Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Met huurauto door Puglia

 • Rondreis
 • Italië
8 beoordelingen
Nu vanaf € 609,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Verblijf 7 of 10 nachten in verschillende hotels in Puglia, incl. ontbijt, heen- en terugvlucht, huurauto en vele extra's

Wat krijg je als je de Italiaanse zon, het prachtige landschap van Puglia en een huurauto samen in een vakantie samenbrengt? Juist, de perfecte roadtrip! Trek eropuit en verken een van de mooiste regio's van Italië. Rol het raampje van je huurauto open en voel hoe de zonnestralen je snoet verwarmen, terwijl je de wind door je vingers voelt stromen. Ondertussen reis je van het ene pittoreske dorpje naar het andere. Jawel, zo eenvoudig kan la dolce vita zijn!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 nachten in Masseria Tenuta del Barco
 • 3 nachten in Hotel Panoramico (enkel bij 10 nachten)
 • 2 nachten in Agriturismo Tenuta Mazzetta
 • 2 nachten in UNA Hotel Regina
 • Dagelijks ontbijt
 • Fietshuur (bij Masseria Tenuta del Barco)
 • 1x fles wijn (bij Masseria Tenuta del Barco)
 • Wijntour (bij Masseria Tenuta del Barco)
 • 15% korting op à-la-cartemenu (bij Masseria Tenuta del Barco)
 • 1x mosselproeverij (bij Hotel Panoramico)
 • 1x glas witte streekwijn (bij Hotel Panoramico)
 • 10% korting in het restaurant (bij Hotel Panoramico)
 • Rondleiding in molen en olijfolieproeverij (bij Agriturismo Tenuta Mazzetta)
 • 1x fles wijn of olijfolie (bij Agriturismo Tenuta Mazzetta)
 • Heen- en terugvlucht van Charleroi of Eindhoven naar Bari
 • Huurauto
Rondreis Puglia

Helemaal in de hak van de laars van Italië vind je de regio Puglia. Deze zuiderse regio wordt gekenmerkt door een authentiek karakter. Hier vind je pittoreske dorpjes, barokke steden, ontzagwekkende kustlijnen en vooral heel veel lekker eten. Deze prachtstreek kan jij tijdens een rondreis van 7 of 10 nachten met je huurauto verkennen.

Hieronder staat een rondreis van 10 nachten beschreven. Bij een rondreis van 7 nachten verblijf je niet in Hotel Panoramico.

Reisschema

Dag 1 - 3: Westkust van Puglia

Welkom in Italië! Nadat je landt in de luchthaven van Bari pik je onmiddellijk je huurwagen op. Vervolgens zet je koers naar Marina di Lizzano, aan de westkust van Puglia. Hier vind je mooie kusten, waar uitgestrekte stranden worden afgewisseld met kliffen en duinlandschappen. Je verblijft in ... Lees meer

Tenuta Barco di Eméra

Dag 4 - 6: In de uiterste tip van de hak (enkel bij 10 nachten)

Wanneer je een rondreis van 10 nachten maakt, vertrek je op dag vier naar het kleine stadje Castro, op een steenworp van de zee. Hier kan je in alle rust van de kleine dingen in het leven genieten. Bovendien kan je in het hotel genieten van een mosselproeverij, samen met een lekker glaasje wit... Lees meer

Hotel Ristorante Panoramico

Dag 7 & 8: Nabij Brindisi

Tijd om weer naar het noorden te trekken. Deze keer verblijf je nabij Brindisi. Deze oude havenstad lijkt wel weggelopen te zijn uit een postkaartje. Oude kerktorens, barokke architectuur en witgekalkte huisjes... deze stad bewijst maar weer eens hoe Italië boordevol geschiedenis zit. Bovendie... Lees meer

Agriturismo Tenuta Mazzetta

Dag 9 - 11: Bari

Op dag 9 vervolledig je de cirkel. Je rijdt door het prachtige landschap naar je eindbestemming: Bari. De stad wordt al snel vergeleken met Bologna, en je zal al snel ontdekken waarom. Net als in Brindisi vind je hier veel barokke gebouwen. En met de Adriatische Zee op de achtergrond is het mo... Lees meer

UNA Regina Hotel****
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Minimaal 2 volwassenen en 1 kind van 0 t.e.m. 7 jaar
Minimaal en Mmximaal 2 personen per rondreis van 10 nachten

Kinderkorting

RONDREIS 7 NACHTEN: o.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
- Een kind van 0 t.e.m. 7 jaar krijgt korting, afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

RONDREIS 10 NACHTEN: niet van toepassing

Babybed

Gratis beschikbaar in Masseria Tenuta del Barco, Agriturismo Tenuta Mazzetta en Una Hotel Regina (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs) of zelf meenemen.

Niet beschikbaar in Hotel Panoramico

Eenpersoonstoeslag

Niet van toepassing

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in UNA Hotel Regina

Niet aanwezig in Masseria Tenuta del Barco, Agriturismo Tenuta Mazzetta en Hotel Panoramico

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Gratis bij Hotel Panoramico en Agriturismo Tenuta Mazzetta

€ 5,- per nacht bij Masseria Tenuta del Barco (ter plaatse te betalen, o.b.v. beschikbaarheid)

Openbare parkeerplaatsen bij UNA Hotel Regina

Wifi

Gratis in alle hotels

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter