DAS Goldberg Bad Hofgastein

Bad Hofgastein, Oostenrijk

DAS Goldberg Bad Hofgastein

DAS Goldberg Bad Hofgastein

Spa suite L

Spa suite L

Spa suite L

Studio M

Alpen

Modern chalet in de Alpen

De vele bergtoppen afgewisseld met diepe meren en lieflijke valleien van de Oostenrijkse Alpen worden gekenmerkt door hun ongekende schoonheid. Aan de top van een skipiste ligt het designhotel Das Goldberg, dat indruk maakt met onovertroffen uitzichten en culinaire hoogtepunten.

Zomer of winter, je kunt hier in Oostenrijkse gemoedelijkheid genieten van topluxe. Het doet aan als een typisch chalet, maar de gouden muur met waterval en de grote pendule in de lounge verraden de eigenzinnige aanpak van de eigenaars. Met veel liefde, aandacht en subtiele vernieuwingsdrang creëren ze een hotel waarbij aloude Oostenrijkse sferen hand in hand gaan met moderne luxe en kwaliteit. Dat uit zich niet alleen in de designinrichting, het luxe welnesscentrum of de infinity pool met uitzicht op de bergen, maar vooral ook in het culinaire aanbod. Bijna nergens in de Alpen eet je zo verfijnd als hier en is het aanbod van wijn zo zorgvuldig gekozen. Vanuit het hotel zoek je de wandelpaden op. Na uren vertoefd te hebben in de overweldigende natuur is het heerlijk terugkomen in het hotel, waar je op je balkon nageniet van alle inspanningen van de dag.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.