Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief trein

Dubbele citytrip naar Madrid en Sevilla

 • Citytrip
 • Spanje
Nu vanaf € 419,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Hoog tijd om je Spaans bij te schaven, want jij bezoekt binnenkort zowel Madrid als Sevilla! 4 of 6 nachten, incl. ontbijt, treinticket en heen- en terugvlucht

Een reis, een land, twee steden. Twee hoofdsteden zelfs. Qué? Hoe kan dat? Wel, jouw reis gaat van start in de Spaanse hoofdstad Madrid. Deze stad herbergt enkele topmusea, waarvan het Prado en het Reina Sofia de bekendste zijn, staat vol met royale bouwwerken en is een absoluut paradijs voor wie graag eens gaat shoppen. Dan komt hoofdstad nummer twee aan bod, namelijk die van de Spaanse regio Andalusië. Je neemt de trein naar het schitterende Sevilla, waar de zon altijd haar best doet, waar de Moorse architectuur ronduit adembenemend is en waar je 's avonds geniet van lekkere tapas en opzwepende flamenco. Dat Spanje een absoluut topland is, wordt nog maar eens beaamd tijdens deze dubbele citytrip!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 3 nachten in Hotel Mayerling in Madrid
 • 2 of 3 nachten in Hotel Virgen de Los Reyes in Sevilla
 • Elke ochtend ontbijt in beide hotels
 • Een treinticket van Madrid naar Sevilla
 • Heenvlucht van Charleroi naar Madrid
 • Terugvlucht van Sevilla naar Charleroi
Spaanse schoonheid

Sommige mensen zouden met een plezier een verkiezing van miss of mister Spanje bijwonen. Wij, daarentegen, zouden liever bij de verkiezing van de mooiste Spaanse stad aanwezig zijn. Geen stoere kerels en schone deernes op de catwalk, maar wel enkele bruisende steden vol boeiende architectuur, sfeervolle pleinen en verborgen geheimpjes. Wie wint en wie eredame wordt, daar zijn we nog onbeslist over, maar misschien brengt deze dubbele citytrip duidelijkheid. Jij gaat immers op bezoek bij twee van Spanjes allermooisten: het royale Madrid en het elegante Sevilla dingen mee naar het kroontje.

Kan jij in 4 nachten je favoriet kiezen? Dan verblijf je zoals in het hieronder beschreven traject eerst 2 nachten in Madrid en vervolgens 2 nachten in Sevilla. Op dag 3 neem je dan de trein tussen de twee steden.
Je kan natuurlijk ook meer je tijd nemen en alle pro's en contra's (als die bestaan) van de steden tot in de details opschrijven. Je opteert dan voor 6 nachten in totaal, waarvan 3 in Madrid en 3 in Sevilla. In dat geval is dag 4 de dag waarop je treinreis plaatsvindt.

Reisschema

Dag 1 & 2: Magnifiek Madrid

Elke goede citytrip begint met een stadswandeling. Waar vangt jouw ontdekkingstocht aan? Op het Plaza Mayor dat op slechts 400 meter van je hotel ligt? Of ga jij liever flaneren op de Gran Via (ca. 1 km vanaf het hotel), waar je niet weet of je eerst naar de rijkelijk gevulde etalages van al d... Lees meer

Hotel Mayerling Madrid

Dag 3 & 4: Schitterend Sevilla

Op dag 3 stap je in de trein en reis je naar Sevilla, die andere Spaanse schoonheid. Hier in het zuiden van Spanje vind je niet alleen een hoop fascinerende bezienswaardigheden, maar ook die authentieke sfeer, die je nergens anders ter wereld vindt. Wandel binnen in een geanimeerde mercado, wa... Lees meer

Hotel Virgen de los Reyes
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 personen per kamer

Kinderkorting

Niet van toepassing

Babybed

Gratis beschikbaar in beide hotels (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs) of zelf meenemen.

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijzen

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in beide hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in beide hotels

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter