Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief trein

Over de brug tussen Kopenhagen en Malmö

 • Citytrip
 • 5 of 6 nachten
 • Denemarken, Zweden
Nu vanaf € 349,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Citytrip aan beide kanten van dé Öresundbrug: 5 of 6 nachten in Kopenhagen en Malmö, incl. ontbijt, treintickets en heen- en terugvlucht

Je kent haar wel, de iconische brug tussen Kopenhagen en Malmö... Ze verbindt twee steden, twee landen, twee Scandinavische topplekjes die je een keer in je leven moet bezoeken. Deze dubbele citytrip combineert ze gemakkelijk in één reis! Jij reist van Deens design naar Zweedse kaneelbollen, van de kleurrijke gevels van Nyhavn naar de hippe wijken van Malmö, en dat allemaal met een panoramische treinrit over de Öresundsbrug. Twee landen, twee steden, twee centrale hotels, tientallen trendy koffiebars en één brug: dat is je reis kort samengevat!

Deze aanbieding is inclusief:
 • Good Morning Malmö: 5 of 6 nachten
 • Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrsgade: 5 of 6 nachten
 • Met ontbijt
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem of Charleroi naar Kopenhagen
 • Treinreis Kopenhagen-Malmö (heen-terug)
De Scandinavische krimi's achterna

Wat hebben Kopenhagen en Malmö gemeenschappelijk? Geen land, geen taal en geen koning, maar wel iets anders: een brug! Meer nog, ze delen een stukje geschiedenis: ooit was Malmö immers een deel van Denemarken. Hun hippe karakter, hun ontelbare fietsen en fietsvoorzieningen, hun oude en moderne wijken... Je zou haast niet zeggen dat je een totaal ander land betreden hebt wanneer je de brug overgestoken bent. Op deze dubbele citytrip mag jij de verschillen en gelijkenissen tussen beide steden gaan ontdekken, verblijvend in centrale hotels.

Let op, hieronder is de reis van 5 nachten beschreven. Kies je voor de reis van 6 nachten? Dan blijf je een extra nacht in Malmö.

Reisschema
 1. Dag 1 & 2: Kopenhagen

  Eerste halte: de stad van H.C. Anders, modern design en ontelbare fietsen! Je vliegtuig landt in Kopenhagen, waar jij de eerste 2 nachten van je reis doorbrengt. Vanuit je centraal gelegen hotel op 450 m van de bonte gevels en gezelligheid van Nyhavn ga jij op verkenning in deze hippe stad. De... Lees meer

  Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrsgade
 2. Dag 3 & 4: Malmö

  De volgende stad van je reis ligt slechts een (Öresund)brug van Kopenhagen verwijderd: het Zweedse Malmö! Je raast met de trein over de brug, terwijl je je vergaapt aan de uitgestrekte watervlakte en de kusten van beide landen. Dan kom je aan in deze minder bekende, maar oh zo gezellige stad. ... Lees meer

  Good Morning+ Malmö
 3. Dag 5 & 6: Kopenhagen

  Op dag 5 gaat de reis een tweede keer over de Öresundbrug. Dan gaat je laatste avond in! Nog een keertje genieten van de gezelligheid op de terrasjes van Nyhavn? Toch de duizelingwekkende toren van de Vor Frelsers Kirke beklimmen? Als je al knikkende knieën krijgt bij de gedachte aan zo'n ... Lees meer

  Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrsgade
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Transfers van en naar de luchthaven en het treinstation
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 personen per kamer

Kinderkorting

Niet van toepassing

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijzen

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in beide hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in beide hotels

Treinreis

Inbegrepen zijn treintickets (tweede klasse) van Kopenhagen naar Malmö. Transfers tussen het station en de hotels, en tussen het station en de luchthaven, zijn niet inbegrepen.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter