Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief verblijf

Appartement aan de Opaalkust

 • Vakantiepark
 • Bray-Dunes
4 beoordelingen
Nu vanaf € 229,-
 • per arrangement vanaf
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Knijp er even tussenuit en verblijf 4 of 5 dagen in een appartement t.e.m. 6 personen aan de Opaalkust

Wil je even naar de zee, maar vind je onze eigen Belgische kust maar niets? Dan moet je misschien naar de Opaalkust trekken. Net over de grens met Frankrijk vind je kilometers aan lange zandstranden, duinen en prachtige natuur. Hier kan je in alle rust strandwandelingen maken zonder dat een groot flatgebouw jouw uitzicht verpest. Verblijven doe je in een comfortabel appartement, waar je je net thuis voelt.

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 of 4 nachten in Holiday Suites Bray-Dunes
Extra optie
 • Handdoeken
 • Huisdier mee
 • Babybad en babystoel
De Opaalkust

Aan de Opaalkust vind je 120 kilometer aan brede zandstranden, steile kliffen, prachtige natuur, rollende duinen en stijlvolle villa's uit de belle époque. Wat je hier nog meer vindt? Rust, heel veel rust. Grote mensenmassa's zal je hier niet vinden. En net daarom vinden steeds meer vakantiegangers hun weg naar de Opaalkust. Maak lange strandwandelingen, waai uit tussen de duinen en bezoek de sfeervolle kustplaatsen die deze regio kent. Ja, aan de Opaalkust staat ontspanning centraal!

Holiday Suites Bray-Dunes

 • Appartement
 • Bray-Dunes, Frankrijk
Etoile des Dunes

In de residenties van Holiday Suites Bray-Dunes verblijf je op enkele voetstappen van het strand en midden in het centrum van de kustgemeente Bray-Dunes. Afhankelijk van het appartement dat je kiest verblijf je in drie verschillende residenties. De twee- en vijfpersoonsappartementen bevinden zich in Villa Margats. De vierpersoonsappartementen in residentie Étoile des Dunes en de zespersoonsappartementen in residentie Étoile de Mer.

 • +-4
Lees meer
Etoile de Mer

Zespersoonsappartement Etoile de Mer

5 volwassenen per appartement

Het appartement is ca. 42 m² groot en bevindt zich in de residentie Etoile de Mer. Het beschikt over een aangename woonkamer met flatscreen-tv. De open keuken is volledig uitgerust (koelkast, microgolfoven, waterkoker, koffiezetapparaat, vaatwasser, potten en pannen, eetgerij,…). Er zijn 2 slaapkamers, de eerste met een tweepersoonsbed en de tweede met stapelbed voor 2 personen. Daarnaast is er nog een stapelbed voor 2 personen in een slaaphoek.

Etoile des Dunes

Vierpersoonsappartement Etoile des Dunes

4 volwassenen per appartement

Het appartement is ca. 35 m² groot en bevindt zich in residentie Etoile de Dunes. Het beschikt over een aangename woonkamer met flatscreen-tv. De open keuken is volledig uitgerust (koelkast, microgolfoven, waterkoker, koffiezetapparaat, vaatwasser, potten en pannen, eetgerij ,…). In de badkamer is er een douche, lavabo en wc. Er is 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaaphoek (met schuifdeur) met stapelbed. Tot slot is er een terras met tuinmeubilair.

Margats

Tweepersoonsappartement Margats

2 volwassenen per appartement

Het appartement is ca. 30 m² groot en bevindt zich in residentie Margats. Het beschikt over een aangename woonkamer met flatscreen-tv. De open keuken is volledig uitgerust (koelkast, microgolfoven, waterkoker, koffiezetapparaat, vaatwasser, potten en pannen, eetgerij,…). In de badkamer is er een bad of douche, lavabo en wc. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed. Tot slot is er een terras met tuinmeubilair.

Margats

Vijfpersoonsappartement Margats

4 volwassenen per appartement

Het appartement is ca. 35 m² groot en en bevindt zich in residentie Margats. Het beschikt over een aangename woonkamer met flatscreen-tv. De open keuken is volledig uitgerust (koelkast, microgolfoven, waterkoker, koffiezetapparaat, vaatwasser, potten en pannen, eetgerij,…). In de badkamer is er een bad of douche, lavabo en wc. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed. In de slaaphoek staat er een stapelbed voor drie personen. Tot slot Er is eveneens een terras met tuinmeubilair.

In de omgeving

 • Aan de Opaalkust vind je ook enkele gezellige steden. Wissant ligt aan een lang een breed zandstrand. Hier vind je kleine karaktervolle huizen en een gezellig dorpsplein. Het mooiste plekje is Wimereux, vlak bij Boulogne. Oude villa's in Anglo-Normandische stijl, standcabines, gezellige winkeltjes en restaurants.
 • Verspreid over de stranden van de Opaalkust vind je verschillende bunkers van de Tweede Wereldoorlog. Het zijn resten van de beruchte 'Antlantikwall' een verdedigingslinie die de Duitsers van de geallieerde troepen moest beschermen.
 • Dat je aan de Opaalkust mooie natuur vindt, weet je ondertussen al. Maar de hoogtepunten van deze regio zijn Cap Blanc Nez en Cap Gris Nez. Dat mag je best letterlijk opvatten: beide kapen liggen respectievelijk 134 meter en 50 meter boven de zeespiegel. Vanaf Cap Gris Nez kan je trouwens bij goed weer de krijtrotsen van Dover zien.
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Toeristenbelasting € 1,65 p.p.p.n.
 • Waarborg € 150,- per verblijf
 • Eindschoonmaak € 49,- (voor appartementen t.e.m. 4 personen) en € 60,- (voor appartementen t.e.m. 6 personen)
 • Beddengoed € 8,- p.p.
 • Energiekosten € 2,20 p.p.p.n.
 • Let op: deze kosten zijn verplicht ter plaatse te betalen bij Holiday Suites via overschrijving of creditcard. Je ontvangt een betaalverzoek van Holiday Suites via e-mail. Wanneer alle kosten volbracht zijn, stuurt Holiday Suites u twee dagen op voorhand de toegangscodes.
 • Toeristenbelasting € 1,65 per persoon per nacht
 • Borg € 150,- per boeking eenmalig
 • Beddengoed € 8,- per persoon eenmalig
 • Energiekosten € 2,20 per persoon per nacht
 • Eindschoonmaak voor vierpersoonsaccommodatie € 49,- per boeking eenmalig
 • Eindschoonmaak voor zespersoonsaccommodatie € 60,- per boeking eenmalig
 • Eindschoonmaak voor accommodaties t.e.m. 4 personen (verplicht) € 49,- per boeking eenmalig
 • Eindschoonmaak voor accommodaties voor 5 en 6 personen (verplicht) € 60,- per boeking eenmalig
 • Waarborg € 150,- per boeking eenmalig
Praktische informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor Holiday Suites Bray-Dunes. Je komt in een directe overeenkomst met Holiday Suites Bray-Dunes. De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. De volledige reissom (exclusief boekingskosten) kan terugbetaald worden als de boeking geannuleerd wordt tot 7 dagen voor de reisdatum. Bij latere annulering is terugbetaling niet mogelijk.

Kamerbezetting

Maximaal 2 personen en 2 baby's van 0 t.e.m. 1 jaar per tweepersoonsappartement
Maximaal 4 personen en 2 baby's van 0 t.e.m. 1 jaar per vierpersoonsappartement
Maximaal 2 volwassenen, 3 kinderen van 2 t.e.m. 17 jaar per vijfpersoonsappartement
Maximaal 2 volwassenen, 4 kinderen van 2 t.e.m. 17 jaar per zespersoonsappartement

Kinderkorting

Niet van toepassing

Babybed

Beschikbaar voor € 25,- per verblijf (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs) of zelf meenemen.

Eenpersoonstoeslag

Niet van toepassing, de prijs is per accommodatie.

Huisdieren

Max. 2 dieren per kamer toegestaan voor € 10,- per dier per nacht. Gelieve dit aan te geven tijdens het boeken.

Let op: het bedrag dien je op voorhand te betalen aan Holiday Suites via overschrijving of creditcard.

Parking

€ 10,- per nacht bij het hotel.

Let op: het bedrag dien je op voorhand te betalen aan Holiday Suites.

Wifi

Gratis in de appartementen

Appartementen

De appartementen van Holiday Suites Bray-Dunes bevinden zich op twee locaties:

- Appartementen met de benaming Margats: Holiday Suites Bray-Dunes, 163-173 Rue des Margats, 59123 Bray-Dunes, Frankrijk, Tel: 0032 2 5129240

- Appartementen met de benaming Etoile de Mer of Etoile de Dunes: Holiday Suites Bray-Dunes, 322 Rue des Goélands, 59123 Bray-Dunes, 59123 Bray-Dunes, Frankrijk, Tel: 0032 2 5129240

Locatie

De residenties bevinden zich in het centrum van Bray-Dunes, vlak bij het strand en de zee. De afstand vanaf Brussel bedraagt ca. 149 km.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter