• Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Van eiland naar eiland in Thailand

 • Rondreis
 • 13 of 14 nachten
 • Thailand
30 beoordelingen
Nu vanaf € 1.209,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Al 87 keer geboekt

De Thaise stranden behoren tot de mooiste ter wereld! Ontdek het zelf: 12 nachten in strandresorts op Phuket, Ko Phi Phi, Krabi en Khao Lak, incl. ontbijt, heen- en terugvlucht en transfers

Ver, verder, verst! Jij hoort de lokroep van verre landen, je staat te trappelen om je horizon te verleggen... Welkom in Thailand! Dit raadselachtige land vol eindeloze stranden en fotogenieke vissersboten, vol mysterieuze tempels en dichte wouden weet je in een-twee-drie te betoveren. Op rondreis van 12 nachten neem je je intrek in verschillende resorts aan zee, op het vasteland en op de geliefde eilanden Phuket en Ko Phi Phi. Zo til jij twee weken lang het concept 'strandplezier' naar nieuwe hoogten, terwijl je uitkijkt over wondermooie baaien en spectaculaire rotsen. Klaar om te vertrekken?

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 nachten in het Seaview Patong Hotel in Phuket (of vergelijkbaar)
 • 2 nachten in Bay View Resort Phi Phi in Ko Phi Phi (of vergelijkbaar)
 • 4 nachten in Vogue Resort & Spa in Krabi (of vergelijkbaar)
 • 4 nachten in Water Khaolak by Katathani in Khao Lak (of vergelijkbaar)
 • Dagelijks ontbijt
 • Alle transfers (per boot en en bus)
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem of van Amsterdam naar Phuket
De stranden van Thailand

Uitgestrekt op je strandstoel en genietend van het wondermooie uitzicht over de stralend blauwe baai en het eindeloze zandstrand: dat ben jij op je volgende vakantie! En jij kiest niet zomaar een kuststreek uit, neen, jij gaat enkele van de mooiste de stranden van de wereld verkennen. Je begint je Thaise rondreis met 2 nachten op het grootste eiland, Phuket. Daarna steek je met een bootje de Andamanse Zee over naar de Phi Phi-eilanden, een echte wereldster onder de vakantiebestemmingen. Na nog eens 2 nachten begeef je je weer naar het vasteland. Onder de palmbomen en aan het zwembad, zo breng je nog eens 4 nachten in Krabi en 4 nachten in Khao Lak door. Lees gauw verder om het hele reisschema te ontdekken!

Reisschema

Dag 1 & 2: Het eiland Phuket

Aangekomen! Kijk om je heen, adem diep in... Je voelt het meteen in al je zintuigen: dit wordt een bijzondere reis. Voor de eerste twee nachten neem je je intrek in onder de wuivende palmbomen op Phuket, het grootste eiland van het land. Hier, in de hoofdstad Patong, valt altijd wel wat te bel... Lees meer

Seaview Patong Hotel Patong Phuket Thailand  of vergelijkbaar

Dag 3 & 4: Het eiland Ko Phi Phi

Schip ahoi: het is tijd voor een boottochtje over de ravissante wateren van de Indische Oceaan. Op dag 3 stap je aan boord van de watertransfer, die je naar de Phi Phi-eilanden brengt. Komen deze parelwitte stranden, pittoreske vissersboten en schilderachtige rotsformaties je bekend voor? Dat ... Lees meer

Bay View Resort Krabi Thailand  of vergelijkbaar

Dag 5 - 8: Ao Nang, in de provincie Krabi

Terug naar het vasteland! Nu ja, vasteland: de rest van je reis breng je door aan idyllische stranden op het Thaise schiereiland. Op dag 5 laat je je door je transfer meevoeren naar Ao Nang, de hoofdstad van de provincie Krabi. Dit is nog zo'n strandbestemming die de harten van toeristen w... Lees meer

Vogue Resort & Spa Ao Nang 4203 Ao Nang Krabi Thailand  of vergelijkbaar

Dag 9 - 13: Khao Lak

Dan volgt het volgende hoogtepunt van je reis: Khao Lak! Dat dit al de laatste halte van je reis is, zet je er alleen maar toe aan om nog extra hard te genieten van de Thaise sfeer en stranden. Je geeft toe aan de rust aan het zwembad en op het strand en trekt eropuit in de omgeving. Maak bijv... Lees meer

The Waters Khao Lak by Katathani Khuekkhak Phang-nga Thailand  of vergelijkbaar
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Persoonlijke uitgaven en fooien
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 3 personen per kamer

Korting 3e persoon

De derde persoon per kamer krijgt korting, afhankelijk van de leeftijd en de reisdatum.

Babybed

Niet beschikbaar

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijzen

Toegankelijkheid

Deze rondreis is niet rolstoeltoegankelijk

Huisdieren

Niet toegestaan

Groep

Je reist alleen, tenzij er op de datum van jouw keuze ook andere boekingen zijn gemaakt. In dat geval reis je samen. De groep bestaat dan uit maximaal 6 personen.

Transfers

Je reist per boot van Phuket naar Ko Phi Phi en van Ko Phi Phi naar Krabi. De overige transfers zijn per bus. Afhankelijk van het aantal boekingen heb je een private of gedeelde (maximaal 6 personen) transfer en je wordt opgehaald bij het hotel.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je internationale paspoort. Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “00000” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven. Je internationale paspoort dient bij aankomst in Thailand nog minimaal 6 maanden geldig te zijn.

Visum

Wanneer je met een Belgisch internationaal paspoort naar Thailand reist, heb je geen visum nodig. Een visum is niet nodig voor Thailand bij een verblijf van maximaal 30 dagen. Voor actuele informatie m.b.t. een visum en reisdocumenten adviseren wij je de website http://diplomatie.belgium.be/nl/ of de website van de ambassade te bezoeken.

Vaccinaties

Wanneer je naar Thailand reist, worden vaccinaties tegen hepatitis A, buiktyfus en DTP aanbevolen. Raadpleeg voor het meest recente advies je huisarts of http://www.itg.be/itg/.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Vergelijkbare accommodatie

Verblijf je in één of meerdere vergelijkbare hotels, dan kun je ervan uitgaan dat je in de nabije omgeving van het genoemde hotel verblijft en het type hotel minstens gelijk is aan het genoemde hotel in de beschrijving. Je ontvangt de definitieve accommodatie met je reisdocumenten, uiterlijk 5 dagen voor vertrek

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter