Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Doorheen Noord-Portugal en Spanje

 • Rondreis
 • Spanje, Portugal
Nu vanaf € 1.259,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Met de auto doorheen de mooiste streek van Portugal en Spanje! Verblijf in verschillende hotels incl ontbijt, huurauto en heen- en terugvlucht

Op naar het noorden van Portugal! Maak je klaar voor een spannende rondreis langs de mooiste plekjes van dit mediterraanse land. En omdat Spanje niet veraf ligt, laten we je daar ook nog eens passeren. Zo sla je twee prachtige parels in één klap! Bruisende stadjes, mooie kustlijn en ook wel een gezonde portie rust en ontspanning staan jou daar te wachten. Vliegtuig op, auto in, en op ontdekking!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 nachten in Hotel Laranjeira
 • 3 nachten in Hotel Ciudad de Vigo
 • 3 nachten in Arco Hotel Nature & Spa (enkel bij rondreis van 10 nachten)
 • 2 nachten in Porto Coliseum Hotel
 • Dagelijks ontbijt
 • Welkomstgeschenkje bij Hotel Ciudad de Vigo
 • Toegang tot de spa bij Arco Hotel Nature & Spa
 • Welkomstdrankje bij Arco Hotel Nature & Spa
 • Huurauto
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem OF Charleroi naar Porto
Heerlijke rondreis

Niets zo zalig als met je auto rondtoeren op reis. Leg een gepast muziekje op en geniet van de prachtige landschappen die passeren. Mooie dorpjes, groene velden, prachtige kustlijn... De verscheidenheid is groot! Laat je verrassen en geniet van het onderweg zijn. Natuurlijk zijn enkele stops in schattige dorpjes en prachtige stranden ten zeerste aangeraden...

Onderstaande rondreis die beschreven wordt is die van 10 nachten. Kies je voor de rondreis van 7 nachten? Dan verblijf je niet in Arcos de Valdevez.

Reisschema

Dag 1 - 3: Viana do Castelo

Je stapt van het vliegtuig, haalt je auto op en bent vertrokken! Je eerste bestemming deze reis is Viana do Castelo, op een kleine 70 kilometer van de luchthaven in Porto. We zullen maar meteen met de deur in huis vallen: Viana do Castelo is een van de mooiste kuststadjes aan de Costa Verde in... Lees meer

Hotel Laranjeira

Dag 4 - 6: Vigo

Bienvenido en España! Vandaag steek je de grens over richting Vigo, de grootste stad in Galicië. Het heuvelachtige stadje barst van de gezellige tapasbars die gespecialiseerd zijn in vis. De visgerechten die je hier geserveerd krijgt behoren tot de beste van Spanje! Wat je zeker eens moet proe... Lees meer

Hotel Ciudad de Vigo

Dag 7 - 9: Arcos de Valdevez (enkel bij rondreis van 10 nachten)

Kies je voor een rondreis van 10 nachten? Dan steek je weer de Portugese grens over naar het gezellige dorpje Arcos de Valdevez. Je komt binnen via de middeleeuwse brug en merk meteen dat je hier in een rustig stukje van Noord-Portugal zal verblijven. Je viersterrenhotel met spa doet er natuur... Lees meer

Luna Arcos Hotel

Dag 10 & 11: Porto

En dan volgt alweer de laatste stop van je rondreis: het prachtige Porto! Deze pittoreske Portugese parel is de alliteratie zeker waard. De stad is een leuke mix van mooie gebouwen, adembenemende uitkijkpunten en bruisende pleintjes. De vissersbootjes op de rivier Douro zijn om ter kleurrijkst... Lees meer

Porto Coliseum Hotel
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 personen per kamer

Kinderkorting

Niet van toepassing

Babybed

Gratis ter plaatse beschikbaar, neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs.

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotels en huurauto

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Huisdieren

Niet toegelaten

Parking

€ 5,- per dag bij Hotel Laranjeira, neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs.
€ 13,20 per dag bij hotel Ciudad de Vigo, neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs.
Gratis parking bij hotel Arcos Hotel Nature & Spa
€ 9,- per dag bij Porto Coliseum Hotel, neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs.

Wifi

Gratis in alle hotels

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Belangrijke info huurauto

Als je met de huurauto de landsgrens Portugal-Spanje oversteekt, dan zijn daar verplichte kosten aan verbonden, die je ter plaatse dient te voldoen.
Het is verplicht om bij het afhalen van de huurauto te vermelden dat je van plan bent om een landsgrens over te steken.

Locatie

Je viersterrenhotel ligt aan de oevers van de rivier Vez in Arcos de Valdevez. Porto ligt op 100 km.

Je hotel ligt in het centrum van Viana do Castelo, op 72 km van Porto.

Je hotel ligt centraal in de stad Porto, op zo'n 700 m wandelen van de Sé (de kathedraal van Porto) en op 1,4 km van Porto Cruz. Vanaf de luchthaven van Porto bedraagt de afstand ongeveer 18 km.

Een beter hotel in Vigo zal je niet vinden. Je verblijft op 100 meter van de oude haven en de promenade.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter