Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Verken Sevilla & de Zuid-Spaanse kust

 • Rondreis
 • 7 nachten
 • Spanje
Nu vanaf € 629,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Geef je over aan het Andalusische ritme tijdens een rondreis van 7 of 10 nachten langs Sevilla, het Nationaal Park Doñana en Algeciras, incl. ontbijt, huurauto en heen- en terugvlucht

Je reis begint in een droom van een stad, het zwoele Sevilla. Je dwaalt door de sfeervolle straatjes van het oude centrum en botst zo op tot de verbeelding sprekende bezienswaardigheden. De geschiedenis heeft haar meest prachtige sporen nagelaten in de Andalusische hoofdstad! Dat de mens in staat is om een stad tot een waar juweeltje te beeldhouwen, snap je intussen wel. Maar ook de natuur doet haar duit in het zakje om van Andalusië een prachtregio te maken, dat merk je de volgende dagen. Die breng je immers door aan de monding van de rivier Guadalquivir. Van het Zuid-Spaanse kustlandschap krijg je maar geen genoeg, gelukkig staat er dan ook nog een derde bestemming op het programma. Via de zuiderse kustplaatsjes en uitgestrekte stranden rijd je naar havenstad Algeciras, vanwaar je zelfs een daguitstap naar Marokko kan maken. Heb je het al door? Dit wordt een rondreis vol variatie!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 3 nachten in Hotel Virgen de los Reyes (Sevilla)
 • 3 nachten in Macia Doñana Hotel (Sanlúcar de Barrameda)
 • 2 of 4 nachten in Hotel Globales Reina Cristina (Algeciras)
 • Elke ochtend ontbijt
 • Heen- en terugvlucht vanaf Zaventem, Charleroi of Eindhoven naar Sevilla
 • Huurauto
Extra optie
 • Excursie Tanger "cultureel"
 • Excursie Tanger "basic"
Genieten van Zuid-Spanje

Om echt te zeggen dat je in Andalusië geweest bent, moet je proeven van de rijke cultuur en de geschiedenis, maar evengoed van het zalige strandleventje. Deze reis helpt je daarbij!

Hieronder is de reis van 7 nachten beschreven. Je verblijft dan 2 nachten in Sevilla, 3 nachten in Sanlúcar de Barrameda en 2 nachten in Algeciras. Kies je voor de reis van 10 nachten, dan blijf je 3 nachten in Sevilla, 3 nachten in Sanluúcar de Barrameda en 4 nachten in Algeciras.

Reisschema

Dag 1 & 2: Schitterend Sevilla

Je begint met de crème de la crème als het op zuiderse citytrips aankomt. Je zet namelijk voet op Spaanse bodem in de Andalusische hoofdstad Sevilla. Met een stralende glimlach op je gezicht - dat kan niet anders in zo'n heerlijke stad - trek je van de ene bezienswaardigheid naar de andere... Lees meer

Hotel Virgen de los Reyes

Dag 3 - 5: Aan de kust in Sanlúcar de Barrameda

Je wuift Sevilla gedag en begint aan het volgende deel van je reis. Je gaat nog iets zuidelijker, maar vooral westwaarts, want daar liggen de stranden op je te wachten! Je installeert je in Sanlúcar de Barrameda, niet zomaar een kustplaatsje. Hier mondt de Guadalquivir namelijk uit in de Atlan... Lees meer

Macia Donana Hotel

Dag 6 - 8: Verder naar Algeciras

De kortste route is het niet, maar we raden je toch aan om van Sanluúcar de Barrameda naar Algeciras te kiezen voor de weg die langs de kust voert. Je komt dan onder andere langs het gigantisch uitgestrekte strand van Bolonia en het plaatsje Tarifa, het meest zuidelijke van het Spaanse vastela... Lees meer

Globales Reina Cristina
Optionele excursies

Let op, je kan maar 1 optionele excursie bijboeken per reis.
Voor de excursies naar Marokko heb je daarnaast ook een internationaal reispaspoort nodig.

 • EXCURSIE TANGER "CULTUREEL" (ca. 6 uur): Je neemt de snelle ferry van Tarifa naar Tanger, waar de gids op je wacht. Hij neemt de groep mee door de nieuwe en oude stad en laat je de kasbah, de medina en de souk zien. In de souk krijg je tijd om zelf langs de kraampjes te struinen en een leuk souvenir op de kop te tikken. Je blijft echter niet in het stadscentrum hangen, maar doet ook Cap Spartel aan, waar de Atlantische Oceaan en Middellandse Zee samenkomen. Tot slot bezoek je ook de grotten van Hercules en is een lunch in een traditioneel Marokkaans restaurant inbegrepen.
 • EXCURSIE TANGER "BASIC" (ca. 6 uur): Je vaart met de snelle ferry van Tarifa naar Tangier, waar de gids je opwacht. Samen met de groep trek je door de modene stad en duik je daarna het oude Tangier in. De Kasbah, de medina, de souk, allemaal passeren ze de revue. De gids neemt je ook mee naar een artisanaal tapijtenatelier en een Berberse apotheek. Ook een lunch in een traditioneel Marokkaans restaurant is inbegrepen.
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Minimaal en maximaal 2 personen per kamer

Kinderkorting

Niet van toepassing

Babybed

Gratis ter plaatse beschikbaar (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs) of zelf meenemen.

Eenpersoonstoeslag

Niet van toepassing - minimaal 2 personen per kamer

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in alle hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Hotel Virgen de los Reyes: Niet aanwezig
Macia Doñana Hotel: € 8,50 per nacht bij het hotel
Hotel Globales Reina Cristina: Gratis bij het hotel

Wifi

Gratis in alle hotels

Zwembad

Hotel Virgen de los Reyes: Niet aanwezig
Macia Doñana Hotel: Open van 20 maart tot 31 oktober, van 09:30 tot 20:30 uur
Hotel Globales Reina Cristina: Open van 10:30 tot 18:00 uur (openluchtbad in zomerseizoen, binnenzwembad in winterseizoen)

Optionele excursies

Let op, je kan maar 1 optionele excursie bijboeken per reis.
Voor de excursies naar Marokko heb je daarnaast ook een internationaal reispaspoort nodig.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Locatie

Hotel Virgen de los Reyes ligt in het wondermooie Sevilla, op ongeveer 2 kilometer van het stadscentrum en op 7 kilometer van de luchthaven.

Dit viersterrenhotel ligt vlak bij het Nationaal Park Doñana, op zo'n 400 meter van het strand aan de monding van de Guadalquivir.

Hotel Globales Reina Cristina ligt in Algeciras op 2 km van de haven en op circa 28 km van Gibraltar. De luchthaven van Málaga ligt op 134 km afstand.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter