Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief verblijf

Fietstour langs de Moezel, Rijn en Lahn

 • Rondreis
 • 3 nachten
 • Bad Ems
€ 230,- -18%
Nu vanaf € 189,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Met je tweewieler op de oevers van de Duitse rivieren: fiets in 4 dagen langs Moezel, Rijn en Lahn, incl. ontbijt of halfpension, fietsroutes, bagagetransport en meer

Wind in de haren, voeten aan de trappers en... fietsen maar! Langs je heen glijden glooiende hellingen vol wijngaarden, pittoreske Duitse dorpjes en trotse kastelen voorbij. Onvermoeibaar trap jij verder over de hellingen en door de dalen, langs de Lahn, de Rijn en de Moezel. Over de praktische beslommeringen hoef je je geen zorgen te maken, je bagage is je uit handen genomen en een reparatieservice staat klaar in geval van nood. Dus: kijk rond, fiets, en geniet!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 nachten: 1ste nacht in Moselkern of omgeving, 2de nacht in Bad Ems of omgeving, 3de nacht in Moselkern of omgeving
 • Met ontbijt of halfpension
 • Dagelijks bagagetransport van hotel naar hotel (maximaal 1 stuk van 15 kg per persoon)
 • Een routebeschrijving per boeking
 • Fietsreparatie- en pechservice (van 09:00 tot 18:00 uur)
Extra optie
 • Fiets(en) met lage instap
 • E-bike(s) met lage instap
De oevers van de Moezel, Rijn en Lahn

Waar denk jij aan bij de namen van deze Duitse rivieren? De Moezel, die doet ongetwijfeld het beeld van lekkere wijnen, frisgroene wijngaarden en mooie natuur voor je geestesoog ontstaan. Bij de Rijn doemt dan weer het beeld van trotse grote steden en indrukwekkende rotsen op! En de Lahn? Dat doet misschien zelfs helemaal geen belletje rinkelen... Dat kleinere riviertje heeft haar wondermooie oevers immers heel goed verborgen kunnen houden voor het grote publiek. Op jou vierdaagse fietstocht geniet je optimaal van deze verborgen en minder verborgen landschappen, comfortabel reizend dankzij de bagage- en reparatieservice, en de overnachtingen in gezellige familiehotels.

Reisschema

Dag 1: Aankomst in Moselkern

Ketting gesmeerd, je bagage ingepakt en heel veel goesting op zak: jij bent er klaar voor! Vandaag rijd je naar Modelkern, een schattig wijndorpje aan de monding van de Elzbach in de Moezel. Tussen de vakwerkhuizen en steile straten geraak je meteen in de juiste stemming. Heb je nog tijd voor ... Lees meer

Dag 2: Fietsen van Limburg (Lahn) naar Bad Ems

Dag 2 breekt aan, en jij bent klaar om de fiets op te springen! Eerst geniet je van een energierijk ontbijt, en dan brengt je transfer je naar het dorpje Limburg aan de Lahn (zo'n 80 km verderop). Neem de tijd voor een blitzbezoek aan de stad met haar kleurrijke dom. Genoeg gezien? Dan kom... Lees meer

Dag 3 & 4: Fietsen van Bad Ems naar Moselkern

Goeiemorgen! Voel je de inspanning van gisteren in je spieren? Vandaag doen we er nog eens zoveel kilometers bij, ca. 50 km staat er op het programma. Je volgt de Lahn nog en stukje, tot die uitmondt in de trotse Rijn. Je fietst verder langs Koblenz, ideaal voor een culturele tussenstop. Festu... Lees meer

Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Fietsen (optioneel bij te boeken)
 • Drankjes bij de halfpensionformule
Praktische informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor Volk Travel Service GmbH. Je komt in een directe overeenkomst met Volk Travel Service GmbH. De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. De volledige reissom (exclusief boekingskosten) kan terugbetaald worden als de boeking geannuleerd wordt tot 28 dagen voor de reisdatum. Bij latere annulering is terugbetaling niet mogelijk.

Kamerbezetting

Maximaal 2 personen per tweepersoonskamer
Maximaal 1 persoon per eenpersoonskamer

Kinderkorting

Niet van toepassing

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Boek dan een eenpersoonskamer. De toeslag is verrekend in de prijs.

Toegankelijkheid

Deze fietstocht is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Afhankelijk van de hotels waarin je verblijft

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Gratis parkeerplaats bij het eerste hotel.

Wifi

Afhankelijk van de hotels waar je verblijft.

Fiets

Je kan eigen fietsen meenemen of fietsen bijhuren (aangeven tijdens het boeken). Die fietsen die je huurt, zijn uitgerust met een lage instap.

Fiets- en pechhulp

De fiets- en pechservice is dagelijks beschikbaar van 9:00 tot 18:00 uur

Bagage

Maximaal 1 stuk van 15 kg per persoon

Hotels

Je verblijft onderweg in verschillende kwalitatieve middenklassehotels. Samen met je reisdocumenten krijg je een overzicht van de definitieve hotels waarin je verblijft.

Reisdocumenten

Je ontvangt je reisdocumenten 7 tot 10 dagen voor vertrek. Daarbij vind je ook een gedetailleerde routebeschrijving.

De korting

Het kortingspercentage waarmee wij adverteren is het verschil tussen de prijs die wij aanbieden en de prijs die het hotel aanbiedt. Dit percentage kan verschillen per aangeboden datum.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter