Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Riga en Jūrmala met wellness

 • Citytrip
 • Letland
Nu vanaf € 269,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Verblijf 3, 4 of 5 nachten in 2 hotels, incl. dagelijks ontbijt, wellnessbehandelingen, heen- en terugvlucht en transfers

Wil jij op vakantie stad en strand combineren, maar heb je steden zoals Valencia of Barcelona al gezien? Dan hebben wij de perfecte oplossing gevonden. Combineer gewoon een citytrip in Riga met een wellnessverblijf in de badstad Jūrmala! Cultuur, architectuur, levendige pleintjes en gezellige restaurants... Riga is de geknipte stad voor een onvergetelijke citytrip. En na enkele dagen intens cultuur happen, kan je nog even bekomen op het strand. De wellnessbehandelingen krijg je er gratis en voor niets bij. Waar wacht je dus nog op? Op naar Letland!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 1 of 2 nachten in Rixwell Old Riga Palace Hotel
 • 2 of 3 nachten in Jurmala SPA Hotel
 • Dagelijks ontbijt
 • Toegang tot sauna's, zwembaden en fitnessruimte tot 18:00 uur (in Jurmala SPA Hotel)
 • Badjas op de kamer (in Jurmala SPA Hotel)
 • 1x wellnessbehandeling p.p.p.n. (in Jurmala SPA Hotel)
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem, Charleroi of Amsterdam naar Riga
 • Transfers
Stad, strand en wellness

In één vakantie een citytrip combineren met strand en wellness... dat klinkt je toch als muziek in de oren? Het eerste deel van je reis breng je door in de Letse hoofdstad Riga. Deze unieke stad is misschien niet zo bekend als Parijs of Barcelona, maar is zeker de moeite waard om te ontdekken. Daarna brengt je transfer je naar Jūrmala, een badplaats op ca. 40 km van Riga. Hier kan je niet alleen genieten van het strand en de zee, maar ook van wellness. Je verblijft immers in een echt wellnesshotel.

Let op: hieronder staat een rondreis van 3 nachten beschreven. Je verblijft dan 1 nacht in Riga en 2 nachten in Jūrmala. Bij een rondreis van 4 nachten verblijf je 2 nachten in Riga en 2 nachten in Jūrmala. Bij een rondreis van 5 nachten verblijf je 2 nachten in Riga en 3 nachten in Jūrmala.

Reisschema

Dag 1: Op ontdekking in Riga

Bij het plannen van een citytrip denk je misschien niet onmiddellijk aan Riga. Toch is deze stad meer dan de moeite waard om te bezoeken. De stad staat bekend om de prachtige architectuur. De verscheidenheid aan bouwstijlen is te danken aan de vele bezetters die de stad in haar geschiedenis he... Lees meer

Rixwell Old Riga Palace

Dag 2 & 3: Wellness in Jūrmala

Na twee dagen van ontdekking is het tijd om in ontspanningsmodus te gaan. Je trekt naar de badplaats Jūrmala, op ca. 40 km van Riga. De naam van de stad betekent in het Lets "zeeplaats", en met een kuststrook van ca. 32 km is deze naam helemaal gepast. Maar de stad is niet alleen bek... Lees meer

Jurmala SPA Hotel****
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Eventuele toeristenbelasting
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen en 1 kind van 0 t.e.m. 17 jaar per kamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
- Een kind van van 0 t.e.m. 9 jaar verblijft gratis in het hotel.
- Een kind van 10 t.e.m. 15 jaar krijgt korting, afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Babybed

Gratis ter plaatse beschikbaar (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs) of zelf meenemen.

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijzen

Toegankelijkheid

De reis is rolstoeltoegankelijk. Neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs.

Lift

Aanwezig in beide hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in beide hotels

Jurmala SPA Hotel

Dagelijks 1x wellnessbehandeling p.p. te kiezen uit het Classic SPA Menu.

Let op: kinderen van 0 t.e.m. 9 jaar krijgen geen wellnessbehandelingen.

Badkleding is verplicht

Let op: de wellnessruimte is gesloten van 04/06/2018 t.e.m. 12/08/2018 voor onderhoudswerken.

Openingsuren wellness

Dagelijks geopend van 08:00 tot 18:00 uur

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter