Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief trein

Donausteden Wenen en Boedapest

 • Citytrip
 • 5 of 6 nachten
 • Hongarije, Oostenrijk
Nu vanaf € 419,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Twee statige Donausteden in één: 5 of 6 nachten in goed gelegen hotels incl. ontbijt, treinreis van Wenen naar Boedapest, heen- en terugvlucht en meer

Dit is een reis waar muziek in zit! Het hoofdthema, dat is de wondermooie Donau... Verweven met terugkerende motieven van trotse barokpaleizen en art-nouveaugevels, heerlijke lekkernijen en mooie parken: begin maar alvast mee te neurieën. De eerste beweging speelt zich af in Wenen, de hoofdstad van de muziek, waar de grandeur van eeuwen geleden nog steeds ademt. En dan, het intermezzo! De trein voert je langs de Donau naar de tweede beweging: Boedapest. Dit deel wordt een tikje rebelser, eigenzinniger en zingt over badhuizen en bruggen, over heuvels en kastelen. Als instrumenten klinken op deze dubbele citytrip comfortabele hotels, een mooie treinreis en jouw ontdekkingszin!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 nachten in Fleming’s Conference Hotel Wien in Wenen
 • 2 of 3 nachten in Star City Hotel in Boedapest
 • Dagelijks ontbijt in beide hotels
 • Welkomstdrankje in Star City Hotel
 • Stadsplattegrond van Boedapest
 • Heenvlucht van Zaventem naar Wenen
 • 2e klas treinticket Wenen (HBF) - Boedapest (Keleti)
 • Terugvlucht van Boedapest naar Zaventem
De mooie blauwe Donau

De Donau ontspringt als een klein, kronkelend riviertje ergens het zuiden van Duitsland. Tegen de tijd dat ze de Oost-Europese hoofdsteden bereikt, is ze uitgegroeid tot een statige brede stroom. Net zo statig zijn de twee steden die jij aan haar oevers gaat verkennen, Wenen en Boedapest! Je verblijf in beide steden in centrale hotels en reist met de hogesnelheidstrein van de ene stad naar de andere.

Kies je voor de rondreis van 5 nachten? Dan blijf je 3 nachten in Wenen en 2 nachten in Boedapest.
Kies je voor de rondreis van 6 nachten? Dan blijf je 3 nachten in Wenen en 3 nachten in Boedapest.

Reisschema

Dag 1 - 3: Wenen, de schoonheid

Wenen, dat is de stad van muziek! Hier treed je in de voetsporen van Mozart, Beethoven, Brahms, Haydn, de hele familie Strauss... Als ze er al niet geboren waren, weerstonden ze niet aan de aantrekkingskracht van deze stad aan de Donau. Vandaag nog, lang na de tijd van de Habsburgse heersers, ... Lees meer

Fleming’s Conference Hotel Wien

Dag 4 - 7: Boedapest, de rebel

Na de klassieke schoonheid Wenen staat een tweede, heel andere bestemming op het programma. Akkoord, ook hier in Boedapest verwonder je je over de trotse kastelen en een erfenis van de Habsburgers. Maar als snel merk je dat Boedapest een heerlijk rebels kantje heeft! Ruïnebars die 's avond... Lees meer

Star City Hotel Budapest

Reisgids inclusief

De reisgids bevat een beknopt overzicht van leuke bezienswaardigheden, restaurantjes, musea en meer. Na het boeken kan je de reisgids openen via de TravelBird-app.

Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Transfers luchthaven-hotel, station-hotel en terug
 • Toeristenbelasting Boedapest € 1,- p.k.p.n. (ter plaatse te betalen)
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Minimaal 2 personen en en maximaal 2 volwassenen en 1 kind t.e.m. 3 jaar per kamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
Een kind t.e.m. 3 jaar verblijft gratis in de hotels

Babybed

Gratis ter plaatse beschikbaar (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs) of zelf meenemen.

Eenpersoonstoeslag

Niet van toepassing, deze reis is enkel te boeken vanaf 2 personen.

Huisdieren

Niet toegestaan

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in beide hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in beide hotels

Treinreis

Je krijgt tickets voor de hogesnelheidstrein (tweede klasse) van het centrale treinstation in Wenen naar het Keleti-treinstation in Boedapest. De reis duurt ongeveer 2 uur en 40 minuten en vindt plaats op dag 4 van je reis.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter