Arbatax Park Resort - Telis

Arbatax, Sardinië, Italië

Classic kamer

Aan de oostkust van Sardinië

Je hebt er schitterende uitzichten over de Middellandse Zee, authentieke Sardijnse huisjes gelegen tussen het groen en privéstranden vanwaar je direct het azuurblauwe water instapt. Welkom in het fraaie resort Borgo Cala Moresco, prachtig gelegen aan de oostkust van Sardinië.

Dit resort omvat een schaduwrijk complex met huisjes die zijn gebouwd in de stijl van echte Sardijnse dorpjes. Al wandelend van je kamer naar het restaurant, loop je door geplaveide steegjes die aan weerszijden worden geflankeerd door charmante natuurstenen huisjes met romantische balkons. Onderweg vang je hier en daar een glimp op van het aantrekkelijke zeewater en eenmaal beneden sta je in het kloppend hart van het resort. Deze gezellige 'dorpskern' omvat een pleintje met fijn zwembad en een restaurant waar je op ieder moment van de dag terecht kunt voor een goede maaltijd.

Het resort is onderdeel van een groter vakantiecomplex met vele sportfaciliteiten, zoals tennisbanen en een semi-olympisch zwembad. Borgo Cala Moresco heeft daarnaast een eigen wellnesscentrum en een sfeervol à-la-carterestaurant met uitzicht over het water. En hoewel je op het resort niets tekort hoeft te komen, valt er ook in de omgeving genoeg te ondernemen. Zo bevindt het plaatsje Arbatax zich op loopafstand en kun je daar ook de ferry naar het mondaine stadje Olbia nemen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.