Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

De hoogtepunten van het eiland Rhodos

 • Zonvakantie
 • Griekenland
Nu vanaf € 1.119,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Met je huurauto langs de hoogtepunten van het Griekse eiland: rondreis van 7, 10 of 14 nachten in Rhodos en Lindos, incl. ontbijt, huurauto en heen- en terugvlucht

Ergens midden in de Egeïsche zee, omgeven door helderblauw water, ligt een schat verstopt... Het is het eiland Rhodos, dat met haar wondermooie natuur en uitmuntende culturele rijkdom een terechte favoriet is van talrijke vakantiegangers. Of je nu op zoek bent naar deugddoend strandgenot of boeiende geschiedenislessen, gezellige terrasjes of pittoreske dorpjes, het eiland Rhodos heeft het allemaal. Jij gaat op rondreis op het eiland en verblijft dicht bij de zee in de stad Rhodos en het dorpje Lindos. Dankzij je huurauto blijft bovendien geen hoekje van het eiland voor jou verborgen. Rhodos, here we come!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3, 5 of 7 nachten in Hotel Amphitryon Boutique (of vergelijkbaar) in Rhodos
 • 4, 5 of 7 nachten in Sunrise Hotel (of vergelijkbaar) in Lindos
 • Dagelijks ontbijt
 • Huurauto type Renault Twingo (of vergelijkbaar)
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem/Charleroi/Eindhoven naar Rhodos
Extra optie
 • Upgrade je huurauto
Een eeuwenoud eiland in de Egeïsche Zee

Antiek, antieker, antiekst! Het eiland Rhodos is als een oude schatkist vol geheimen... Schatten uit de Griekse oudheid, mysteries uit de tijd van de kruisvaarders, en nog veel veel ouder, hier loeren ze achter elke hoek. Jij trekt er met je huurauto opuit om de allemaal te ontdekken. In de hoofdstad Rhodos en het dorpje Lindos, de oudst bewoonde plek van het eiland, houd je halt om een paar nachten door te brengen. Aan het einde van je reis heeft deze parel in de Egeïsche geen geheimen meer voor jou!

Let op, hieronder is de reisbeschrijving voor de rondreis van 7 nachten weergegeven. Kies je voor de rondreis van 10 nachten? Dan blijf je 5 nachten in Rhodos en 5 nachten in Lindos. Kies je voor de rondreis van 14 nachten? Dan blijf je 7 nachten in Rhodos en 7 nachten in Lindos.

Reisschema

Dag 1 - 4: Rhodos

Daar ga je dan! Laat de zeelucht in je neusgaten prikkelen, gesp je autoriem vast en... het avontuur begint. Je rijdt eerst naar de hoofdstad van het eiland, Rhodos. Daar installeer je je in je hotel, en je staat meteen te popelen om eropuit te trekken. Doen we! In de wirwar aan geplaveide str... Lees meer

Amphitryon Boutique Hotel  of vergelijkbaar

Dag 5 - 8: Lindos

Nader je je bestemming? Zet je dan maar even goed schrap, want het eerste zicht op het dorp Lindos, ook wel 'het witte stadje' genoemd, kan op eerste bezoekers een betoverende werking hebben! Witte geveltjes, de akropolis in de hoogte en boten die beneden dobberen in de baai: samen vor... Lees meer

Sunrise Hotel Rhodos  of vergelijkbaar
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 3 personen per standaardkamer

Korting 3e persoon

Een kind t.e.m. 1 jaar verblijft gratis in de hotels, o.b.v. 2 volbetalenden per kamer
Een derde persoon vanaf 2 jaar per kamer krijgt korting, afhankelijk van de vertrekdatum, reisduur en leeftijd.

Babybed

Gratis beschikbaar, neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs.

Eenpersoonstoeslag

100% op hotelprijs en huurauto

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in beide hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in de lobby van Amphitryon Hotel
Voor een toeslag beschikbaar bij Sunrise Hotel

Parking

Gratis bij beide hotels

Voorwaarden huurauto

- BELANGIJK: De hoofdboeker is de hoofdbestuurder van de huurauto. Deze persoon moet in het bezit zijn van een creditcard op eigen naam met daarop een toereikend krediet voor de waarborg van € 450,- (€ 650,- bij een upgrade cat. D). Prepaidkaarten worden niet aanvaard.
- De bestuurder moet minstens 21 jaar oud zijn. Bestuurders van 21 en 22 jaar betalen een extra toeslag voor jonge chauffeurs.
- Je haalt je huurauto op met een volle tank en levert hem met een volle tank weer in (anders betaal je een toeslag en de kosten van de ontbrekende brandstof).
- Inbegrepen zijn: ongelimiteerd aantal kilometers, schadeverzekering (FDW), diefstalverzekering, aansprakelijkheidsverzekering (TPI), luchthavenbelasting, wegbijstand
- Niet inbegrepen: dekking voor glas, banden, bodem en dak, brandstof en toeslag voor extra bestuurder
- Optioneel bij te boeken (ter plaatse): extra bestuurder (ca. € 3,50 per dag), gps (ca. € 5,- per dag en enkel op aanvraag), kinderstoeltje (ca. € 3,- per dag)

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter