Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Stad en natuur in Zweden met huurauto

 • Rondreis
 • 7 nachten
 • Zweden
Nu vanaf € 739,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Op zoek naar de perfecte combinatie van een grote stad en de vrije natuur? Geniet dan van 2 nachten Stockholm en 3, 5 of 7 nachten in Lugnet incl. ontbijt, heen- en terugvlucht, huurauto en kanotocht

Geniet je graag van de vrije natuur maar hou je tegelijk ook van de levendige drukte van een grote stad? Combineer dan een bezoek aan Stockholm, zonder enige twijfel één van de hipste hoofdsteden van Europa met een rustgevend verblijf in Lugnet, in de prachtige Zweedse natuur. Ga op kanotocht op de rivier Västerdalälven en geniet van de schoonheid van ongerepte natuur!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 nachten in Ibis Styles Stockholm Järva in Stockholm (1 nacht aan het begin van de reis en 1 nacht aan het einde van de reis)
 • 3, 5 of 7 nachten in Värdshuset Lugnet Hotel
 • Dagelijks ontbijt
 • Kanotocht in Lugnet
 • Huurauto
 • Heen- en terugvlucht vanaf Zaventem of Amsterdam naar Stockholm
Extra optie
 • Elandsafari
Tijd om Zweden te ontdekken!

Oh, het mooie Noorden... Zweden is een uitgestrekt land met hippe en drukbevolkte steden zoals Stockholm, Gothenburg en Malmö maar ook heel veel natuur waar je amper mensen tegenkomt en waar elanden, wolven en bruine beren de koningen van het land zijn. Wist je dat er in Zweden meer elanden per vierkante kilometer leven dan in welk land dan ook ter wereld? Wie weet kan jij er wel eentje spotten tijdens je kanotocht op de Västerdalälvenrivier of tijdens de elandsafari!

Onderstaande rondreis die beschreven wordt is deze van 5 nachten. Boek je een reis van 7 of 9 nachten? Dan blijf je de extra 2 of 4 nachten in Värdshuset Lugnet.

Reisschema

Dag 1: Hip Stockholm

Nadat je op de luchthaven je huurauto opgehaald heb rij je naar de hippe Zweedse hoofdstad Stockholm. De stad ligt op 14 met bruggen verbonden eilanden, waardoor vele inwoners een boot hebben en de stad ook wel eens het "Venetië van het noorden" genoemd wordt.
Enkele toppers in... Lees meer

Ibis Styles Stockholm Järva

Dag 2 - 4: Natuur en rust in Lugnet

Na twee dagen Stockholm rij je door naar Värdshuset Lugnet. Dit ligt ca. 343 km verderop het Zweedse binnenland in. Geniet hier van de frisse lucht, de groene omgeving en de kabbeling van de rivier die aan de voet van het hotel ligt. Bij je verblijf is er ook een kanotocht op de rivier Västerd... Lees meer

Värdshuset Lugnet

Dag 5: Terug naar Stockholm!

Op dag 5, 7 of 9 rij je terug naar de hoofdstad. Hier kan je nog genieten van de cultuur en de vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Je slaapt nog een laatste nachtje in hotel Ibis Styles Stockholm Järva en bent zo helemaal uitgerust om terug naar huis te vliegen!

Lees meer
Ibis Styles Stockholm Järva
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Minimaal en maximaal 2 volwassenen per kamer

Kinderkorting

Niet van toepassing, deze reis is enkel te boeken vanaf 17 jaar

Babybed

Niet van toepassing

Eenpersoonstoeslag

Niet van toepassing, deze reis is enkel te boeken voor 2 personen.

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk.

Lift

Aanwezig in Ibis Styles Stockholm Järva
Niet aanwezig in Värdshuset Lugnet

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Gratis bij beide hotels (o.b.v. beschikbaarheid)

Wifi

Gratis in het beide hotels

Kanotocht

De kanotocht is inclusief transfer, m.a.w. je wordt gevoerd tot een punt ongeveer 20 km van het hotel. Dan kan je terug naar het hotel kanoën want het hotel ligt naast de rivier. Dit is inclusief kano, peddels en reddingsvest.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter