Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Rondreis Noord-Sicilië met 4*-hotels

 • Rondreis
 • 7 of 10 nachten
 • Italië
Nu vanaf € 579,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Reis dwars door Sicilië! Verblijf 7 of 10 nachten in verschillende viersterrenhotels, incl. dagelijks ontbijt, heen- en terugvlucht, huurauto en meer

Soms wil je gewoon in de auto stappen en vertrekken op een tocht naar prachtige oorden. Wel, hier in Sicilië is dat allemaal mogelijk. Rol de raampjes van je huurauto open en laat je haren wapperen in de wind. Laat je meevoeren door een heuvelachtig landschap vol olijfboomgaarden, barokke stadjes en charmante kustdorpjes. Als kers op de taart geniet je van de Italiaanse gastvrijheid in drie verschillende viersterrenhotels. Zelfs een wijnproeverij zal niet aan je rondreis ontbreken. Waar wacht je dus nog op?

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 nachten in Hotel Baglio Basile (2 nachten aan het begin en 1 nacht aan het einde van je reis)
 • 2 of 3 nachten in Hotel Tonnara di Trabia
 • 2 of 4 nachten in Hotel Orizzonte
 • Dagelijks ontbijt
 • Bezoek aan wijnkelder Caruso & Minini met wijnproeverij (bij Hotel Baglio Basile)
 • Strandservice (bij Hotel Tonnara di Trabia)
 • Welkomstdrankje (bij Hotel Orizzonte)
 • Heen- en terugvlucht van Charleroi of Eindhoven naar Trapani
 • Huurauto
Sicilië met huurauto

Dat je op Sicilië ten volle van la dolce vita kan genieten, wisten we al langer! De bal aan de voet van de Italiaanse laars heeft dan ook genoeg ingrediënten in petto voor een geslaagde vakantie: de Italiaanse zon, het blauwe water van de Middellandse Zee, charmante dorpjes en steden, cultuur en geschiedenis en (niet te vergeten) heel erg veel lekker eten. En als kers op de taart verblijf je in drie verschillende viersterrenhotels.

Hieronder staat een reisoverzicht van 7 nachten beschreven. Bij een rondreis van 10 nachten verblijf je 1 nacht langer in Tonnara di Trabia en en 2 nachten langer in Hotel Orizzonte.

Reisschema

Dag 1 & 2: Trapani

Welkom op Sicilië! Je landt op de luchthaven van Trapani, waar je huurauto op je staat te wachten. Van zodra je in de wagen stapt, kan je avontuur beginnen. De eerste twee dagen kan je Trapani en omgeving verkennen. Trapani is een klein stadje aan de westkust van Sicilië. Wandel gerust even ro... Lees meer

Hotel Baglio Basile****

Dag 3 & 4: Aan de noordkust van Sicilië

De noordkust van Sicilië laat zich kenmerken door prachtige zandstranden, azuurblauw water en panorama's over de Middellandse Zee. Je verblijft in het dorpje Trabia, tussen Palermo en Cefalù. In Palermo word je getrakteerd op een mix van Byzantijnse mozaïeken, Arabische torentjes, fresco&#... Lees meer

Hotel Tonnara di Trabia****

Dag 5 & 6: In de schaduw van de Etna

Op dag 5 reis je naar de oostkust en verblijf je in de schaduw van de Etna. Met zijn 3329 meter is het de hoogste berg in Europa ten zuiden van de Alpen. En omdat er geregeld uitbarstingen plaatsvinden is het een spectaculaire attractie. Geen nood, je zal niet overspoeld worden door een golf k... Lees meer

Orizzonte Acireale Hotel****

Dag 7 & 8: Terug naar Trapani

Helaas is de laatste etappe van je rondreis aangebroken. Het is tijd om terug te keren naar Trapani. Gelukkig verblijf je nog een nachtje in deze prachtstad. Bovendien kan je op de terugweg enkele Siciliaanse toppers bezoeken. Bijvoorbeeld de Vallei van de Tempels nabij de stad Agrigento. Hier... Lees meer

Hotel Baglio Basile****
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n. bij Hotel Baglio Basile
 • Toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n. bij Hotel Orizzonte
 • Eventuele toeristenbelasting bij Hotel Tonnara di Trabia
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 personen per rondreis

Kinderkorting

Niet van toepassing

Babybed

Beschikbaar voor € 5,- per nacht in Hotel Baglio Basile. Beschikbaar voor € 10,- per nacht in Tonnara di Trabia en Orizzonte Acireale Hotel.
Let op: neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs.

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs en de huurauto

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in Hotel Baglio Basile en Orizzonte Acireale Hotel
Niet aanwezig in Tonnara di Trabia

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Gratis bij Hotel Baglio Basile en Tonnara di Trabia
Orizzonte Acireale Hotel beschikt niet over eigen parkeerplaatsen.

Wifi

Gratis in alle hotels

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter