Belle Isle sur Risle

Pont-Audemer, Normandië, Frankrijk

Belle Isle sur Risle

Belle Isle sur Risle

Belle Isle sur Risle

Belle Isle sur Risle

Belle Isle sur Risle

Classic kamer

De pracht van Normandië

Een beroemde rivier is de Risle niet, maar na een paar nachten in het landhuis op een eiland midden in dit kabbelende Noord-Franse stroompje, zul je het nooit meer vergeten. Het Belle Isle sur Risle is kortom precies wat de naam al zegt. Een karakteristiek landhuis prijkt hier tussen de twee armen van deze rivier. Alle kamers hebben een unieke naam en kennen een mooi interieur dat past bij de tijdloosheid van het landhuis. Denk het bekende leliebloempatroon en een riant bed.

Zoals het een viersterrenhotel betaamt, heeft het Belle Isle een grootse wellnessafdeling met een hamam en meerdere zwembaden en jacuzzi’s. Hier kom je tot rust na een wandeling langs de Risle of een bezoekje aan de sfeervolle stad Rouen. Normandië is natuurlijk ook hét appelgaardgebied van Frankrijk. Je kunt deze streek niet bezoeken zonder een paar glaasjes calvados te proberen, de appellikeur. Wat leuk is, is dat bij dit arrangement een bezoek aan de Busnel distilleerderij inbegrepen zit.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.