Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief activiteit

Een dag familieplezier in Movie Park

 • Pretparken
 • Bottrop
€ 45,90 -37%
Nu vanaf € 29,-
 • Nu vanaf
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

De dolste avonturen met de hele familie beleef je in Movie Park Germany: koop nu je dagticket inclusief hamburgermenu

Spannend voor groot en klein, dat wordt je bezoek aan Movie Park Germany zeker! Jullie wachten vol ongeduld op het bezoek aan dit pretpark, en terecht! Je kleine avonturiers ontmoeten er hun grote helden Spongebob, Dora en vele anderen. Hun vriendjes van tv verwelkomen hen voor een dag vol onvergetelijke belevenissen. Daar zorgen niet alleen deze ontmoetingen voor, maar ook de spectaculaire attracties van het park. Het kriebelt in je buik wanneer je op de achtbanen door de bochten zoeft of door de lucht vliegt! Die glimlach verdwijnt voorlopig niet van je gezicht, en al evenmin van dat van je kinderen. Om het uitje helemaal compleet te maken, trakteer je je kapoentjes - en jezelf - op een lekkere hamburger met frietjes. Reken maar dat ze hun vriendjes binnenkort heel wat te vertellen hebben!

Deze aanbieding is inclusief:
 • Dagticket Movie Park Germany p.p.
 • Hamburgermenu (burger + frietjes + kleine frisdrank) p.p.
De wondere wereld van Movie Park Germany

Movie Park Germany opent zijn deuren voor je! Stap door de poorten, en je treedt binnen in een wereld van tv- en filmhelden! Je weet niet waar eerst te beginnen! De ene attractie garandeert een ware adrenalinekick, de andere is dan weer geschikt voor het hele gezin. Je vindt ongetwijfeld je weg naar de 4D-cinema, de achtbanen en de shows, waar je onder andere ontdekt hoe het leven van een stuntman eruitziet. Een foto hier, een duizelingwekkende rit op de roetsjbaan daar, met nog een ontmoeting met de Ninja Turtles tussendoor... Een ding is zeker, dit wordt een dag om nooit meer te vergeten!

Meer dan 40 attracties en shows!

De camera rolt, tijd voor actie! Vandaag ben jij de ster in je eigen avontuur. En dat avontuur bestaat uit loopings en vrije vallen, maar ook uit rustigere momenten. Movie Park Germany nodigt je namelijk uit om meer dan 40 attracties en shows uit te proberen! We lichten graag al een tipje van de sluier op...

 • Ben je een echte durfal? Dan klik je je vast voor de High Fall, waar je met een snelheid van 100 km per uur maar liefst 60 meter naar beneden vallen.
 • In Van Helsing's Factory ga je dan weer op vampierenjacht tijdens een duizelingwekkende rit over de indoor achtbaan.
 • De allerkleinsten trekken met hun vriendjes Dora en Diego op expeditie en maken zich op voor een watergevecht in de Spongebob Splash Bash.
 • Op de Avatar Air Glider zweef je als een vogel door de lucht en bekijk je het park van bovenaf.
 • Fans van The Walking Dead overwinnen al hun angsten en leveren zich over aan de zombies... Durf jij het aan? Deze attractie is toegankelijk vanaf 16 jaar (of 14 jaar, met een ouder of voogd). Je betaalt voor de toegang een toeslag van € 5,-. Dit kan aan de kassa bij de ingang of bij de attractie zelf. De attractie is niet open op 3,4, 5 en 24 juni.
Hoe werkt het?

Na je boeking krijg je via de mail een voucher voor Movie Park Germany. Print de voucher uit en neem deze mee naar de ingang van Movie Park Germany, het is je toegangsticket. Let op! Zonder geprinte voucher krijg je geen toegang tot het park. Het ticket bevat ook een afknipstrookje, dat aan de kassa van het park ingewisseld wordt voor een menuvoucher. Deze kan je gebruiken bij Yellow Cab Burger, El Sombrero en Snacks & Drinks. De voucher geeft recht op een hamburger, frietjes en een kleine frisdrank.

Je dagticket is eenmalig geldig t.e.m. 30 juni 2017.

Exclusief
 • Boekingskosten € 3,95 per persoon
Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Aantal personen

Maximaal 10 personen per boeking.
Je krijgt 1 voucher per persoon. Wil je voor meer personen vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Geldigheid

De voucher is geldig t.e.m. 30/06/2017.

Kinderkorting

Een kind t.e.m. 3 jaar krijgt gratis toegang tot het park. Je hoeft voor hen geen voucher te kopen.

Toegankelijkheid

Movie Park Germany is rolstoeltoegankelijk. Ter plaatse zijn er rolstoelen beschikbaar in geval van nood (opgelet: dit is altijd o.b.v. beschikbaarheid, Movie Park Germany kan geen rolstoelen garanderen).

Huisdieren

Niet toegestaan in het park.

Parking

Ca. € 6,- per dag bij het park

Openingstijden Movie Park

De openingstijden van Movie Park Germany variëren. Voor actuele openingstijden kun je terecht op de officiële website van het park

De korting

Het kortingspercentage waarmee wij adverteren is het verschil tussen de prijs die wij aanbieden en de prijs die het attractiepark aanbiedt.

Locatie

Dit attractiepark ligt in het Duitse Bottrop-Kirchhellen. Vanaf Brussel bedraagt de afstand 250 kilometer.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter