Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Rondreis Zuid-Spanje + Portugese Algarve

 • Rondreis
 • Spanje, Portugal
Nu vanaf € 959,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Rondreis van 7 of 11 nachten langs Sevilla, Tavira en Huelva, inclusief ontbijt, heen- en terugvlucht en huurauto

"Naar het zuiden", het is een vaak gehoord antwoord op de vraag "waar wil jij graag op vakantie?". Maar wélk zuiden. Dat doet er in feite niet toe. Nochtans is het aanbod in het zuiden niet gering. Om het keuzeleed te verzachten kan je verschillende zuidens met elkaar combineren, bijvoorbeeld in deze leuke rondreis langs het zuiden van Spanje en Portugal. Je vangt je reis aan in Sevilla, waar je tussen de Moorse paleizen smult van heerlijke tapas en tinto de verano om je weg te vervolgen naar de Algarve, de schitterende kustlijn in het zuiden van Portugal. Eindigen doe je in stijl in Huelva, een misschien iets minder bekend Zuid-Spaans stadje dat ook zeker de moeite loont! Al dat verkennen doe je uiteraard op een gemoedelijk tempo dat bij het zuiden past... Vakantie zoals het hoort!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 3 nachten in Hotel Virgen de los Reyes in Sevilla
 • 3 of 5 nachten in Vila Galé in Tavira
 • 2 of 3 nachten in Senator Hotel in Huelva
 • Elke ochtend ontbijt
 • Heen- en terugvlucht vanaf Zaventem of Charleroi naar Sevilla
 • Huurauto
Een prachtige rondreis met een lange en een korte versie

Aan alle mooie liedjes komt aan eind, maar sommige liedjes kan je nog even laten outfaden voor ze definitief voorbij zijn. Dat geldt ook voor deze rondreis doorheen Andalusië en de Algarve. In feite volstaat 7 nachten om de plekjes Sevilla, Tavira en Huelva te verkennen, maar dat betekent niet dat jij geen zin hebt om het allemaal een beetje te rekken. Een extra daguitstapje, een extra luilekkermomentje op het strand, een extra indrukwekkende selfie om het thuisfront mee jaloers te maken, een extra bordje tapas. Ja, het is zeker en vast allemaal mooi meegenomen! Het hieronder beschreven reisschema beschrijft de reis van 7 dagen, maar weet dus dat je daar gemakkelijk 11 van maakt! In dat geval verblijf je 1 extra nacht in Sevilla, 2 extra nachten in Tavira en tot slot ook nog eens een extra nacht in Huelva. Aan jou de keuze...

Reisschema

Dag 1 & 2: Sevilla

Welkom in de stad aan de rivier Gualdaquivir. Of je nu een terrasje bij de rivier of eentje verborgen in de talloze steegjes uitkiest, hier word je steeds opnieuw verwend met de meest heerlijke tapas en met zalig verfrissende drankjes. En wees er maar zeker van dat verfrissing steeds welgekome... Lees meer

Hotel Virgen de los Reyes

Dag 3 - 5: Tavira

Op dag 3 word jij vol enthousiasme wakker: vandaag wordt er een grens overgestoken! Ginds, zo'n 180 km verderop, lonkt het Portugese stadje Tavira, de tweede halte van deze rondreis. Hier verblijf je in de Algarve, een populaire kuststreek in het zuiden van Portugal. Niet ver van jouw hote... Lees meer

Hotel Vila Galé Tavira

Dag 6 - 8: Huelva

Een strand met fascinerende kliffen, natuurgebieden met opmerkelijke vogels zoals gieren en flamingo's, tapas met zoute ham en kruidige olijven, een bloedrode rivier en een oergezellig Spaans stadscentrum. Dit zijn de vele facetten waarmee de toeristische dienst van Huelva kan uitpakken. N... Lees meer

Senator Hotel Huelva
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Minimaal en maximaal 2 personen

Kinderkorting

Niet van toepassing

Eenpersoonstoeslag

Niet van toepassing, je boekt met minimaal 2 personen

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in alle hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Hotel Virgen de los Reyes heeft geen eigen parkeerplaatsen. Je kan betalend openbaar parkeren in de omgeving.
Beschikbaar bij Vila Galé Tavira voor € 7,50 per dag.
Senator Hotel Huelva heeft geen eigen parkeerplaatsen. Je kan betalend openbaar parkeren in de omgeving.

Wifi

Hotel Virgen de los Reyes: gratis in het hele hotel
Vila Galé Tavira: gratis in het hele hotel
Senator Hotel Huelva: Basic-wifi is gratis, premium wifi kan je ter plaatse bijkopen

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Belangrijke info huurauto!

Als je met de huurauto de landsgrens Spanje-Portugal en Portugal-Spanje oversteekt, dan zijn daar verplichte kosten aan verbonden, die je ter plaatse dient te voldoen.
Het is verplicht om bij het afhalen van de huurauto te vermelden dat je van plan bent om een landsgrens over te steken.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter