Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

  • Inclusief activiteit

Dagticket Plopsaqua De Panne

  • Pretparken
  • De Panne
€ 19,99 -31%
Nu vanaf € 13,99
  • Nu vanaf
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Wie wil nu niet naar het coolste waterpark van België? Trommel vrienden en familie op en koop hier je voordelige dagticket!

Duik samen met Maya de Bij, Bumba, Samson en al hun vrienden in een magisch avontuur in Plopsaqua De Panne, het waterpretpark dat zich vlak naast Plopsaland De panne bevindt. Geen subtropisch zwembad, maar een uniek themapark waar speciale licht- en geluidseffecten de hele familie gegarandeerd omverblazen. De vier zwembaden en zes glijbanen zijn overdonderend magisch!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Dagticket voor Plopsaqua De Panne voor kinderen ≥ 1m en volwassenen
Ga op avontuur met alle Plopsa-figuren

Wickie de Viking voert je mee naar zijn Vikingdorp in een dooiend sneeuwlandschap. Onderweg zwem je in de spectaculaire wildwaterbaan en kom je Maya de Bij en Kabouter Plop tegen! Kijk wel goed uit je doppen, want boven het golfslagbad breekt meermaals per dag een bulderend onweer met donder en bliksem los. Gelukkig houdt Samson steeds een oogje in het zeil!

Waterpret voor jong en oud

De allerkleinsten halen hun hartje op bij de drie glijbanen, kleurrijke speeltuigen en spetterende watereffecten van Wickie’s Speeldorp. Maar ook jonge tieners komen dankzij de spectaculaire glijbanen aan hun trekken. Op de Glijdende Banden wring je je door scherpe bochten op een boei waar je alleen of met twee in kan, de Disco Slide maakt met de combinatie water-licht-muziek van je rit een nummer 1-hit. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België? Hierbij klapt onder je voeten een luik weg en val je loodrecht naar beneden, om vervolgens tegen 40 kilometer per uur door de bochten te razen. Even toe aan een relaxmomentje? Blaas dan even uit in het buitenzwembad, de sauna, twee bubbelbaden of op de ligweide.

Hoe werkt het?

Na het boeken ontvang je per persoon een voucher. Die voucher is je toegangsticket voor Plopsaqua De Panne. Print de voucher en neem hem op de dag van jouw keuze (volgens openingsuren en geldigheid) mee naar het park. Aan de ingang wordt de barcode op het ticket gescand. Zorg er dus voor dat de barcode duidelijk leesbaar is. Zonder geldige voucher of leesbare barcode zal je de toegang tot het park geweigerd worden.

Kinderen t.e.m. 85 cm hebben gratis toegang tot Plopsaqua De Panne. Personen tussen 85 cm en 1 m én personen ouder dan 70 jaar kunnen een toegangsticket kopen voor € 9,99 aan de kassa’s van Plopsaqua De Panne of via www.plopsaqua.be.

Voor info en openingsuren, surf naar www.plopsaqua.be

Exclusief
  • Boekingskosten € 1,50
Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Aantal personen

Max. 10 personen per boeking. Je krijgt een voucher per persoon. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Geldigheid

De voucher is geldig t.e.m. 27 oktober 2017

Andere tickettypes

Kinderen t.e.m. 85 cm hebben gratis toegang tot Plopsaqua De Panne. Personen tussen 85 cm en 1 m én personen ouder dan 70 jaar kunnen een toegangsticket kopen voor € 9,99 aan de kassa’s van Plopsaqua De Panne of via www.plopsaqua.be.

Parking

€ 6,- per dag op de parking van Plopsaqua De Panne. Let op: de betaling gebeurt bij het buitenrijden van het park en enkel door middel van een kaartjessysteem, munten of een Plopsa-abonnement met parkingabonnement. De kaartjes of munten kunnen gekocht worden op de daartoe voorziene plaatsen die duidelijk aangeduid zijn in het park.

Openingsuren

De openingsuren zijn afhankelijk van het seizoen, kijk voor de exacte openingstijden op de website http://www.plopsaquadepanne.be/

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter