Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Spaanse kuststeden aan de Costa Blanca

 • Rondreis
 • 10 nachten
 • Spanje
Nu vanaf € 569,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Van de regio Murcia naar Valencia en Alicante: 3 topsteden aan de Costa Brava op rondreis van 7 of 10 nachten in 4*-hotels, incl. ontbijt, huurauto en heen- en terugvlucht

Sluit je ogen en droom even met ons mee. Droom van de Spaanse zon op je neus, van het mulle zand van een heerlijk zandstrand tussen je tenen, van het geluid van de aanrollende golven. Droom van gezellige steden, drie om precies te zijn, met elk een eigen karakter en geschiedenis. Droom van oneindige borden paella en tapas, van vers fruit op een levendige markt, van lekkere cocktails in een plaatselijke bar. Droom eigenlijk gewoon van alles wat Spanje zo leuk maakt! Weet je wat? Wij weten hoe jouw droom waarheid kan worden! Aan de Costa Blanca stap je in je huurauto om op rondreis te vertrekken. Langs de regio rond Murcia, de steden Valencia en Alicante, en alles wat daartussen ligt... La vida es bella!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 4 nachten in Hotel & Spa Mangalan in La Manga (regio Murcia)
 • 3 nachten in Hotel Hotel Eurostars Gran Valencia in Valencia
 • 2 of 3 nachten in Abba Centrum in Alicante
 • Elke ochtend ontbijt
 • Huurauto
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem of Eindhoven naar Alicante
De Witte Kust van Spanje

Ken jij de Costa Blanca al? De 'witte kust' heet ze, als je het vertaalt naar het Nederlands. En die naam heeft de kuststrook niet gestolen! Meer dan 200 kilometer lang is ze, en over die lengte omvat ze tal van heerlijke zandstranden en gezellige steden. En het klimaat? Dat kan niet beter! Volgens de World Health Organisation beschikt de Costa Brava immers over het aangenaamste en gezondste klimaat van heel Europa. Mooie stranden, leuke steden en heerlijk weer: dat zijn dan ook net de hoofdbestanddelen van je Spaanse rondreis! Je vliegt naar de stad Alicante, waar je je huurauto ophaalt en je reis begint. Voor de eerste nachten rijd je naar Murcia, de gezellige studentenstad in het zuiden. Daarna staat het bruisende en hypermoderne Valencia op het programma, en afsluiten doe je in Alicante.

Let op, hieronder is de reis van 7 nachten beschreven. Kies je voor de langere rondreis van 10 nachten? Dan blijf je 2 extra nachten in Murcia en 1 extra nacht in Alicante.

Reisschema

Dag 1 & 2: Aan het strand in La Manga (bij Murcia)

Nabij de gezellige studentenstad Murcia ligt het grootste zeewatermeer van Europa: Mar Menor. Dit is je eerste bestemming van je reis! Nadat je je huurauto hebt opgehaald aan de luchthaven van Alicante, zet je koers naar La Manga. Dat stadje ligt op de zeearm tussen de Middellandse Zee en Mar ... Lees meer

Hotel Spa Mangalan

Dag 3 - 5: Valencia, stad met een verleden en een toekomst

Na 2 (of 4) nachten in de buurt van Murcia rijd je verder, een hele nieuwe wereld in. Het is zo'n 300 km rijden naar Valencia, en onderweg kijk je natuurlijk je ogen uit. Je rijdt langs de kust en door het binnenland, maakt de nodige fotostops en komt uiteindelijk aan op je bestemming. Val... Lees meer

Hotel Eurostars Gran Valencia

Dag 6 - 8: Alicante

Drie nachten later zet je koers naar de laatste halte van je reis: Alicante. Deze stad tussen de bergen en de zee is al lange tijd een favoriet bij toeristen uit heel Europa, en daar zit het lange strand zeker en vast voor iets tussen! Boven de stad, op een heuveltop van 166 m hoogte, torent h... Lees meer

abba Centrum Alicante Hotel
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 personen per kamer

Kinderkorting

Niet van toepassing, kinderen jonger dan 16 jaar niet toegelaten.

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs en de huurauto

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in alle hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in alle hotels

Parking

€ 6,- per dag bij het hotel in Murcia
€ 12,- per nacht bij het hotel in Valencia
€ 14,- per dag bij het hotel in Alicante (parkeren is gratis op een openbare parkeerplaats in het Benaluadistrict, buiten het centrum)

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter