Bobbejaanland

Op zoek naar een dag boordevol plezier? Boek je tickets Bobbejaanland bij TravelBird en laat je verrassen door de vele rollercoasters, shows en meer.

Aanbiedingen

Kies een vertrekdatum
1 aanbieding
Op zoek naar een leuk dagje uit? Zoek niet langer! Bobbejaanland is een van de beste pretparken in Vlaanderen voor een hele dag plezier. Of je nu met vrienden gaat of familie, een ticket Bobbejaanland is altijd een goed idee!

Bobbejaanland is een pretpark gelegen in Lichtaart in de provincie Antwerpen. Het pretpark werd genoemd naar zijn bekende oprichter Bobbejaan Schoepen. Bobbejaan was een Vlaams zanger en gitarist die veel bekendheid genoot en erg geliefd was als entertainer. Na vijftien jaar vol internationale tournees was hij op zoek naar een vaste plek. Hij kocht een groot domein op in de regio Herentals en het park Bobbejaanland was geboren. In de beginjaren stond Bobbejaanland vooral bekend voor show en entertainment. Tot in het midden van de jaren ‘70 gaven allerlei bekende artiesten voorstellingen in de theaterzaal. Nu kom je er natuurlijk vooral om je helemaal te laten gaan op de snelle rollercoasters en sensationele attracties.

De ideale dag in Bobbejaanland begint met een rustige attractie om op te warmen. Eerst het uitzicht bekijken vanop het reuzenrad of beginnen met een ritje in de King Kong attractie...keuze genoeg! Klaar om over te stappen in een iets intensievere attractie? Bij mooi weer neem je vanzelfsprekend een ritje in de wildwaterbaan, waarbij je in een boomstam naar beneden glijdt, of neem je plaats in de Bob Express, een rustige, maar snelle rollercoaster. Klaar om de wildere wateren te temmen? In El Rio is waterpret verzekerd! Pas op: een doorweekte trui is mogelijk... Boek je tickets Bobbejaanland met TravelBird en geniet van een geweldig dagje uit!

Attracties voor iedereen

Ben jij klaar om de meest bloedstollende attracties te temmen of zoek jij liever rustigere oorden op? Alles is mogelijk in Bobbejaanland!

De unieke attracties van Bobbejaanland bezorgen jou vast en zeker een onvergetelijke ervaring. Bovendien is er voor ieder wat wils!

Als je in Bobbejaanland bent, waan je jezelf al snel een echte cowboy die met gemak de meest sensationele attracties temt. In El Paso maak je kennis met boeven, lasso’s en geweren. Gewapend met een laserpistool overleef jij zeker en vast de rit door het Wilde Westen.Voor zij die op zoek zijn naar een echte thrill ride, is de Typhoon een absolute must. Ben jij klaar voor een vrije val van 25 meter hoogte? Het is de allerscherpste afdaling van het land, dus zet je maar schrap. En er is nog meer: met maar liefst zeven rollercoasters in het park beleef jij gegarandeerd de dag van je leven. The Forbidden Caves is nog maar twee jaar open maar heeft al heel wat mensen de stuipen op het lijf gejaagd. Beleef een bloedstollend avontuur in de rollercoaster die je meeneemt naar bovennatuurlijke wezens en gevaarlijke grotten. Slinger jij liever in het rond? Dan is de sledgehammer jou op het lijf geschreven!

Even uitblazen na al die spannende attracties? Dan heeft Bobbejaanland ook heel wat attracties waarin jij opgelucht adem kan halen. Stap op de monorail om een tour te maken door het park of spring de bootjes in om rond te dobberen op het stille water. Nog niet overtuigd van die Bobbejaanland tickets? In de zomer 2017 geniet je in Bobbejaanland van de stunt show Wicked Wheels, een spetterend spektakel van auto’s en motors die door vlammen in de lucht vliegen en de gekste stunts uitvoeren. Je waant je net op de scène van een actiefilm in Hollywood. Laat je meezuigen in een spannend verhaal en beleef de gekste avonturen in Bobbejaanland.

Een unieke beleving voor kinderen

Zelfs de allerkleinsten beleven de dag van hun in leven in Bobbejaanland...

Ook voor de kinderen heeft Bobbejaanland heel wat leuks in petto! Er is zelfs een heel land voor hen bestemd: Kinderland!

In Kinderland is er voor ieder wat wils. Klimmen, ravotten en spelen, alles is mogelijk! De binnenruimte bedraagt maar liefst 7000m² en staat vol attracties en speeltuigen. Mocht het nu nog niet duidelijk zijn, niemand verveelt zich in Kinderland! Toch liever buiten spelen in het groen? Dat kan in Wondergarden, een nieuwe groene en interactieve speeltuin met een indrukwekkend klimgedeelte. Wondergarden geeft je niet minder dan 500m2 speelplezier.

Er is meer: met kokosmatten naar beneden zoeven op de glijbanen, ronddraaiende dino’s die je kriebels in de buik geven, vliegende orka’s die op en neer gaan en paarden die hoog in de lucht galopperen. Succes verzekerd! Het hele jaar lang worden er ook onvergetelijke shows en evenementen georganiseerd waarvan de kinderen zullen smullen. Kortom, Bobbejaanland is de ideale bestemming voor het hele gezin.

Eten en drinken in Bobbejaanland

Genietend van een pak friet of een smoutebol kan jouw dag niet meer stuk!

Wat maakt een dagje uit pas echt compleet? Juist, lekker eten en drinken!

Begin je dag in Bobbejaanland bij Coffee Cave, waar je een lekker kopje koffie krijgt voorgeschoteld. Zo kan je dag pas echt beginnen! Na de eerste intensieve attracties van de dag is het tijd om je maag te vullen met een heerlijke lunch. Dat doe je bij The Lake House voor Belgische frietjes met steak of bij The Fischerman’s Restaurant voor een lekkere fish&chips. Liever Italiaans? Dan eet je een heerlijke pizza of pasta bij Santa Fe. Ook zijn er verspreid over het park picknickplekken waar je je eigen lunch kan eten.

In de namiddag is het uiteraard tijd voor een vieruurtje waarvan je spontaan vrolijk wordt. Schuif aan bij een van de eetstalletjes voor een goedgevulde zak smoutebollen of een lichtroze suikerspin die net zo groot is als je hoofd. En met goed weer kan een verfrissend ijsje natuurlijk niet ontbreken. Een perfecte afsluiter van een al even leuke dag! Graag nog een souvenirtje op de kop tikken? In de cowboyshop koop je een authentieke cowboyhoed. Als je alle bovennatuurlijke wezens hebt verslaan in The Forbidden Caves kan je daarna ook nog rondkijken in de bijbehorende souvenirwinkel.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter