Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief trein

Kopenhagen en Aarhus in één reis

 • Citytrip
 • Denemarken
Nu vanaf € 609,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Hip en trendy! Combineer de twee grootste steden van Denemarken in reis: 4 of 6 nachten in 2 hotels, incl. ontbijt, treintickets en heen- en terugvlucht

Het kloppende hart van modern design en duurzame ontwikkeling? Dat ligt natuurlijk in Scandinavië, en wel in Denemarken! De hoofdstad Kopenhagen ken je al langer dan vandaag als groenste hoofdstad, fietsersstad bij uitstek en thuisbasis van Deens design. Maar had jij al een keer aan Aarhus gedacht? De tweede grootste stad van het land mag zich in 2017 Culturele Hoofdstad van Europa noemen, en terecht! Speciaal voor jou combineren we die beroemde citytripstad en die verborgen parel in een reis, gemakkelijk met elkaar verbonden dankzij - hoe kan het ook anders - de trein. Geef je over aan wat hip en trendy is en ontdek Kopenhagen en Aarhus!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 3 nachten in Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade (1 of 2 nachten aan het begin van je reis, 1 nacht aan het einde van je reis)
 • 2 of 3 nachten in The Mayor Hotel Aarhus
 • Elke ochtend ontbijt
 • Toegang tot sauna en fitness in The Mayor Hotel
 • Treinticket Kopenhagen-Aarhus (heen en terug, 2de klasse)
 • Heen- en terugvlucht
Zoveel 'hip' in één citytrip!

Kopenhagen ken je vast en zeker al wel als de hippe en groene stad, toonbeeld van Scandinavisch design. Een topbestemming dus voor wie op zoek is naar een vernieuwende citytrip! En Aarhus? De tweede grootste stad van Denemarken verschijnt pas sinds kort op de radar van Europese citytrippers, en hoe! In 2017 mag de stad zich 'Europese culturele hoofdstad' noemen, en terecht... Aarhus bulkt van de boeiende musea voor geschiedenis- en kunstliefhebbers, hippe bars en restaurants, en gezellige historische straatjes. Jij kan deze twee Deense pareltjes gaan verkennen, gemakkelijk gecombineerd in één reis! Met de trein
zoef je van de ene stad naar de andere, intussen genietend van het uitgestrekte Deense landschap. Lees verder om je je volledige reis te ontdekken, en begin alvast te dromen...

Hieronder vind je de reisbeschrijving voor de rondreis van 4 nachten. Daarbij verblijf je eerst 1 nacht in Kopenhagen, vervolgens 2 nachten in Aarhus en ten slotte nog 1 nacht in Kopenhagen. Als je voor de rondreis van 6 nachten kiest, blijf je een extra nacht in Kopenhagen (aan het begin van je reis) en in Aarhus. De verdeling is dan als volgt: 2 nachten in Kopenhagen, 3 nachten in Aarhus en nog 1 nacht in Kopenhagen.

Reisschema

Dag 1 & 2: Kopenhagen

Welkom in Denemarken! Het land van eilanden en groen, van vikings en modern design... Je zet voet aan Deense bodem in de hoofdstad Kopenhagen, de Europese fietsershoofdstad en het grote voorbeeld voor duurzame stadsontwikkeling. Een stukje sightseeing doet je hier altijd voor verrassingen kome... Lees meer

Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrsgade

Dag 3 & 4: Aarhus

En dan begint het tweede avontuur... Je trein rolt het station van Aarhus binnen, de tweede grootste stad van Denemarken. Deze stad is iets minder bekend bij reizigers dan haar grote zus Kopenhagen, maar wie wel zijn weg vindt naar dit pareltje, valt als een blok voor haar charmes. Dat Aarhus ... Lees meer

The Mayor Hotel

Dag 5: Kopenhagen

Na 2 of 3 nachten in Aarhus neem je dan weer afscheid van de cultuurstad, om op de trein te stappen en je weer op weg te begeven naar Kopenhagen. Had je aan het begin van je reis al alle paleizen in de stad kunnen bewonderen? Christiansborg, Amalienborg, Fredensborg, Rosenborg... Een tocht doo... Lees meer

Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrsgade
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Transfers luchthaven-hotel en terug
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen en 1 baby t.e.m. 2 jaar per kamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
Een baby t.e.m. 2 jaar verblijft gratis in de hotels

Babybed

Gratis beschikbaar in Wakeup Hotel Copenhagen
Beschikbaar voor DKK 100 per nacht in The Mayor Hotel Aarhus (ter plaatse te betalen), neem hiervoor contact op met onze vakantieadviseurs

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in beide hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in beide hotels

Treinrit

Je reist van Kopenhagen naar Aarhus en weer terug met de trein, deze rit duurt ongeveer 3 uur. De treintickets van Kopenhagen Centraal Station naar Aarhus Centraal Station (heen en terug) zijn inbegrepen, je reist in tweede klasse.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter