Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief verblijf

Naar Londen met de ferry en de trein

 • Citytrip
 • Verenigd Koninkrijk
Nu vanaf € 189,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Reis naar Londen vanaf Hoek van Holland, incl. 1, 2 of 3 nachten in een comfortabel hotel, 2 nachten aan boord van een ferry, dagelijks ontbijt en treintickets die je vanaf de haven van en naar Londen brengen

Een citytrip Londen is altijd een bijzonder avontuur, dus waarom zou de reis ernaartoe dat niet kunnen zijn? Jij vertrekt naar de bruisende Britse metropool vanaf Hoek van Holland, nabij de geanimeerde havenstad Rotterdam. Daar ga je aan boord van een ferry die je naar het plaatsje Harwich brengt. Nog iets minder dan twee uurtjes op de trein en voilà, jij arriveert op je bestemming. Ga op ontdekking langs alle hippe winkelstraten, fascinerende musea en wereldberoemde monumenten die Londen rijk is en volg daarna weer hetzelfde traject huiswaarts. Ideaal voor wie Londen wil combineren met een dagje Rotterdam of voor wie de stad op comfortabele wijze wil bereiken!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 1, 2 of 3 nachten in Travelodge London Stratford Hotel
 • 2 nachten aan boord van de ferry Hoek van Holland-Harwich (1 tijdens de heenreis, 1 tijdens de terugreis)
 • Elke ochtend ontbijt
 • Treinticket Harwich-Londen (heen en terug)
Je reisroute

Dit is niet zomaar je eerste beste citytrip Londen. Neen, jij hebt als vertrekpunt Hoek van Holland! Die plaats ligt op zo'n 30 km van Rotterdam en het staat je volledig vrij om voor vertrek deze hypermoderne havenstad te verkennen. 's Avonds ga je aan boord en terwijl jij ligt te dutten in je kajuit, vaart de ferry naar Harwich, waar jij 's ochtend weer aan wal gaat. Daar neem je meteen de trein naar Londen, waar je omstreeks 9:00 uur arriveert. Je hebt er nauwelijks iets van gemerkt dat je de hele nacht gereisd hebt!

Jij kiest trouwens zelf hoelang je in Londen verblijft. Hieronder staat het modeltraject van 2 nachten in Londen beschreven (in totaal duur de reis dan dus 4 nachten), maar jij kan evengoed kiezen voor 1 of 3 nachten in de Britse hoofdstad. Wat je zelf wil!

Na je verblijf in Londen neem je dezelfde route huiswaarts. Je neem rond half acht 's avonds de trein naar Harwich, waar je meteen weer op de ferry naar Hoek van Holland stapt. Kruip maar weer in dat zachte zeemansbedje van je! Rond 8:00 uur 's ochtends ben je daar dan weer, klaar om weer naar België te reizen.

Reisschema

Dag 1: Hoek van Holland-Harwich

Tussen 18:45 uur en 21:00 uur ga je in Hoek van Holland aan boord van de ferry, die om 22:00 uur vertrekt. De bestemming is Harwich, maar daar kom je pas in de ochtend aan. Kijk hoe de ferry de haven verlaat en trakteer jezelf op nog een slaapmutsje in de bar. Daarna wachten je heilzame dromen... Lees meer

Stena Line

Dag 2 & 3: Londen

Tijd om Harwich te verkennen is er niet. Jij gaat rechtstreeks van de ferry naar de trein, klaar om je eindbestemming te bereiken. De trein verlaat het station en nog geen twee uur later sta jij in de briljante Britse hoofdstad, klaar om heel wat avonturen te beleven. Zet je bagage af bij je h... Lees meer

Travelodge London Stratford Hotel

Dag 4 & 5: Londen-Harwich-Hoek van Holland

Niet te uitgeput na twee dagen in Londen? Godzijdank, want na het uitchecken in je hotel heb je nog een paar leuke uren te spenderen! Je trein is pas om half acht, dus jij hebt nog tijd om even de winkelstraten in te trekken, de Portobello Market te bezoeken, rond te hangen bij Piccadilly Circ... Lees meer

Stena Line

Reisgids inclusief

De reisgids bevat een beknopt overzicht van leuke bezienswaardigheden, restaurantjes, musea en meer. Na het boeken kan je de reisgids openen via de TravelBird-app.

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Uurschema heenreis

Check-in in Hoek van Holland: tussen 18:45 uur en 21:00 uur
Vertrek in Hoek van Holland: 22:00 uur
Aankomst in Harwich: 06:30 uur
Vertrek trein: 07:15 uur
Rond 09:00 uur arriveert de trein in Londen (station Stratford International)
Check-in in het hotel: vanaf 15:00 uur

Uurschema terugreis

Check-out in het hotel voor 12:00 uur
Vrije dag in Londen
Trein in Liverpool St Station Londen: 19:32 uur
Aankomst in station Harwich International: 20:54 uur
Aansluitend check-in op het schip
Vertrek in Harwich: 23:00 uur
Aankomst in Hoek van Holland: 08:00 uur

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen per kamer/kajuit

Kinderkorting

Niet van toepassing

Babybed

Niet beschikbaar

Eenpersoonstoeslag

100%

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis wifi aan boord van het schip, op dek 9
30 minuten gratis wifi in het hotel, extra wifi kost 3 GBP per dag

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter