Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief activiteit

Culinaire verwennerij bij Hertog Jan

 • Restaurant
 • Zedelgem
€ 162,50 -39%
Voor € 99,50
 • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Geniet van een heerlijk menu met amuses, 3 voorgerechten, een hoofd- en een nagerecht, inclusief wandeling door de tuinen met een drankje en bezoek aan de keuken

Culinair genot op het hoogste niveau, in een gezellige setting. Dat is wat je te wachten staat in het driesterrenrestaurant Hertog Jan. Onder het motto "Eenvoud is niet eenvoudig" verwennen de culinaire soulmates Gert de Mangeleer en Joachim Boudens jou en je smaakpapillen met de meest verfijnde gerechten en verrassende combinaties. Bovendien krijg je nog een unieke blik achter de schermen met een bezoek aan de keuken, waar de magie plaatsvindt... Maak jouw culinaire droom werkelijkheid!

Deze aanbieding is inclusief:
 • Amuses
 • 3 voorgerechten, 1 hoofdgerecht, 1 nagerecht
 • Keuze uit de weelderige snoepkar
 • Vrije wandeling door de kweektuinen met bijpassend drankje (indien het weer het toelaat)
 • Begeleid bezoek aan de keuken tijdens de maaltijd
Restaurant Hertog Jan***

Hertog Jan is zijn naam en faam als een van de beste restaurants van België waardig, en daar speelt de setting ook een rol in. De fundamenten van een eeuwenoude boerderij worden perfect gecombineerd met een strakke, moderne aanbouw. Je geniet van de culinaire hoogstandjes met zicht op de tuin. Het prachtige keukenteam en de gastheer zorgen voor genot van de bovenste plank. Na dit gastronomisch genot kan je de topgerechten even laten zakken tijdens een wandeling door de 1,5 ha grote tuinen vol groenten, kruiden, serres en fruitbomen. Daarna word je ook uitgenodigd in het heiligdom van het restaurant; de keuken! Geef deze keer je ogen de kost en ontdek hoe de koks vol passie hun meesterwerken creëren.

Een gastronomisch succesverhaal

Het gastronomische succesverhaal van Gert de Mangeleer en Joachim Boudens begon in 2005 toen ze de Brasserie Hertog Jan overnamen. En of het en succes was! De eerste Michelinster haalden de culinaire soulmates twee jaar later binnen. In 2010 volgde de tweede en in 2012 de derde. In 2014 werd het harde werk van Gert de Mangeleer extra bekroond en werd hij uitgeroepen tot "European Chef 2014".

Hoe werkt het?

Na betaling ontvang je via mail de voucher van TravelBird (1 voucher per boeking). De voucher vind je terug door op de link in de mail te klikken. Om een tafel te reserveren, ga je naar de reservatietool op de website van Hertog Jan (http://www.hertog-jan.com/). Hier zie je ook de beschikbaarheidskalender. Belangrijk! Hou bij het reserveren steeds je vouchercode bij de hand. Die vind je terug op de voucher(!) van TravelBird. Zonder vouchercode kan je niet reserveren! Print nadien de bevestiging van de bestelling (in bijlage) en neem hem mee naar het restaurant op de gereserveerde datum. Tip: deze waardebon is overdraagbaar en kan je dus cadeau doen aan iemand anders. Een leuk idee voor al je fijnproevervrienden!

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Boekingskosten € 9,95 per persoon
 • Drankjes bij de maaltijd
Praktische informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor B Restaurant Hertog Jan. Je komt in een directe overeenkomst met B Restaurant Hertog Jan. De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. De volledige reissom (exclusief boekingskosten) kan terugbetaald worden als de boeking geannuleerd wordt tot 2 dagen voor de reisdatum. Bij latere annulering is terugbetaling niet mogelijk.

Aantal personen

Je kan voor maximaal 8 personen boeken. Indien je voor meer dan 8 personen wilt boeken, dien je eerst contact op te nemen met onze vakantieadviseurs. Zo weet je meteen of er voor de gewenste datum voldoende plaats is voor meerdere personen. Nadien kan je meerdere vouchers boeken via TravelBird door meerdere boekingen te maken.
Per boeking krijg je 1 voucher.

Geldigheid

Geldig t.e.m. 30 september 2017

Beschikbare data

Elke middag van dinsdag t.e.m. zaterdag en op dinsdag- en donderdagavond.
Opgelet! Van 16 juli tot en met 9 augustus 2017 is het restaurant gesloten.

Reservatie

Vergeet niet om op voorhand te reserveren via de reservatietool op de website van Restaurant Hertog Jan.

Voucher

Opgelet! Je dient op voorhand te reserveren via de reservatietool op de website van Hertog Jan. Hiervoor heb je de vouchercode nodig en NIET het factuurnummer. De voucher vind je in bijlage in de bevestigingsmail die je van ons ontvangt.

Kredietkaart

Opgelet! Om te kunnen reserveren via de website van Restaurant Hertog Jan heb je een kredietkaart nodig. Dit is puur administratief, hier zijn dus geen extra kosten aan verbonden.

Parking

Gratis bij het restaurant

De korting

Het kortingspercentage waarmee wij adverteren is het verschil tussen de prijs die wij aanbieden en de prijs die de partner aanbiedt.

Locatie

Restaurant Hertog Jan is gelegen in Zedelgem, een rustige gemeente nabij Brugge. De Brugse markt ligt op slechts 9 kilometer van het restaurant.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter