Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

  • Inclusief activiteit

Op naar Bellewaerde!

  • Pretparken
  • Ieper
€ 32,- -13%
Voor € 28,-
  • per persoon nu
  • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Op naar Bellewaerde! Koop je dagticket en beleef een dag vol plezier in het park!

Zin in een dag vol schattige dieren, snelle ritten in de achtbanen en dolle pret? Koop nu jouw dagticket en trakteer jezelf en je gezin op een dagje vol familieplezier in het West-Vlaamse Ieper! Van links naar rechts zwieren in de piratenboot, op en neer gaan in de Screaming Eagle, en nat worden in de River Splash. Aan spannende attracties geen gebrek in Bellewaerde! Bezoek ook de meer dan 300 exotische dieren in het park en geniet van een perfect dagje uit vol pret!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 1x dagticket Bellewaerde p.p. geldig t.e.m. 30/06/2017, niet geldig voor het After School Festival op 30/06/2017 van 18:00 tot 23:00 uur
Een dag vol plezier

Wie Bellewaerde zegt, denk natuurlijk meteen aan de dolle attracties. Voor waterpret zit je helemaal goed in de Niagara, de River Splash of de Big Chute. Hou je wel van snelheid? Waag je dan aan een ritje op de Boomerang of probeer stevig in het zadel te blijven zitten tijdens een dolle rit op een van de stieren van de attractie El Toro. Ook aan de allerkleinsten is er gedacht met de Carrousel, de Expresstrein en de Dansende Ballonnen. Maar ook in de dierenwereld beleef je heel wat! Van Amoerluipaarden tot witoorpenseelaapjes en alpaca's, je ziet er de schattigste dieren!

Vanaf mei beleef je in Bellewaerde een Europese primeur: de allereerste Duelling Alpine Coaster op een niet-natuurlijke helling. Wandel naar de 25 meter hoge top van Dawson Duel en geniet met je familie of vrienden van het adembenemende uitzicht over het park. Zodra je aan de top bent, kan het duel beginnen! Zijn jullie klaar voor een zinderende race?

Zo werkt het

Nadat je tickets hebt gekocht ontvang je per e-mail een link om jouw tickets te downloaden. Print deze en neem ze mee naar Bellewaerde. Zorg ervoor dat de barcode goed leesbaar is, want deze worden bij de ingang gescand. Indien de barcode niet gelezen kan worden of indien je je waardebon niet meehebt, krijg je helaas geen toegang tot het pretpark.

Het ticket is geldig t.e.m. 30/06/2017, behalve op sluitingsdagen van het park en voor het After School Festival op 30/06/2017 van 18:00 tot 23:00 uur. Kijk de actuele openingstijden na op de website van Bellewaerde.

Exclusief
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Boekingskosten € 0,95 per persoon
Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Aantal personen

Min. 1 en max. 10 personen per boeking. Je krijgt een voucher per persoon / per boeking. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Geldigheid

De tickets zijn geldig t.e.m. 30/06/2017, niet geldig voor het After School Festival op 30/06/2017 van 18:00 tot 23:00 uur.

Kinderkorting

Een kind kleiner dan 1 meter gaat gratis mee. Voor hen hoef je geen voucher te kopen. Indien je kindje nog een groeispurt krijgt, dien je bij de ingang nog een ticket aan te kopen.
Een kind van 1 meter tot 1.40 meter betaalt € 27,-. (Boek in dat geval een kind t.e.m. 10 jaar).

Openingstijden

Bellewaerde opent dagelijks om 10:00 uur en afhankelijk van de dag sluit het park om 17:00 uur of 18:00 uur. Neem voor de actuele openingsdagen en -tijden een kijkje op de website van Bellewaerde.

Toegankelijkheid

Bellewaerde is toegankelijk en geschikt voor uitstappen met mindervaliden. Begeef je bij de ingang naar de infostand waar je een voorrangpas ontvangt. Met deze pas kan je je aanmelden bij de operator van elke attractie voor een vlotte toegang tot de attractie.

Huisdieren

Niet toegelaten

Parking

Er is een uitgebreide parking die plaats biedt aan 3600 voertuigen. Een parkeerplaatsje kost € 8,- per dag (ter plaatse betalen).

Restaurants

In Bellewaerde zijn er 7 restaurants

De korting

Het kortingspercentage waarmee wij adverteren is het verschil tussen de prijs die wij aanbieden en de prijs die de partner aanbiedt.

Locatie

Bellewaerde ligt vlak bij de stad Ieper, in West-Vlaanderen. Vanaf Brussel bedraagt de afstand tot het park zo'n 116 km.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter