Berghotel Maibrunn

St. Englmar, Beieren, Duitsland

Themen tweepersoonskamer

Lifestyle tweepersoonskamer

Lifestyle tweepersoonskamer

Lifestyle tweepersoonskamer

Lifestyle tweepersoonskamer

Lifestyle tweepersoonskamer

Lifestyle tweepersoonskamer

Themen tweepersoonskamer

Lifestyle tweepersoonskamer

Het prachtige bos van Beieren

Terug naar de natuur met een verblijf in het Beierse Woud. De bossen en bergen in het zuidoosten van Duitsland zijn een paradijselijk ongerept toevluchtsoord, omgeven door gezonde lucht en prachtige bergpanorama's. Het kuuroord Sankt Englmar is er om te genieten van de kleine dingen in het leven.

Deze waarden belichaamt het Berghotel Maibrunn als geen ander. Het viersterrenhotel combineert het beste van twee werelden met gezellig comfort enerzijds en de moderne charme van een boetiekhotel anderzijds. In de themakamers vind je sfeervol ingerichte interieurs, terwijl je in de eigen restaurants het beste van het Beierse Woud kunt proeven. Helemaal bijgekomen tijdens het wellnessaanbod van de Spa Bergoase, kun je jezelf onderdompelen in gedenkwaardige natuuravonturen. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling op de meer dan 30 meter hoog gelegen luchtbrug genaamd de Waldwipfelweg.

Goed om te weten
Hirschalmhütte is enkel geopend voor events.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.