Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Onvergetelijke rondreis Zuidoost-Sicilië

 • Rondreis
 • Italië
Nu vanaf € 669,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Ontdek de schatten van Sicilië tijdens een rijke rondreis 7 nachten, inclusief ontbijt, kaasproeverij met glaasje wijn, heen- en terugvlucht en huurauto

Dat Italië een prachtig land is, kan je bezwaarlijk een geheim noemen. En ook de eilanden die tot Italië behoren, zijn stuk voor stuk pareltjes. Bovendien hebben die eilanden een zweem van mysterie over zich heen, waardoor het uitstekende vakantiebestemmingen zijn. Laat dat alles een reden zijn om binnenkort met je huurauto op verkenning te gaan op Sicilië, het intrigerende eiland waar de Etna heer en meester is, waar een goed strand nooit veraf is en waar eeuwenoud erfgoed tot de verbeelding spreekt. Eens geland op Siciliaanse bodem ben je klaar om van dit eiland te proeven. En dat mag je gerust ook letterlijk opvatten, want aan regionale specaliteiten, van kaas tot canoli, is er geen gebrek!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 nachten in Hotel Ferro in Modica
 • 2 nachten in Hotel Dioscuri Bay Palace in Agrigento
 • 3 nachten in Park Hotel Oasi in Mascali (Catania-regio)
 • Elke ochtend ontbijt
 • Een kaasproeverij met glaasje streekwijn tijdens het verblijf in Modica
 • Een welkomstdrankje bij aankomst in Agrigento
 • Heen- en terugvlucht van Charleroi naar Comiso
 • Huurauto
Extra optie
 • Gegidste mountainbiketocht Vallei van de Tempels met aperitiefje op het strand (duurt 3 à 4 uur)
 • Gegidste fietstocht Vallei van de Tempels met ontbijt (duurt 6 à 7 uur)
Een weekje op Sicilië

Dat is een week die je goed gespendeerd hebt! Jij begint je ontdekkingstocht in het plaatsje Modica. In het hart van deze middeleeuwse stad geniet jij van de typisch Siciliaanse charme en van talloze lekkernijen. En hoewel je in een oergezellige stad verblijft, is de Middellandse Zee ook nooit veraf. Na enkele dagen gaat de reis verder naar Agrigento, bekend om de adembenemende archeologische sites. De stad ligt op een heuvel aan de zuidkust, dus wees er maar zeker van dat je hier geniet van de mooiste uitzichten op zee. Je eindigt je reis aan de oostkust, waar je verblijft in de schaduw van de machtige Etna, op perfecte rij-afstand van Taormina, bekend om de beroemde baaien en het prachtige stadje Catania.

Reisschema

Dag 1 & 2: Modica

Een stad die zowel UNESCO-Werelderfgoed is en tegelijk weleens de chocoladehoofdstad van Italië genoemd wordt... Dat moet wel een leuke stad zijn! Binnenkort dwaal jij door de middeleeuwse straatjes van het sympathieke Modica, een van de mooiste steden van Sicilië. Beklim de steile steegjes en... Lees meer

Hotel Ferro

Dag 3 & 4: Agrigento

Het waren niet de Romeinen, maar de Grieken die het Italiaanse eiland Sicilië volbouwden met spectaculaire tempels. En daar plukt vooral het plaatsje Agrigento de vruchten van, want vlak bij de stad vind je Vallei van de Tempels, een adembenemende verzameling van archeologische vondsten. De zu... Lees meer

Hotel Dioscuri Bay Palace

Dag 5 - 8: Catania en de Etna

Je laatste stop op deze rondreis is niet van de minste. Maar een geluk dat je hier drie nachten spendeert, je zal ze nodig hebben om alle mooie stukjes van de omgeving mee te pikken. Zo vind je op ca. 23 km van je hotel de van Taormina, een plaats met een betoverende kustlijn, schitterende baa... Lees meer

Park Hotel Oasi
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Toeristenbelasting Hotel Ferro: € 2,- p.p.p.n.
 • Toeristenbelasting Dioscuri Bay Palace: € 3,- p.p.p.n.
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen en een kind t.e.m. 3 jaar per kamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer krijgt een kind t.e.m. 3 jaar korting, afhankelijk van de gekozen reisdatum.

Babybed

Beschikbaar voor € 10,- per nacht in alle hotels (ter plaatse betalen). Neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs.

Eenpersoonstoeslag

100% voor de hotels en de huurauto

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Gratis bij alle hotels

Wifi

Gratis in alle hotels

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter