Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief trein

Dubbele citytrip naar Napels en Rome

 • Citytrip
 • Italië
4 beoordelingen
Nu vanaf € 299,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Klaar voor een dubbele citytrip naar 2 Italiaanse parels? Verblijf 4 of 6 nachten in Napels en Rome inclusief dagelijks ontbijt, een treinticket van Napels naar Rome en heen- en terugvlucht

Tijdens deze reis sla jij twee vliegen in één klap! Van het mooie Napels aan de voet van de Vesuvius en een zwoele zeebries, naar de bruisende Italiaanse hoofdstad vol bijzondere monumenten. Prachtige straatjes, imposante bouwwerken, magnifieke kunst en de typisch gezellige Italiaanse sfeer... Zet je schrap voor een reis boordevol cultuur!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 3 nachten in Grand Hotel Europa in Napels
 • 2 of 3 nachten in Hotel Magic in Rome
 • Dagelijks ontbijt
 • Welkomstdrankje in Grand Hotel Europa
 • Toegangsticket voor Napoli Sotteranea bij Grand Hotel Europa
 • 1 pizza margherita met 1 drankje in Pizzeria Le Sorella Bandiera in Napels
 • Treinticket van Napels naar Rome
 • Heenvlucht van Charleroi of Eindhoven naar Napels
 • Terugvlucht van Rome naar Charleroi of Eindhoven
Extra optie
 • Transfer van luchthaven naar Grand Hotel Europa in Napels
2 Italiaanse parels

Van Napels naar Rome... Dit is gewoonweg dé gedroomde dubbele citytrip! Van de stad aan de Vesuvius en de kust naar een waar openluchtmuseum. Mooie pleinen, indrukwekkende historische gebouwen, imposante kerken, knusse straatjes en drukke Italianen staan je in beide steden te wachten. Uiteraard proef je ook dagelijks de heerlijke Italiaanse keuken! Laat je onderdompelen in de geschiedenis en cultuur van beide steden, merk de gelijkenissen op en spot de verschillen!

Reisschema

Dag 1 - 3: Napels

Benvenuti a Napoli! De eerste stad van jouw reis ligt aan de voet van de machtige Vesuvius. Napels was een welvarende en belangrijke havenstad en dat weerspiegelt zich in de vele kunstschatten en historische pareltjes die in het centrum te bezichtigen zijn. Wandel in de Spaccanapoli-wijk en he... Lees meer

Grand Hotel Europa

Dag 4 - 7: Rome

Welkom in de Eeuwige Stad! De stad werd niet in één dag gebouwd, dus wees er maar zeker van dat je een indrukwekkende lijst van bezienswaardigheden op de planning staan hebt. Het Colosseum, het Forum Romanum, het Pantheon, de Spaanse trappen, de Trevi-fontein... Doet het een belletje rinkelen?... Lees meer

Hotel Magic
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 3 personen per kamer

Korting 3e persoon

Een derde persoon per kamer krijgt korting, afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Babybedje

Beschikbaar voor € 10,- per nacht in Grand Hotel Europa (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs)
Gratis ter plaatse beschikbaar in Hotel Magic, neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs.

Eenpersoonstoeslag

Je betaalt een toeslag afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk.

Lift

Aanwezig in beide hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in de hotels

Tickets

Je vouchers voor Napoli Sotterranea en de Pizzeria liggen voor je klaar in het Grand Hotel Europa

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter