegankelijkheid

Het hotel beschikt over rolstoeltoegankelijke kamers, neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs.

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in beide hotels

Bezoek La Granja de San Ildefonso

Dit paleis ligt op ca. 10 km van Segovia en is vanaf station La Sepulvedana daar bereikbaar met het openbaar vervoer (bus M8). De bus vertrekt ongeveer elke 45 minuten.

Bezoek op dag naar keuze vanuit Segovia. Houd rekening met de openingstijden.

Trein

De trein van Madrid naar Segovia vertrekt vanaf treinstation Madrid Charmartin en de rit duurt in totaal zo'n 28 minuten.

Het gaat om een tweedeklasticket (onder voorbehoud van beschikbaarheid)

Vanaf Madrid vertrek je in de voormiddag (tussen 09:30 en 11:05 uur) naar Segovia.

Vanaf Segovia vertrek je in de namiddag (tussen 16:39 en 17:25 uur) naar Madrid.

Uiterlijk 2 weken voor vertrek ontvang je de exacte vertrektijden van de trein.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten zodra de gehele betaling is voldaan.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter