Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief shuttle

Gegidste groepsreis West-Amerika

 • Rondreis
 • Verenigde Staten
Nu vanaf € 2.019,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Gegidste groepsreis aan de westkust van de VS: 10 nachten in Californië en Nevada, inclusief ontbijt, uitstap naar Yosemite & Grand Canyon, heen- en terugvlucht en transfers

Alles is er groots. Van de steden, die evenveel inwoners tellen als ons hele land, tot de natuur, die in de nationale parken schittert en al wie er voet zet overweldigt. Welcome to the States! Binnenkort begeef je je onder de sterren in Los Angeles, laat je je verbluffen door Las Vegas en neem je een selfie bij de Golden Gate Bridge in San Francisco. Er zullen er trouwens nog wel wat volgen, want ook bij de Grand Canyon worden de smartphone-camera's lustig gebruikt! De schoonheid van de Amerikaanse nationale parken is amper in woorden te vatten, zorg dus maar dat je ook van Yosemite National Park genoeg foto's neemt. Omdat elke dag boordevol nieuwe indrukken zit en dat best vermoeiend is, laat je het plannen en regelen liever over aan een bekwame gids. Deze neemt je van begin tot einde mee langs de highlights van de westkust, en voorziet je onderweg van de boeiendste weetjes!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 nachten in Holiday Inn Golden Gateway (San Francisco) of gelijkaardig
 • 1 nacht in Picadilly Inn Shaw (Fresno) of gelijkaardig
 • 3 nachten in Luxor Las Vegas of gelijkaardig
 • 3 nachten in Doubletree by Hilton Torrance / South Bay (Los Angeles) of gelijkaardig
 • Elke ochtend ontbijt
 • Engelstalige gids vanaf dag 2
 • Gegidste stadstour in San Francisco op dag 2
 • Excursie naar Yosemite National Park op dag 4
 • Excursie naar Grand Canyon op dag 6
 • Gegidste stadstour in Los Angeles op dag 9
 • Heenvlucht vanaf Zaventem naar San Francisco
 • Terugvlucht vanaf Los Angeles naar Zaventem
 • Transfers luchthaven-hotel en hotel-luchthaven
Reisschema

Dag 1 - 3: San Francisco

De reis van je leven gaat nu echt beginnen! Na een lange vlucht zet je voet op Amerikaanse bodem. Hello, San Francisco! De eerste indrukken beloven veel goeds, en na een nachtje rusten is het tijd om de stad echt in te duiken. Op dag 2 verzamel je 's ochtends met de hele groep in de lobby,... Lees meer

Holiday Inn Golden Gateway  of vergelijkbaar

Dag 4: Yosemite National Park

Dat de VS een land van uitersten is, blijkt op alle vlakken waar. Slenterde je gisteren nog door de grootstad, dan is het vandaag de natuur die uitpakt met haar grootsheid. Yosemite National Park is terecht een van de bekendste van het hele land. In elk seizoen schotelt het park je een ander b... Lees meer

Picadilly Inn Shaw  of vergelijkbaar

Dag 5 - 7: Las Vegas & de Grand Canyon

Zeiden we al dat deze reis boordevol afwisseling zit? Na de weelde van Yosemite volgt de droogte van de Mojavewoestijn, die je vandaag doorkruist richting Las Vegas. Het is vreemd om plots in het zinderende, lege landschap een stad als deze te zien opduiken! Als een soort Disneyland voor volwa... Lees meer

Luxor Las Vegas  of vergelijkbaar

Dag 8 - 11: Los Angeles

Tijd om het onvoorstelbare Las Vegas gedag te zwaaien. Via de golfbanen van Palm Springs, het favoriete wintervakantieoord van de Hollywood-elite, rijd je terug naar de oceaan. LA wacht! Op dag 9 staat een stadstour op het programma, waarin de belangrijkste must see's opgenomen zijn. Van h... Lees meer

Doubletree by Hilton Torrance/South Bay  of vergelijkbaar
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • ESTA
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen van 8 t.e.m. 12 jaar per kamer.

Deze reis is niet geschikt voor kinderen jonger dan 8 jaar.

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
Een kind van 8 t.e.m. 12 jaar krijgt korting, afhankelijk van de reisdatum.

Eenpersoonstoeslag

Je betaalt een toeslag afhankelijk van je reisdatum.

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk.

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Beschikbaar in alle hotels (mogelijk tegen betaling)

Zwembad

Holiday Inn Golden Gateway: open afhankelijk van het weer
Picadilly Inn Shaw: open afhankelijk van het weer
Luxor Las Vegas: open het hele jaar
Doubletree by Hilton Torrance / South Bay: open het hele jaar

Hotels

Je verblijft in de genoemde hotels of gelijkwaardige alternatieven die voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen.

Gids

De Engelstalige gids begeleidt je van dag 2 tot dag 11.
Bij sommige optionele excursies is een andere, lokale gids aanwezig.

Indien er 15 of meer Nederlandstalige reizigers zijn, word je begeleid door een Nederlandstalige gids.

Optionele excursies

Ter plaatse kan je bij de gids verschillende optionele excursies bijboeken.

Voorbeelden zijn: San Francisco avondtour met diner, dubbeldekkertour San Francisco + Alcatraz, dagexcursie Monterey & Carmel, Las Vegas show met dinerbuffet, bezoek Universal Studios LA, walvissen spotten bij Long Beach, San Diego sightseeing cruise.

Groep

Je reist in een groep van min. 2 en max. 50 personen.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “00000” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven.

Visum

Voor reizen naar de Verenigde Staten heb je een visum nodig. Voor de Verenigde Staten is een ESTA (elektronisch visum) vereist. Dat kan je via deze link https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ aanvragen. Je dient het ESTA ruim voor vertrek aan te vragen.

Voor de meest recente informatie over visa - inclusief lengte van het verblijf - raadpleeg je http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/.

Vaccinaties

Er zijn geen vaccinaties nodig voor de Verenigde Staten.

Valuta

In de Verenigde Staten betaal je met de Amerikaanse Dollar

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter