Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief trein

Dubbele citytrip Milaan & Verona

 • Citytrip
 • 6 nachten
 • Italië
Nu vanaf € 369,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Combineer 2 prachtsteden in Noord-Italië: 4 of 6 nachten in Milaan en Verona, inclusief verblijf in viersterrenhotels, ontbijt, een pizzalunch in Verona, treinticket en heen- en terugvlucht

Dat er pizza en ijsjes gegeten zullen worden, staat vast. Dat je gaat shoppen in de stijlvolste boetiekjes al evenzeer. Rond je hoor je de sierlijke klanken van de meest romantische taal ter wereld. Met andere woorden, jouw ideale citytrip voert naar Italië! Nu rest je nog een aartsmoeilijke beslissing. Welke stad wordt het namelijk? Daar twijfel je wel wat meer over. De imposante Duomo van Milaan wil je eigenlijk al jaren met eigen ogen zien. Je kan je ook al helemaal voorstellen hoe je er door de gallerijen langs de boetieks van de grootste designers struint. Anderzijds voel je ook wel wat voor de romantiek van Verona, de stad van Romeo en Julia! Verhalen een geschiedenis vermengen zich in deze parel, die zelfs de grote Shakespeare wist te inspireren... Kiezen is verliezen, dus combineer je toch gewoon beide steden in een onvergetelijke reis!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 3 nachten in ADI Doria Grand Hotel in Milaan
 • 2 of 3 nachten in Hotel Maxim in Verona
 • Elke ochtend ontbijt
 • Een pizzalunch op de Piazza delle Erbe in Verona (margharita, prosciutto of funghi) incl. dessert
 • Treinticket Milaan - Verona
 • Heenvlucht vanaf Charleroi naar Milaan
 • Terugvlucht vanaf Verona naar Charleroi
Combineer 2 topsteden in 1 reis

Je reis begint in Milaan, de stad van de indrukwekkende kathedraal, van de voetbaltempel San Siro, van de grote designers. Wanneer je de straatjes en pleintjes van de hoofdstad van Lombardije op je duimpje kent, spring je op de trein richting Verona. De stad die onlosmakelijk verbonden is met het meest tragische liefdesverhaal uit onze literatuur ligt de komende dagen aan je voeten! Aan het einde van de reis vlieg je vanaf Verona terug huiswaarts.

Hieronder staat de reis van 4 nachten beschreven. Je verblijft dan 2 nachten in Milaan en 2 nachten in Verona.

Kies je voor 6 nachten, dan verblijf je 3 nachten in Milaan en 3 nachten in Verona.

Reisschema

Dag 1 & 2: Milaan

Waarom je naar Milaan wil? In de eerste plaats om de kathedraal, oftewel de Duomo Santa Maria Nascente. Dit pronkerige bouwwerk is een van de allergrootste kathedralen ter wereld, dat met zijn ontelbare, fijne details een ware lust voor het oog is. De bouw begon in de 14e eeuw, maar het duurde... Lees meer

ADI Doria Grand Hotel****

Dag 3 - 5: Verona

Op dag 3 stap je op de trein richting Verona. De treinrit van ongeveer een uur en een kwartiertje gebruik je om alvast wat highlights aan te duiden in de reisgids. En dan stap je uit in de stad op zo'n 30 km van het Gardameer. Redenen genoeg om hier een paar dagen door te brengen! Allereer... Lees meer

Hotel Maxim****
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Transfers luchthaven-hotel en terug
 • Toeristenbelasting Milaan € 5,- p.p.p.n.
 • Toeristenbelasting Verona € 2,- p.p.p.n.
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen per kamer

Kinderkorting

Niet van toepassing

Babybed

Het is niet mogelijk om een babybedje in de kamer te plaatsen in Hotel Maxim.

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk.

Lift

Aanwezig in beide hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in beide hotels

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter