Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief trein

Spaanse toppers Barcelona & Valencia

 • Citytrip
 • Spanje
Nu vanaf € 249,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Twee vliegen in een klap! Vertrek naar Spanje voor een dubbele citytrip van 4 of 6 nachten inclusief ontbijt, treinticket en heen- en terugvlucht

Hola, qué tal? Oefen alvast je Basisspaans in, stop je zwemkledij en je fotoapparaat in je koffer, jij bent klaar voor een nieuw Spaans avontuur! Op deze citytrip ontdek je wat de twee topsteden Barcelona en Valencia gemeenschappelijk hebben, en vooral wat hen zo uniek maakt... Met de trein zoef je van de stad van Gaudí naar de stad van Calatrava, en op elk van beide bestemmingen maak jij je de Spaanse cultuur eigen vanuit een comfortabel en goed gelegen viersterrenhotel. Laat die tapas maar aanrukken!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 3 nachten in Apartamentos Madanis in Barcelona
 • 2 of 3 nachten in Checkin Hotel Valencia
 • Elke ochtend ontbijt in beide hotels
 • Heenvlucht van Zaventem of Eindhoven naar Barcelona
 • Terugvlucht van Valencia naar Zaventem of Eindhoven
 • Treinticket Barcelona-Valencia
Barcelona & Valencia

Kiezen is verliezen, dat weten we allemaal. Dan kies je toch gewoon niet! Deze reis biedt je twee van de leukste steden van Spanje, gemakkelijk gecombineerd in een citytrip. Hoeveel tijd je neemt om elk van beide steden helemaal in je op te nemen? Dat laten we aan jou over. Je kan kiezen tussen een citytrip van 4 nachten (2 nachten in Barcelona en 2 nachten in Valencia) en 6 nachten (3 nachten in Barcelona en 3 nachten in Valencia). Je neemt de trein op de middelste dag van je verblijf, die brengt je in ongeveer 3,5 uur van de ene stad naar de andere. Let op, hieronder is de citytrip van 4 nachten beschreven. Koos je voor de reis van 6 nachten? Dan blijf je gewoon een nachtje langer in elk hotel!

Reisschema

Dag 1 & 2: Barcelona, de Ramblas voorbij

Gaudí, Picasso, Lionel Messi... De stad Barcelona bulkt van de grote namen en net zo grote bezienswaardigheden! Jij vindt meteen je weg naar de Sagrada Família en de andere pareltjes van de art-nouveau-architect, naar het Picassomuseum, het strand en de Ramblas. Wil je Barcelona ook eens van d... Lees meer

Madanis Apartments

Dag 3 & 4: Valencia van binnenuit

Na 2 (of 3) nachten in Barcelona stap je de trein op. Die zoeft in enkele uren langs de Spaanse kust en neemt je mee naar die andere zwoele zuiderse stad aan zee: Valencia. De sinaasappelstad, de hoofdstad van de paella... Je hoort het al, dit wordt smullen. Ook hier laat je je enerzijds leide... Lees meer

Hotel Checkin Valencia
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Transfers
 • Toeristenbelasting € 0,99 p.p.p.n. (vanaf 17 jaar, ter plaatse te betalen) in Barcelona
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen en 1 baby t.e.m. 1 jaar per kamer/appartement

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
Een kind t.e.m. 1 jaar verblijft gratis in de hotels

Babybed

Gratis beschikbaar in beide hotels (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs) of zelf meenemen.

Eenpersoonstoeslag

Je betaalt een toeslag afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in beide hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in beide hotels

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter