Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Op rondreis langs Amalfi en Napels

 • Rondreis
 • Italië
Nu vanaf € 879,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Grillige rotsen en olijfbomen: jij bent aan de Amalfikust! 7 of 10 nachten bij Amalfi, Sorrento en Napels, incl ontbijt, heen- en terugvlucht, huurauto en meer

Onder de welriekende citroenenbomen, uitkijkend over de Middellandse Zee en genietend van een heerlijk glaasje Italiaanse wijn, luister jij naar het tsjirpen van de krekels. Je huurauto bracht je naar hier, naar deze idyllische plek, en voert je binnenkort weer verder naar het volgende wondermooie oord aan de Zuid-Italiaanse kust. Op deze rondreis combineer jij de natuurpracht van Amalfi en het schiereiland van Sorrento met de gezellige drukte van Napels, intussen genietend van de lekkerste gerechten uit de mediterrane keuken. Zo voelt, proeft en ruikt het heerlijke Italiaanse leven!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 4 nachten in Hotel Settebello in Minori
 • 3 nachten in Hotel Europa in Castellamare di Stabia
 • 2 of 3 nachten in Hotel Ferdinando II in Napels
 • Elke ochtend ontbijt
 • Een welkomstdrankje bij elk hotel
 • Een fles wijn per kamer bij Hotel Europa
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem of Amsterdam naar Napels
 • Huurauto
De Amalfikust & Napels

Ben je klaar om mee te deinen op Italiaanse levensritme? Om je helemaal over te geven aan de ultieme mediterrane vrijheid? Goed, we vertrekken. Op deze rondreis geniet je van het beste van stad en natuur. Je verblijft achtereenvolgens aan de wondermooie Amalfikust en op het schiereiland van Sorrento, van waaruit je alle natuurlijke en culturele bezienswaardigheden van de streek ontdekt. Daarna is het tijd om de levendige stad Napels in je op te nemen! Lees gauw verder voor de details van je reis. Let op, de onderstaande beschrijving geldt voor de rondreis van 7 nachten. Kies je voor de rondreis van 10 nachten? Dan verblijf je 2 extra nachten in Minori en 1 extra nacht in Napels.

Reisschema

Dag 1 & 2: Minori, aan de Amalfikust

Als een heel landschap door UNESCO als erfgoed erkend wordt, dan weet je wel dat het er erg mooi moet zijn. Aan de Amalfikust is dat exact het geval! Hier ben je omgeven door alles wat de mediterrane gebieden zo mooi maakt: een pittoreske rotskust versierd met kleurrijke bloemen, welriekende o... Lees meer

Hotel Settebello

Dag 3 - 5: Castellamare di Stabia, op het schiereiland van Sorrento

Na twee (of vier) nachtjes slapen aan de Amalfikust is het tijd om verder te reizen. De weg kronkelt zich door het bergachtige kustlandschappen, en intussen zie je achter je autoraampje citroen- en olijfbomen voorbijglijden. Van een indrukwekkende rit gesproken! Dicht bij je bestemming kom je ... Lees meer

Hotel Europa Castellammare di Stabia

Dag 6 - 8: Napels, miljoenenstad aan de vulkaan

Voor de laatste twee (of drie) nachten van je reis rijd je met je huurauto naar de grootstad in de schaduw van de Vesuvius. Hier beland je even in een helemaal andere wereld, en dat op slechts zo'n 30 km rijden van je vorig hotel! De rust van de Sorrentokust ruil je in voor de levendige dr... Lees meer

Hotel Ferdinando II Napoli
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Toeristenbelasting € 1,- p.p.p.n. bij Hotel Settebello en € 3,- p.p.p.n. (vanaf 18 jaar) bij Hotel Ferdinando (ter plaatse te betalen)
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen per kamer

Kinderkorting

Niet van toepassing

Eenpersoonstoeslag

Je betaalt een toeslag afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in alle hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in alle hotels

Parking

Beschikbaar voor € 15,- per nacht bij Hotel Settebello en Hotel Ferdinando II; € 10,- per nacht bij Hotel Europa

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter