27 aanbiedingen

All inclusive

Vlieg all inclusive naar een zonnig oord! TravelBird regelt alles voor jou: hotel, maaltijden, vluchten, transfers,... Het enige wat jij moet doen is genieten en ontspannen.
Geselecteerde filters:
27 aanbiedingen
Filters Verwijder

Zorgeloos genieten met een cocktail in de hand, terwijl niets moet en alles mag? Je droomreis hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn!

All inclusive: het lijkt wel een magisch codewoord om van een reis een succesformule te maken. Maar wat houdt het precies in? Het Oxford Dictionary definieert het als volgt: "Denoting or relating to a holiday in which all or most meals, drinks, and activities are included in the overall price. Je gaat met andere woorden op reis, en je wordt tot in de puntjes verwend met eten, drankjes en activiteiten, waarvoor je niet hoeft bij te betalen. De all-in begint 's ochtends zodra je opstaat, met het ontbijtbuffet, en loopt gewoonlijk door tot lang na zonsondergang met de avondanimatie, die van elke avond een geslaagd feest maakt. Zo'n all-inclusivereis zorgt er dus voor dat je je op vakantie helemaal niet met praktisch gedoe hoeft bezig te houden en volledig kan genieten van wat jij leuk vindt. En net dat is de sleutel van de succesformule!

De ideale vakantieformule

Zoveel mogelijkheden, zoveel bestemmingen: waar houden we nu het meest van?

Op het brede vakantiepalet is de waaier aan keuzemogelijkheden zo goed als oneindig. Je droomvakantie uitzoeken, hoe begin je daar nu aan? De vraag naar de ideale vakantieformule is een vraag zonder eenduidig antwoord. De opties zijn immers oneindig en de meningen ontelbaar. Bij op vakantie gaan, horen eerst en vooral ontspanning en plezier. Even is het toegestaan om alle remmen los te gooien en alleen te doen waar we zelf zin in hebben. Sommigen bereiken dat door eens goed te feesten, anderen genieten liever van lekker nietsdoen aan het zwembad, en nog anderen houden dan weer meer van een actieve vakantie. We gaan bovendien steeds meer op zoek naar luxe en comfort op vakantie, en dat binnen een bepaald vakantiebudget. Het liefst kiest een Belg voor een vakantie van ongeveer twee weken en reist hij met de auto of met het vliegtuig naar zijn bestemming, bericht de Het Laatste Nieuws. Wanneer het op vakantie aankomt, zijn we er verder op uit om onze dagelijkse beslommeringen zo veel mogelijk achter ons te laten. Een goede manier om de bovenstaande doelen te bereiken, is all inclusive reizen naar een idyllisch vakantieoord in de zon. Voor het eten wordt gezorgd, entertainment is aanwezig en je beschikt over alle comfort in een luxueus hotel. Zonnestralen op je huid, cocktail in de hand en een verfrissend zwembad op slechts enkele meters van je paradijselijke ligstoel: dat is het echte leven.

Unieke luxeresorts

Verwennerij op de mooiste locaties: het kan!

Vakantieoorden bestaan in alle soorten, en je vindt ze op de mooiste plekjes van onze planeet aarde. Wie wil genieten van de verwennerij van een echte all-invakantie, kan letterlijk alle windrichtingen uit trekken. Je kan natuurlijk ver weg reizen, naar de andere kant van de wereld: de Bahama's, Dominicaanse Republiek, Indonesië,... Maar dat hoeft zelfs helemaal niet. Ook in Europa en rond de Middellandse Zee liggen paradijselijke stranden en exclusieve resorts te lonken. Neem eens een kijkje in het aanbod van TravelBird om een waaier aan mogelijkheden te ontdekken. In Griekenland, in het bijzonder op de vele eilanden die het zuiderse land rijk is, waan je je al snel in de zevende hemel. En de Canarische Eilanden kunnen er ook wat van, met hun prachtige kustlijnen en wuivende palmbomen. Wegdromen bij de hagelwitte stranden, de staalblauwe lucht en de uitgestrekte zee, daar is het om te doen. De luxueuze resorts zorgen ervoor dat de vakantieganger niets tekortkomt en niets anders hoeft te doen dan zich te laten verwennen.

Amusement voor jong en oud

Vakantiepret van zonsopgang tot zonsondergang en lang daarna: voor elke leeftijd wordt gezorgd

Wie naar een vakantieparadijs in de zon trekt, verwacht een schat aan activiteiten en mogelijkheden. Van het tropische zwembad naar de zwoele dansavond in de bar: vermaak is er voor iedereen. All-inresorts voorzien niet alleen in alle behoeften als het op eten aankomt, ze proberen ook op de meest creatieve manieren hun vakantiegangers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een groot zwemparadijs biedt waterpret aan jong en oud, en voor een gebruind tintje zorgen de zon en de ligstoelen. Dikwijls staat voor de volwassenen nog een ontspannende wellness- en saunaomgeving klaar. Fitnesszalen, tafeltennis, klimmuur, bowling en vele andere sportieve activiteiten waken bovendien over het lichamelijke welzijn van de gasten. De kleintjes amuseren zich in binnen- of buitenspeeltuinen, kinderzwembaden enzovoort. Naast het aanbod van de vaste faciliteiten, werken heel wat resorts een gevarieerd animatieprogramma uit. Zo worden dikwijls excursies in de omgeving georganiseerd, die de vakantiegangers de kans geven om de de lokale cultuur op te snuiven en hen behendig langs de mooiste bezienswaardigheden gidsen. Kinderanimatie, dansavonden, thema-avonden en af en toe een quiz maken dat niemand zich ooit hoeft te vervelen. Want daar draait het om als je all inclusive vakantie viert!

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter