Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

  • Inclusief activiteit

3D World Magic & Fun in Kursaal Oostende

  • Pretparken
  • Oostende
€ 26,- -43%
Voor € 14,95
  • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

3D World strijkt neer in het Kursaal in Oostende! Boek nu je ticket met extra kortingen en beleef deze zomer een knotsgekke dag met jong en oud

Zomer 2017 brengt opnieuw een grote portie plezier voor alle leeftijden naar onze kust! Dit jaar strijkt de tentoonstelling 3D World Magic & Fun neer in het Kursaal te Oostende, met een nieuwe portie 3D-wonderen. Verwacht je dit jaar aan nog meer dolkomische 3D-decors, augmented reality, virtual reality en optische illusies waar je nog dagenlang van ondersteboven bent. Even neerzitten bij een 3D-kortfilm en afsluiten met fotosessie in de photobooth... Zo heb je meteen het perfecte souvenir!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Ticket voor 1 kind en 1 volwassene voor 3D World Magic & Fun Oostende (geldig t.e.m. 3 september 2017)
3D World Magic & Fun Oostende

Welkom in een wereld waar je dinosaurussen kan aaien, de Hulk ontmoet, tussen de wilde dieren loopt en meer knotsgekke avonturen beleeft! Ongelooflijke 3D-technologieën toveren al die wonderen voor je ogen tot leven. Schuif bijvoorbeeld aan tafel in een bijzonder restaurant en laat het spektakel beginnen... Nieuw dit jaar zijn onder een augmented-realityfilm over de dieren van de dierentuin, een virtual-realityrestaurant, een 3D-kortfilm en een photobooth met green key. Ideaal voor een leuk dagje weg met familie of vrienden!

Hoe werkt het?

Via TravelBird boek je je vouchers. Het familieticket is geldig voor 1 volwassene en 1 kind van 4 tot 12 jaar. Afhankelijk van je gezelschap boek je tickets bij voor 1, 2 of 3 extra kinderen, of koop je meerdere familietickets. Na je boeking sturen we je een bevestigingsmail met een link naar je voucher(s). Download die voucher(s), print ze uit en neem ze mee naar Oostende. Zo krijg je toegang tot de tentoonstelling, die nog tot 3 september 2017 in het Kursaal in Oostende te bezichtigen is.

Veel plezier!

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 0,95 per persoon
Praktische informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor B Beaufort bvba. Je komt in een directe overeenkomst met B Beaufort bvba. De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding kan niet terugbetaald worden.

Aantal personen

Je boekt een familieticket voor 1 volwassene en 1 kind. Tijdens 1 boeking kan je max. 1 familieticket kopen. Per familieticket heb je ook de mogelijkheid om tickets bij te bestellen voor 1, 2 of 3 extra kinderen. Meer tickets kopen? Maak dan meerdere boekingen.

Geldigheid

Je kan de tentoonstelling "Yale 3D World Magic & Fun" bezoeken in het Kursaal in Oostende van 24/06/2017 t.e.m. 03/09/2017

Toegankelijkheid

De expositie is rolstoeltoegankelijk

Openbaar vervoer

De tentoonstelling is te bereiken met het openbaar vervoer: je kan de trein nemen naar station Oostende en vervolgens de kusttram tot halte Marie Joséplein (300 m van het Kursaal).

Parking

In de buurt van de expositie zijn gratis en betalende openbare parkeerplaatsen beschikbaar

Openingsuren

De expositie is dagelijks geopend van 11:00 tot 18:00 uur.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter