Betoverende rondreis: Thailand & de River Kwai

Thailand: Bangkok, Rivier Kwai en Phuket

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

The Floathouse, River Kwai

Grand palace en Wat phra kaew, Bangkok

Bangkok

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Floating Market, Bangkok

Wat Arun temple in Bangkok, Thailand

Furama Silom

Deluxe kamer, Furama Silom

River Kwai

Death Railway, River Kwai

Death Railway, River Kwai

Floating Villa, The Floathouse, River Kwai

The Floathouse, River Kwai

Maya Bay in Phukett

Phuket

Manathai Surin Phuket

Manathai Surin Phuket

Deluxe Room, Manathai Surin Phuket

Phuket

Thaise pracht en praal

Zodra je voet aan land zet word je betoverd door de bijzondere energie van Bangkok. Vrolijk gekleurde tuktuks slingeren over de weg, monniken in oranje gewaden wachten met een gedenkwaardige kalmte voor een rood stoplicht en overal waar je kijkt staan gouden tempels. Je maakt kennis met drijvende markten, rumoerige longtailboten en de geuren van Thais streetfood en verruilt de dynamiek van een metropool voor de sereniteit van de jungle.

Tuur naar het kabbelende water van de rivier Kwai en luister aandachtig naar het gezang van de talloze tropische vogels. Een wandeling over een historische spoorbrug en een duik in een magische waterval maken jouw Thaise avontuur compleet. En dan is het tijd voor de witte stranden, karakteristiek palmbomen en paradijselijke eilanden van Phuket. Zet je duikbril op en verwonder je over de kleurrijke onderwaterwereld. Ontdek de échte parels van de Andaman Zee te ontdekken vanaf een boot en maak herinneringen om nooit te vergeten!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.