Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

De wonderen van Puglia met huurauto

 • Rondreis
 • Italië
Nu vanaf € 419,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Rondreis van 7 nachten in de hak van de Italiaanse laars: Bari & Otranto. Verblijf in 2 hotels, incl. ontbijt, huurauto en heen- en terugvlucht

Italië: dat is synoniem voor lekker eten, gezellige steden en een oneindige kustlijn. Van Milaan tot Bari, van Rome tot Sicilië, een vakantie in deze levendige laars kan nooit stuk. Jouw volgende Italiaanse avontuur gaat zuidelijker dan ooit, naar de regio Puglia. Met je huurauto verover je stad en natuur, laat je geen enkel verlaten strand onverkend en geen enkel authentiek restaurantje onbezocht. Tussen de trulli van Alberobello, de haven van Bari en de kerken van Otranto ontdek ook jij de wonderen van het Italiaanse puntje. Getest, geproefd en goedgekeurd: welkom in Puglia!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 4 nachten in Hotel degli Heathey incl. open bar van 16:00 tot 20:00 uur (met witte wijn, bier van de tap en fruitsap), toegang tot het zwembad
 • 3 nachten bij Hotel Cavaliere
 • Elke ochtend ontbijt
 • Heen- en terugvlucht van Eindhoven of Charleroi naar Brindisi
 • Huurauto
Puglia, zuiders genieten

Olijven, schattige witte huisjes met ronde daken, heerlijke wijnen... De streek Puglia is er eentje om van te genieten! Van Lecce tot Bari, van Brindisi tot Alberobello, dankzij je huurauto blijft geen enkel hoekje onverborgen. De nachten breng je door in twee verschillende viersterrenhotels, eentje bij het strand in Otranto en eentje bij de vallei van Itria in Noci. Hieronder vind je je volledige reisbeschrijving!

Reisschema

Dag 1 - 4: Otranto, "de poort naar het oosten"

Veel zuidelijker wordt het niet! Je vliegtuig heeft je al helemaal naar Brindisi gebracht, daar heb je je huurauto opgehaald en nu ben je onderweg naar Otranto, nog zo'n 95 km ten zuiden van de luchthaven. Adem diep in en voel hoe de zoute zeelucht van de Middellandse Zee je neusgaten vult... Lees meer

Hotel degli Haethey

Dag 5 - 8: Noci, in de regio Bari

Na vier nachten in Otranto gaat je reis verder naar de regio rond Bari. Jij zoekt Noci op, een uiterst gezellig plaatsje nabij Alberobello (ca. 17 km). De Itriavallei, de beroemde trullo-huisjes, de wijn- en olijfgaarden en de stad Bari hebben zo veel moois te bieden dat je even niet weet waar... Lees meer

Hotel Cavaliere****
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 3 personen per kamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
Een kind t.e.m. 2 jaar per kamer verblijft gratis in de hotels

Babybed

Gratis ter plaatse beschikbaar (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs) of zelf mee te nemen.

Korting 3e persoon

De 3e persoon per kamer krijgt korting, afhankelijk van de leeftijd, reisdatum en verblijfsduur.

Eenpersoonstoeslag

Je betaalt een toeslag afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk.

Lift

Aanwezig bij Hotel Cavaliere
Niet aanwezig bij Hotel degli Heathey

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Beschikbaar bij Hotel degli Heathey voor € 12,- per nacht
Privéparking beschikbaar bij Hotel Cavaliere voor € 10,- per nacht (of gratis openbare parkeerplaatsen)

Wifi

Gratis in beide hotels

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter