Luxe strandvakantie Noord-Griekenland inclusief huurauto

Litochoro, Pieria, Griekenland: Dion Palace Resort and Spa

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Dion Palace Resort & Spa

Chalkidiki

Thessaloniki

Chalkidiki

Dion Palace Resort & Spa

Nationaal Park Olympus

Bewandel de godenberg Olympus

Oud Platamon-dorp aan de voet van Mt. Olympus

Dion Palace Resort & Spa

Dion Palace Resort & Spa

Dion Palace Resort & Spa

Dion Palace Resort & Spa

Chalkidiki

Dion Palace Resort & Spa

Dion Palace Resort & Spa

Mythes in Noord-Griekenland

Het kleine stadje Litochoro is een paradijs voor bergavonturiers en liefhebbers van Griekse mythen en sagen. Het lieflijke plaatsje ligt namelijk aan de voet van de legendarische Olympus. Je verblijft ten oosten van het bergdorp, direct aan het Egeïsche strand. Op de luchthaven van Thessaloniki haal je je huurauto op.
Het is zeker de moeite waard om de metropool Thessaloniki zelf met een bezoek te vereren. Je kunt je er vergapen aan 2000 jaar oude overblijfselen, kleurrijke kerken en een schilderachtig centrum vol markten en souvenirwinkels. In nationaal park Olympus bevind je je in een heel andere wereld. Het reusachtige natuurgebied rond de hoogste berg van Griekenland zit vol imposante bergketens, diepe bossen en watervallen.

Vanuit je hotel, Dion Palace, wandel je zo het strand op. Het rustgevende en moderne 5-sterren resort is de perfecte uitvalsbasis om alles uit de betoverende omgeving te halen. En zo combineer je tijdens deze vakantie alles wat Griekenland zo aantrekkelijk maakt: natuur, historie en strand.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.