Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Rondreis Noord-Sicilië met huurauto

 • Rondreis
 • 7 of 10 nachten
 • Italië
Nu vanaf € 459,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Langs de Etna en andere Siciliaanse hoogtepunten: 7 of 10 nachten in verschillende hotels, incl. ontbijt, huurauto, heen- en terugvlucht, kaasproeverij en meer

Hoor je dat? De Etna rommelt in de verte. Ze stuurt rooksignalen uit, hoog de lucht in. Die signalen zijn gericht aan jou en betekenen maar een ding: kom! Kom en ontdek mijn eiland! Sicilië is klaar om je al haar geheimen prijs te geven, als jij er maar om wil komen. Met je huurauto ga je op weg in het noorden van het eiland. Je verblijft onder meer in de schaduw van de grote vulkaan en laat je enkele dagen onderdompelen in het authentieke Siciliaanse plattelandsleven op een agriturismo. Een duik in de Middellandse Zee van tijd tot tijd, en je zuiderse avontuur is helemaal compleet. Beantwoord de roep van de Etna en ga op pad op het eiland Sicilië!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 nachten in Hotel Ciuri di Badia bij Trapani
 • 3 nachten in Hotel Artemis (enkel bij een rondreis van 10 nachten) bij Cefalù incl. welkomstdrankje
 • 2 nachten in Park Hotel Oasi bij Catania
 • 2 nachten in Villa Dafne bij Cefalù incl. bezoek aan de bioboerderij met Engelstalige gids en een kaasproeverij
 • 1 nacht in Hotel Ciuri di Badia
 • Elke ochtend ontbijt
 • Huurauto
 • Heen- en terugvlucht van Charleroi of Eindhoven naar Trapani
Jouw roadtrip op Noord-Sicilië

Tsjirpende krekels en welriekende olijfbomen, omslaande golven en een stralende zon... Tel daar nog een Siciliaan bij, die onder een boompje ligt te rusten in de schaduw. Ben je in je hoofd al vertrokken? Goed zo! Jij beleeft de ultieme vrijheid in het noorden van Sicilië, want met je eigen huurauto ben je zo vrij als een vogeltje. Je rondreis begint nabij Trapani, in een rustig hotel in het binnenland. Daarna reis je verder naar Cefalù (enkel bij een rondreis van 10 nachten) of meteen naar de Etna. Nadat je uitgebreid kennisgemaakt hebt met de beroemde vulkaan, is het tijd voor een onderdompeling in het echte Siciliaanse plattelandsleven, in een agriturismo nabij Palermo. Lees hieronder verder voor meer details!

Let op, de beschreven reis is die van 10 nachten. Kies je voor de kortere rondreis van 7 nachten? Dan ga je van Hotel Ciuri di Badia meteen naar Park Hotel Oasi.

Reisschema

Dag 1 & 2: Het binnenland bij Trapani

Weg zijn we! Je landt op de luchthaven van Trapani, haalt je huurauto en zet koers richting je eerste hotel (ca. 42 km). Ben je moe van de reis of zie je een avondwandeling in de buurt nog even zitten? Een avondlijke duik in het zwembad misschien? Na een nachtje slapen kan het Siciliaanse avon... Lees meer

Hotel Ciuri di Badia

Dag 3 - 5: De stad Cefalù (enkel bij de rondreis van 10 nachten)

Heb je voor de rondreis van 7 nachten gekozen? Dan rijd je op dag 3 meteen door naar Park Hotel Oasi (ca. 315 km). Als je de lange rondreis van 10 nachten hebt geboekt, blijf jij nog wat langer aan de noordkust. Je rijdt naar de stad Cefalù, ca. 150 km verderop. Hier ga je de beroemde film Cin... Lees meer

Artemis Hotel****

Dag 6 & 7: In de schaduw van de Etna

Welkom aan de oostkust van Sicilië! De bekendste bewonder van deze regio, dat is ongetwijfeld de Etna, de grootste actieve vulkaan van Europa. Jij neemt je intrek in het plaatsje Mascali, zo'n 33 km van de grote stad Catania. Jouw opdracht voor de komende dagen? De buitengewone natuur op e... Lees meer

Park Hotel Oasi

Dag 8 & 9: Agriturismo in het binnenland bij Palermo

Na 2 nachten in de schaduw van de Etna heb je weer een lange rit westwaarts voor de boeg! Je rijdt door het dunbevolkte binnenland van Sicilië, door rotsachtige landschappen en langs opvallende dorpjes en steden. Een paar fotostops kunnen we je dus zeker en vast aanraden! Na zo'n 195 km ko... Lees meer

Villa Dafne

Dag 10 & 11: Einde van de reis bij Trapani

Voor de laatste nacht maak je de cirkel rond. Je begeeft je weer naar je eerste hotel, nabij Trapani. Onderweg kom je langs de flamboyante hoofdstad Palermo, een culturele tussenstop kunnen we natuurlijk alleen maar aanraden. Of kies jij ervoor om nog wat tijd over te houden om de stad Trapani... Lees meer

Hotel Ciuri di Badia
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 personen per rondreis

Kinderkorting

Niet van toepassing

Eenpersoonstoeslag

Je betaalt een toeslag afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig bij Hotel Artemis
Niet aanwezig in de andere hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Gratis bbij alle hotels

Wifi

Gratis in alle hotels

Zwembad

Aanwezig bij Hotel Ciuri di Badia (let op, een badmuts is verplicht) en Villa Dafne (open van april tot september, dagelijks van 10:00 tot 19:00 uur).
Niet aanwezig bij de andere hotels.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter