Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

  • Inclusief activiteit

Dagticket Walibi

  • Pretparken
  • Waver
€ 37,50
Voor € 29,90
  • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Zomeractie: Beleef een dag vol kriebels en plezier in Waver! Koop nu je dagticket voor Walibi met korting, geldig t.e.m. 31 juli 2017

Zomervakantie! Dat betekent... dat het pretparkseizoen weer van start is gegaan! Ben jij niet bang van een stevige portie sensatie en kicks? Dan is dit iets voor jou! Walibi, het "Beste en meest Sensationele Pretpark in België" zet haar deuren voor je open, om je een duizelingwekkende dag te bezorgen. Ga de uitdaging aan en stap in de Weerwolf, de Radja River, de Calamity Mine en de Vampire: je gilt je longen uit je lijf terwijl je tegen hoge snelheid over de rails racet! Dit is ook je kans om de nieuwste aanwinst van het park uit te testen, de sensationele splashcoaster Pulsar. De waanzinnige rit gaat hoger en hoger, sneller en sneller, en dan... Splash!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Dagticket voor Walibi Belgium
PULSAR, de Beste Nieuwe Attractie van de Wereld !

Walibi werd op de Diamond Themepark Awards in 2016 verkozen tot het “Beste en meest Sensationele Pretpark in België”. Met de splashcoaster PULSAR komt daar ook nog de “Beste Nieuwe Attractie van de Wereld” bij. Een wereldpremière die nieuwe sensaties creëert met de nooit vertoonde combinatie van snelheid, hoogte en water.

Hoe werkt het?

Je koopt via TravelBird een toegangsticket voor het park voor een € 29,90 per persoon. Voor kinderen kleiner dan 1 meter heb je geen ticket nodig, zij gaan gratis mee. Het ticket is geldig t.e.m. 31 juli 2017, volgens de openingskalender van het park. Nadat je je tickets hebt gekocht, ontvang je per e-mail een link om jouw tickets te downloaden. Print die tickets (niet de bevestigingsmail) en neem ze mee naar Walibi. Zorg ervoor dat de barcode goed leesbaar is, want die wordt bij de ingang gescand. Veel plezier!

Exclusief
  • Boekingskosten € 1,- per persoon
Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Aantal personen

Maximaal 10 personen per boeking. Je krijgt een voucher per persoon. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Geldigheid

De vouchers zijn geldig t.e.m. 31 juli 2017, volgens de openingskalender van het park.

Kinderkorting

Kinderen kleiner dan 1 meter krijgen gratis toegang tot het park. Blijkt je kindje bij de ingang van het park toch groter te zijn? Dan kan je ter plaatse ticket kopen aan het reguliere tarief.

Openingsuren en sluitingsdagen

Raadpleeg de openingskalender voor openingsdagen en -uren de website van het park.

Toegankelijkheid

Walibi is toegankelijk en geschikt voor uitstappen met mindervaliden. Begeef je bij de ingang naar de infostand waar je een voorrangpas ontvangt. Met deze pas kan je je aanmelden bij de operator van elke attractie voor een vlotte toegang tot de attractie.

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Er is een uitgebreide parking die plaats biedt aan 3600 voertuigen. Een parkeerplaatsje kost € 8,- per dag (ter plaatse betalen).

Restaurant

Op het park zijn ca. 20 eetstalletjes aanwezig (openingstijden verschillen, niet inbegrepen in je ticket)

Locatie

Walibi Belgium ligt vlak naast de autosnelweg E411 op zo'n 33 km rijden van Brussel. Vanaf het treinstation Bierges-Walibi wandel je ongeveer 1,5 km tot aan de ingang van het park.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter