Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Amalfikust en Napels

 • Zonvakantie
 • Italië
Nu vanaf € 799,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Naar la bella Italia! Ga van de Amalfikust naar Napels en verblijf 5 of 7 nachten in twee viersterrenhotels incl. ontbijt en extra's, heen- en terugvlucht en huurauto

Een zonvakantie is steeds zoveel mooier, kleurrijker en lekkerder in Italië! Deze keer verken jij met je huurauto de Amalfikust en Napels. Idyllische dorpjes, kronkelende wegen doorheen de bergen, mooie stranden en vooral, de blauwe zee die je steeds op een spectaculair uitzicht trakteert. Je proeft van de authenticiteit en rust die over de dorpjes hangen, en geniet van de cultuur rondom jou... Andiamo!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 of 5 nachten in Hotel Graal
 • 2 nachten in Hotel San Francesco al Monte
 • Dagelijks ontbijt
 • 1x welkomstdrankje en proeverij van lokale kazen in Hotel Graal
 • Wandelexcursie (van 22 maart t.e.m. 30 oktober) op zaterdag of maandag bij Hotel Graal
 • 1x 15% korting in het restaurant Al Ristoro del Moro van Hotel Graal
 • 1x welkomstdrankje in Hotel San Francesco al Monte
 • Gratis toegang tot de spa en wellness van Hotel San Francesco al Monte
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem OF Amsterdam naar Napels
 • Huurauto
Campania

In Campania zijn vele pareltjes te vinden. Hier zal je dus geen gat in je planning hebben! Spring in de auto en tour rond langs de kleurrijke dorpjes, de vulkanische gebergten en natuurlijk langs de azuurblauwe kustlijn. Overal zie je citrusbomen, fleurige bloemen en mooie uitzichten. De gehuchtjes zijn idyllisch en hebben kleine kerkpleintjes waar de lokale bevolking verzamelt en een limoncello drinkt voor de lunch. In Napels heb je dan weer de drukte van een grote stad. Romeinse overblijfselen, lange winkelstraten, verborgen plekjes en bruisende terrasjes zie je daar. De perfecte mix voor je vakantie? Dat zal wel zijn!

Onderstaande rondreis die beschreven wordt, is die van 5 nachten. Kies je voor de rondreis van 7 nachten, dan blijf je 5 nachten aan de Amalfikust.

Reisschema

Dag 1 - 4: Amalfikust

Je reis begint! De ruit van je auto is alvast naar beneden gedraaid en jij rijdt op je gemakje langs de kronkelende wegen aan de kust. Na elke bocht heb je een prachtig uitzicht van de baaien en de glinsterende azuurblauwe zee. De vissersdorpjes zijn om ter mooist en om ter gezelligst. Tijdens... Lees meer

Hotel Graal****

Dag 5 & 6: Napels

Van de rustige idyllische kustlijn ga je naar de hectische stad, want Napels is groot! Het historische erfgoed dat je hier te zien krijgt, weerspiegelt zowat tweeduizend jaar van culturele vermenging tussen de Romeinen, Grieken en andere Europese volkeren. In de wijken rondom het centrum zoals... Lees meer

Hotel San Francesco al Monte
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 personen per rondreis

Kinderkorting

Niet van toepassing

Babybed

Niet van toepassing

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotels

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk.

Lift

Aanwezig in Hotel Graal
Aanwezig in Hotel San Francesco al Monte

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

€ 15,- per nacht bij het Hotel Graal (ter plaatse te betalen, o.b.v. beschikbaarheid)
€ 25,- per nacht bij het Hotel San Francesco al Monte (ter plaatse te betalen, o.b.v. beschikbaarheid)

Wifi

Gratis in beide hotels

Excursie

Excursie bij Hotel Graal (van 22 maart t.e.m. 30 oktober), afhankelijk van de dag van je verblijf. Op zaterdagen kan je deelnemen aan een tour doorheen Ravello. Deze start om 10:00 uur op het plein in Ravello en duurt zo'n 2,5 uur. Op maandagen kan je deelnemen aan een wandeling van Ravello naar Amalfi. Deze start ook om 10:00 uur op het plein in Ravello en duurt zo'n 3 uur en 45 minuten. Het is ook mogelijk om aan beide excursies deel te nemen.
Let op! Breng wandelschoenen en comfortabele kledij mee!

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter