Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Met je huurauto doorheen Andalusië

 • Rondreis
 • Spanje
4 beoordelingen
Nu vanaf € 449,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Op ontdekkingsreis in het zwoele Andalusië: in 7 of 10 nachten bezoek je de hoogtepunten van de streek, incl. ontbijt, huurauto en heen- en terugvlucht

Kruidig, dan weer fruitig, de geur van een zuiders landschap, bekleed met mediterrane planten en weelderige sinaasappelbomen kan je met gemak zinnenprikkelend noemen. Het is de geur die je auto binnenkomt wanneer je het raampje opendraait tijdens een van de mooiste roadtrips van je leven. Jij verkent het Andalusische landschap, ontdekt de mooiste steden van de regio en houdt halt bij een verlaten strandje of in de schaduw van een heuvel wanneer er nood is aan afkoeling. Aan het zuiderse ritme ben jij binnen de kortste keren gewend: overdag neem je ruim de tijd om elk stukje van de regio op je dooie gemakje te verkennen, 's avonds schuif je aan tafel om uitgebreid te genieten van de heerlijkste tapas onder goedkeurend oog van de ondergaande zon. Granada, Córdoba, Sevilla, Nerja en misschien ook wel Almería spelen de hoofdrol in jouw Andalusisch avontuur. Klaar om deze wondere wereld in te trekken?

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 nachten in Hotel Elba Almería (enkel bij een rondreis van 10 nachten), incl. fruitmandje
 • 2 nachten in Hotel La Casa de la Trinidad in Granada
 • 2 nachten in Hotel Macia Alfaros in Córdoba, incl. welkomstdrankje
 • 2 nachten in Hotel Patio de Alameda in Sevilla
 • 1 nacht in Hotel Al Andalus in Nerja
 • Elke ochtend ontbijt
 • Huurauto
 • Heen- en terugvlucht van Brussel, Charleroi of Eindhoven naar Málaga
Jouw route doorheen Andalusië

Wie kan weerstaan aan de mix van opzwepende flamenco, eindeloze zonneschijn en Moorse architectuur die Andalusië zo bijzonder maakt? Wij alleszins niet! Het hieronder beschreven traject is een rondreis van 10 nachten. Je hebt echter ook de mogelijkheid om je reis een beetje in te korten. In dat geval sla je de stad Almería over en reis je meteen door naar Granada. Voor de rest blijft de reis helemaal hetzelfde.

Reisschema

Dag 1 - 3: Almería

Eens geland op de luchthaven Málaga kunnen jij en je reisgenoot niet wachten om jullie auto op te pikken. De verkenning van Andalusië kan voor jullie niet snel genoeg beginnen! De eerste etappe is er eentje van zo'n 220 km. Zalig, deze roadtrip langs de zuidkust van Spanje! En als je even ... Lees meer

Hotel Elba Almería****

Dag 4 & 5: Granada

Na drie dagen stap je weer in de auto. Op dag vier rijd je langs het gebergte Sierra Nevada naar het goddelijke Granada. Aan het einde van deze ongetwijfeld wondermooie rit, arriveer je in de stad van het Alhambra. Aan Moors erfgoed geen gebrek in deze topstad. Hier struin je eindeloos rond tu... Lees meer

Hotel La Casa de la Trinidad

Dag 6: Córdoba

Op dag 6 trek je nog verder landinwaarts, met als doel het bereiken van opnieuw een oogstrelende Andalusische parel. Dit keer is Córdoba aan de beurt. Na een tocht van ruim 200 kilometer bereik je alweer een hoogtepunt van de Moorse cultuur. De stad aan de rivier Gualdaquivir geeft haar geheim... Lees meer

Hotel Maciá Alfaros

Dag 7 & 8: Sevilla

Vergis je niet, het avontuur zit er nog lang niet op. De rondreis telt nog twee haltes! Je voorlaatste stop is Sevilla, de Andalusische hoofdstad die misschien wel geen introductie meer behoeft. Een ding is zeker, hier zit de sfeer goed. Laat de ober je tafeltje overladen met de lekkerste tapa... Lees meer

Hotel Patio de la Alameda

Dag 9 - 11: Nerja

Van al die zonneschijn heb jij toch wel zin gekregen om je eens languit uit te strekken op een heerlijk strand. Op naar de Middellandse Zee, alwaar jij de laatste drie dagen van deze onvergetelijke rondreis doorbrengt. Dat doe je in het plaatsje Nerja, zo'n 60 km ten oosten van Málaga. De ... Lees meer

Hotel Al Andalus
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Eventuele toeristenbelasting
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Minimaal en maximaal 2 personen per kamer

Kinderkorting

Niet van toepassing

Eenpersoonstoeslag

Niet van toepassing, deze reis enkel te boeken vanaf 2 personen

Toegankelijheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in alle hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

€ 10,- per nacht bij Hotel Elba Almería
€ 18,- per dag bij Hotel La Casa de la Trinidad
€ 18,50 per nacht bij Hotel Macia Alfaros
€ 18,70 per nacht bij Hotel Patio de la Alameda
Gratis bij Hotel Al Andalus

Wifi

Gratis in alle hotels

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter